Sari la conținut

Transport motociclete Romania-Austria-Germania si retur inclusiv pentr


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 401
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salutare !

 

Am colaborat si eu cu Adrian pentru achizitionarea unei motociclete ! Este o persoana parolista si corecta care ajuta si isi face treaba foarte ok oricat ar fi de stresat, fiindca cel putin de data asta mi s-a parut a fi un transport plin de ghinioane si momente dificile de la vanzator stresant, probleme tehnice cu masina transportoare si altele.

De la primul telefon a dat dovada de profesionalism si seriozitate. A discutat cu mine si mi-a explicat fiecare pas, plus alte sfaturi legate de motociclete in general. M-a sunat si m-a tinut la curent pe toata durata transportului. Mi-a facut inclusiv asigurare sa ma pot bucura de jucarie din prima clipa de cand am vazut-o !

Motocicleta arata si functioneaza exact asa cum mi s-a spus si cum arata in anunt .

Si-a facut treaba cu brio si in final a facut inca un om fericit ! Merita sa apelati la el oricand, cu orice ocazie !

 

Multumesc Adrian!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult pentru motor! La inceput de Martie, omul mi-a adus un motor din Polonia, pe care mi l-a si gasit dupa specificatiile facute de mine. Recomand cu incredere!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

.

Recomand oricui serviiciile dl Adrian. Mie mi-a fost recomandat ca fiind profesionist. Chiar asa este. Am gasit motocicleta mult visata in Germania, am avut doua variante, una de rezerva. Dl Adrian a discutat cu ambii proprietari, a tinut mereu legatura cu mine pe telefon si e-mail. A fost verificat ce am dorit eu la motocicleta inainte de cumparare, totul a fost in regula. Motocicleta a ajuns cu bine in Bucuresti, de unde am luat-o cu duba, apoi. Am avut ajutor la urcat in duba, la legat/ancorat in chingi. Abia a doua zi, in Iasi, am pornit-o pentru prima oara. Merge impecabil :)

Asadar, daca vrei motocicleta de "afara", merita sa apelezi. Cu incredere.

.

O zi faina!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Plec pe 7 Aprilie in Marea Britanie daca aveti de dus sau adus orice intra in masina sunati la 0722.331.330 sau Whats App .

Deasemeni in cateva zile in Polonia alta masina pleaca .

Cel mai nou serviciu - va transport motocicleta la o destinatie din Europa sau o iau la intoarcere din concediu sa aveti cat mai multe zile de plimbare si un dus sau intors cu avionul rapid si fara mers mult pe autostrada cu motorul .

Deasemeni va pot inchiria motoarele de pe www.orangeriders.com intr-o locatie din Europa la care ne intelegem si preturile le personalizam de la caz la caz .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Am o masina la Munchen si una la Limoges in Franta langa Paris .

La sfarsitul saptamanii viitoare cea de-a treia este la Frankfurt .

Cel mai nou membru al familiei este o remorca nou nouta de transport auto .

Deci de acum incolo transportam si masini pe langa motociclete .

Poze cu ea in scurt timp . Adrian 0722.331.330

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut ,

De astazi transportam si masini cu cel mai nou membru al familiei o remorca nou nouta , poze in 2-3 zile , sa ajunga in Bucuresti .

Adrian 0722.331.330


» Post actualizat in 27 May 2016 22:53

si pozele

post-74133-0-01058900-1464389522_thumb.jpg

post-74133-0-84541600-1464389537_thumb.jpg

post-74133-0-45352200-1464389552_thumb.jpg

post-74133-0-78267800-1464389570_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La rugamintea lu' nenea Adi, sa arunc doua vorbe aici pe forum, desi nu sunt genul, o voi face. Pt ca merita. Acum juma' de ora mi-a adus din Germania un motor (deloc ieftin). Mi se pare in continuare ciudata chestia asta cu mersul pe incredere cap-coada, dar efectiv nu a fost nici cea mai mica problema. Nu stiu daca Adi ar vrea sa spun sau nu asta, dar el a luat (adica achitat integral) motorul de la proprietar din Germania, iar eu i-am dat banii soferului cand a ajuns (si culmea, in fix 22 de ore de cand a incarcat-o din Munchen, adica a doua zi dimineata am aveam deja motorul). Repet, ciudata chestia asta cu increderea, dar in cazul lui Adi, ce pot sa zic...respect! :) (Adi, pe care nici nu-l cunosc, i-am luat nr de pe forum, am vazut ca avea recomandari bune, apoi am vorbit doar la telefon).

 

Recomand cu toata convingerea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Calitate de transport la maxim , masini si remorci noi , echipament de ancorare moto special - cine a primit motocicleta poate confirma - , soferi profesionisti cu atestate in transporturi internationale , asigurari serioase , nu ne jucam si nu suntem amatori .

Am diversificat gama de servicii , pentru cine transporta cu noi asiguram contra cost si revizii , ITP si inmatriculari .

Pozele cu remorca noua .

Masinile pleaca in Germania , Austria , Belgia si Olanda .

post-74133-0-48268900-1464388205_thumb.jpg

post-74133-0-52553000-1464388230_thumb.jpg

post-74133-0-33351600-1464388252_thumb.jpg

post-74133-0-77860100-1464388278_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Si pe mine m-a ajutat Adrian si am fost foarte multumita de intreaga experienta. Pe el l-am gasit in urma unor cautari pe forum, nu il cunosteam, insa recomandarile de aici m-au convins sa il contactez.

 

M-a impresionat profesionalismul lui si il recomand cu incredere celor care se vor afla ca si mine, in cautari de solutii pentru transport moto, si nu numai. Spun si nu numai, pentru ca am apelat la el pentru transportul unei mototciclete de la Rm. Valcea in Cehia, la Praga si m-a ajutat in plus si cu revizia si ITP-ul ei. Nu locuiesc in tara, deci este de prisos sa spun cat de apreciate au fost aceste extra servicii oferite, mai ales ca ITP-ul trebuia obligatoriu facut in RO, iar eu nu puteam ajunge sa ma ocup de asta.

 

S-a ocupat cu responsabilitate de tot ce a fost nevoie: revizia a fost facuta la un service autorizat, ITP-ul a trebuit programat, etc. Factura de la service am primit-o cu ajutorului lui in timp real si am achitat-o eu online, insa ITP-ul a fost achitat de Adrian, fara ca eu sa-i fi dat in prealabