Sari la conținut

SANZIENI 20 SEPTEMBRIE COMEMORARE


stefoctav
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 333
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

La ce ora se ajunge in Sanzieni? Intreb asta pentru eventualii participanti care nu vin cu vreun grup. Ca nimeni nu vrea sa astepte pe la "cafeneaua" din Sanzieni. Eventual puteti posta un loc/ora de intalnire prin Tg. Secuiesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adunarea va fi probabil la Tg Secuiesc in jurul orelor 14,30. Vom tine la curent situatia la zi pe pagina evenimentului atat inainte cat si in timpul deplasarii. Urmează şi un comunicat de presă al mai multor cluburi soon (pe româneşte nu mă lasă să zic :D).

Editat de stefoctav
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Adunarea va fi probabil la Tg Secuiesc in jurul orelor 14,30. Vom tine la curent situatia la zi pe pagina evenimentului atat inainte cat si in timpul deplasarii. Urmează şi un comunicat de presă al mai multor cluburi soon (pe româneşte nu mă lasă să zic :D).

in parcare la Kaufland,

sau v-ati gandit la alt loc?

» Post actualizat in 14 Sep 2014 08:33

undeva unde sa incapa si jandarmii...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In Suceava te rog ia legatura cu baietii din Chopper Academy si va puneti dr acord,pt Bacau Moldavia Bikers,si ca sa nu mai nominalizez incercati sa luati legatura cucluburile zonale care sunt toate anuntate si si-au anuntat participarea.In cazul in care grupului se alatura participanti solitari rugamintea noastra respectuasa este sa afilieze in ordine si sa respecte ordinea in deplasare fara a se creea momente critice care sa puna in pericol coloana sau partenerii de grup.Totodata acest demers se vrea o dovada de organizare din partea noastra si asta trebuie sa se vada...ca putem fi organizati! Uniti putem misca sistemul prin ONG-urile sub care suntem organizati (unii dintre noi) si pentru asta avem nevoie de tot ajutorul vostru,al tuturor,dar sub o forma pasnica si fara epatari inutile!Momentul este unul delicat si intr-o zona cu probleme drci se cere decenta din toate punctele de vedere!Inca un lucru foarte important ar fi sa nu ne lasam incitati de localnicii care doresc violenta! Daca se misca o singura uluca dintr-un gard momentul va fi compromis si catalogat cu totul altfel,clar defavorabil!Va multumesc tuturor pentru participarea la demonstratia ce a avut loc Sambata unde totul a avut rezultatele scontate si va asteptam la urmatoarea etapa de saptamana aceasta !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

REGRUPAREA O VOM FACE LA 14 - 14,30 IN ZONA PARCARII KAUFLAND DIN TG SECUIESC


» Post actualizat in 15 Sep 2014 13:09

Regulile aplicabile :
- toti motociclistii participanti vor purta casca si echipament adecvat si vor avea toate actele in regula,
- toti motociclistii participanti vor respecta regulile de circulatie aplicabile
- toti motociclistii participanti nu vor avea o atitudine violenta, nu vor instiga la violenta sau la discriminare rasiala
- toti motociclistii participanti vor respecta indicatiile ofiterilor de politie si jandarmerie aflati in dispozitiv
- toti motociclistii participanti la oprirea coloanei NU vor parasi motocicleta si vor aprinde o lumanare in fata acesteia; inainte de plecare se vor asigura ca lumanarea este stinsa
- toti motociclistii participanti vor evita sa intre in contact cu localnicii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am o mare rugaminte la voi sa cititi ceea ce s-a scris si sa urmariti paginile eventului asa cum va indica si mesajul adminului. nu putem raspunde fiecaruia in parte in conditiile in care am raspuns deja.

cornel ilie, pe pagina 2 Trike a raspuns celor ce pleaca din Suceava.

honda san, in primul post se indica locul de plecare.

 

nu va suparati pe mine insa intrebarile se repeta. multumim

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O parere, daca nu s-a discutat.

 

Pentru "vizibilitate" nu se pot face tricouri sau ceva care sa informeze lumea ce facem noi acolo ?

 

Degeaba apar 1000 de mobre daca nimeni nu stie ce si cum.

 

sau macar niste printuri de pus pe parbrize .

 

Parea mea, altfel e pur si simplu o actiune prin care vom bloca drumuri si ne vor injura soferii.

 

eu as propune sa platim fiecare o suma de care sa primim un tricou , ceva..

 

 

offtopic : oarecum - desi unii din noi suntem " carantinati" deci persoane non grata, Adminul in mare lui bunatate ne-a trimis un PM ( la care nu putem raspunde ca asa i formatul mesajului ) pentru a merge la Sanzieni.

 

Vom veni, doar orgoliliul nu a ajutat pe nimeni,venim insa din respect pentru OM si pentru sustinerea actiunii, nu pentru ca am fost chemati la oaste cu arcanul.

 

Dorim sa il vedem pe admin la plecare din Bucale ca si organizator si ca formator de opinie , in carne si oase, pentru a ii putea multumi,. Din pacate pe forum nu reusim sa intram in dialog.

 

Octav- felicitari pentru organizare si sa ne ajute Dumnezeu sa fim mai buni si mai oameni. RIP victimelor crimei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc de sugestie insa recunosc ca - cel putin in ceea ce ma priveste - treaba cu tricourile ma depaseste. Nu ma pot angaja in asa ceva. Au fost date insa comunicate de presa pe toate mediile la care am avut acces.

Ideea cu posterul e insa altceva si rog participantii sa faca un print posterului folosit saptamana trecuta, sa-l ia cu ei si sa-l puna pe motor la locatie.

 

In ceea ce priveste adminul, mesajul a fost trimis la rugamintea noastra intr-o incercare de a comunica datele evenimentului catre cat mai multa lume din comunitate. Acesta nu a chemat pe nimeni la oaste cu arcanul. A inteles insa sa sustina evenimentul.

 

Va multumesc anticipat pentru participare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fox-ule ,nongratule....carcotasule...d'aia tin eu la tine...admin-ul a lansat mesajul pt ca fiecare dintre noi sa-l primeasca personal si a fost lansat ca o invitatie,crede-ma,si explicatia este data pentru toti utilizatorii,mesajul noi l-a,m creeat iar el l-a distribuit la rugamintea noasta!

As dori sa incercam sa lasam vendetele la o parte si sa aratam valoarea momentului si stiu ca pe unii dintre voi ne putem baza pt ca va cunosc destul si stiu ca putem realiza impreuna un moment grandios in care sa se vada si simta Forta si puterea oamenilor ce impartasesc pasiunea dar si faptul ca-si doresc dreptate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Skrilllex..explic babeste ca sa inteleaga toata lumea:)))...cum privesti Casa Poporului din fata..aka Pta Constitutiei..Academia Romana este fix pe latura din stanga a cladirii ( Calea 13 septembrie nr 13 e adresa si totodata Bd care formeaza latura respectiva). Cladirea Academiei Romane este uriasa si in fata ei se afla un mare spatiu ce aduce cu un teren viran, cu doua alei de acces betonate si..cam atat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumim atat soimilor din neamt ptr suport cat si zenklawa garage.

 

locatia (coordonate gps pe google maps) locatiei de intalnire la academie este pe descrierea eventului de pe Facebook. Revin ptr ultima data cu rugamintea sa urmariti indicatiile din mesajul privat. veti gasi toate informatiile detaliate. va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...