Sari la conținut

Campanie de sensibilizare in trafic_motociclisti din DB


dedant68
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 127
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ati ajuns ok? ne cerem scuze ca nu v am mai asteptat dar am inghetat de frig si am tras tare sa ajungem. :)

Da, am ajuns cu bine..am trecut pe la apartament si ne-am luat ceva mai gros, aveam nevoie pana la Voinesti..a fost o iesire neplanificata..eu nu prea am inteles nimic din drumul acesta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Marian B101BRI Can Am Spyder

 

Este bine venit cu un asemenea exemplar.....bine punctat cerbuu :10:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Edy DB56YDE Suzuki Marauder GZ125

Bine ai venit in echipa :hug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vom veni si noi Valahii. Nu stiu sigur cate motoare, dar sper la 4.

Bafta!

 

Va multumim si va asteptam cu bucurie ! :10:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

costy.DB.07.fza cbr 954 rr. cu andra.


» Post actualizat in 08 Oct 2014 14:12

ionut. db.88.fox zzr 1200+ pasager care se ofera


» Post actualizat in 08 Oct 2014 14:17

costi db 07 fza cbr 954+ pasager andra

ionut db 88 fox zzr1200+ pasager care vrea

dan db 07 eyk r1 + pasager mihaita

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Vineri 10 oct. 2014, am intrat in posesia tuturor avizelor/aprobarilor din partea primariilor pentru campania Respect in Trafic ! Dosarul a primit si viza Serviciului Rutier Dambovita. Totul este rezolvat ! Ne intalnim Sambata pe 18.oct.2014, 10:30 la stadionul municipal de unde va fi plecarea. Verificati motoarele, combustibil ,echipament cat mai complet, etc...si nu uitati !! avem nevoie de lumanari la pahar/cutie sa aprindem la locul tragediei din Gaesti ...

Numai bine :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gupului de Initiativa pentru Fundatia Comunitara impreuna cu reprezentanţii Serviciului Rutier Dâmboviţa din cadrul Inspectoratului de Politie Dâmboviţa, au organizat aceasta campanie moto in data de 18 octombrie 2014, cu obiectivul principal - reducerea numărului de accidente care se produc intre motociclişti si ceilalţi participanţi la trafic, prin acţiuni de promovarea conducerii preventive, a respectului si disciplinei in traficu rutier dâmboviţean. Dorim sa atragem atenţia ca pasiunea pentru motocicleta nu trebuie sa devina un tribut al accidentelor rutiere, iar sintagma “motociclist= donator de organe” ar trebui sa nu mai fie pronunţata. Respectul in trafic trebuie sa fie bidirecţional, motociclist-conducător auto si invers, putem sa evitam multe accidente rutiere care se pot produc de la o simpla neatenţie. Exemplu: vizualizarea oglinzilor de catre conducatorul auto la un interval de 5 sec, poate evita coliziunile care se produc intre autovehicule si motociclete, atunci cand motocicleta depaseste autovehiculul. Programul campaniei fost organizat in doua etape:


Prima parte a cuprins actiunea de promovarea a conducerii preventive si respectului in trafic realizata prin: deplasarea in coloana a motocicletelor pe străzi si bulevarde din municipiulTgv, distribuirea de flyere si stikere participanţilor la trafic/ materiale de promovare aferente campaniei cu insemne si atentionari privind prezenta motocicliştilor in trafic, actiune desfasurata in zona centrala . După actiunea de distribuire in centrul municipiului, coloana s-a deplasat in orasul Găeşti, la locul unde in data de 20 iunie 2014 motociclistul Marian Leata poliţist in cadrul Politiei Oraşului Gaesti, si-a piedut viata intr-un tragic accident. Am pastrat un moment de reculegere in amintirea colegului nostru. Din Găeşti coloana s-a indreptat catre orasul Titu, loc unde in zona centrala am continuat distribuţia de materiale de promovarea in sprijinul campaniei moto.


In partea a doua coloana s-a indreaptat către Târgovişte la sediul Scolii de Conducători Auto Cvorum-loc unde a fost organizata o dezbatere pe tema conducerii preventive, atât din partea motocicliştilor, cat si din partea conducătorilor auto. Toate aceste acţiuni însumate in scopul reducerii numărului de accidente care se produc intre motociclişti si ceilalţi participanţi al trafic si creşterea nivelului de educaţie rutieră. Dupa o prima evaluare, am numarat pe platouL central 62 de motociclete, posibil ca nr sa fie fost mai mare...cred ca in Gaesti am fost in jur de 75 de motociclete.


Doresc sa multumesc Serviciului Rutier Dambovita pentru tot sprijinul acordat pe toata perioada campaniei, membrilor Clubulul Vahal Motors Tgv pentru implicare si sprijin, motociclistilor din clubul "Iubim doua roti" Bucuresti, biker-ilor damboviteni care au participat in acesata campanie moto si TUTUROR motociclistilor din alte judete care au fost alaturi de noi :10: . Cei care aveti foto va rog sa postati pentru a promova evenimentul...eu astept de la Serviciul Rutier toata arhiva !! A fost o actiune reusita....o vom continua in martie 2015.


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu te ambala, nu a fost nimic reusit. Dupa ce in Ph un politai a incercat sa ma acroseze cu masina ca sa-mi verifice actele, pe motov ca eram cu nr de DB in Ph, si mi-a spus ca asta e procedura pe care au invatat-o ei acolo, incidentul s-a repetat in comuna mea-judetul meu, politaiul a intrat la fel pe contrasens in mine sa imi verifice actele. Cand i-am spus ca mi-a pus viata in pericol mi-a spus- ghici ce? ca ACEASTA ESTE PROCEDURA!!! PROCEDURA pe care au invatat-o ei, cum sa procedeze cand vede un motociclist, adica ''arde-l, nu-l lasa sa scape ca sigur nu are permis''.

De asta nici nu am participat,desi sunt din zona, ca pe fata politia te pupa si cand te prinde singur da sa te ia sub roti,sa vada daca ai permis.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu te ambala, nu a fost nimic reusit. Daca nu ai participat de unde cunosti ca nu a fost reusit?Dupa ce in Ph un politai a incercat sa ma acroseze cu masina ca sa-mi verifice actele, pe motov ca eram cu nr de DB in Ph, si mi-a spus ca asta e procedura pe care au invatat-o ei acolo, incidentul s-a repetat in comuna mea-judetul meu, politaiul a intrat la fel pe contrasens in mine sa imi verifice actele. Cand i-am spus ca mi-a pus viata in pericol mi-a spus- ghici ce? ca ACEASTA ESTE PROCEDURA!!! PROCEDURA pe care au invatat-o ei, cum sa procedeze cand vede un motociclist, adica ''arde-l, nu-l lasa sa scape ca sigur nu are permis''.

De asta nici nu am participat,desi sunt din zona, ca pe fata politia te pupa si cand te prinde singur da sa te ia sub roti,sa vada daca ai permis. Sa nu amestecam o problema personala...cu o actiune comuna, parerea celor multi conteaza!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu intelegi. La suprafata e ok, actiunea ta a fost superba. Poze si tot ce vrei. Dar cand o intra o masina de politie peste tine gata sa te omoare doar ca sa faca un control de rutina, atunci o sa intelegi ca nu este o chestiune personala a mea, ca nu-i cunosteam eu pe politistii aia. Este PROCEDURA.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inteleg prin ce ai trecut, dar tocmai de aceea ar fi fost foarte bine daca participai la campanie. Dupa actiune am avut o intalnire la Cvorum cu seful politiei rutiere...aici ar fi fost momentul sa-ti prezinti problema si puteam sa te sustinem. Daca nu suntem uniti si fiecare incearca sa rezove cum poate sau cum stie, rezultatul nu va fi cel urmarit. Este bine sa cunoastem toate problemele si sigur gasim solutii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...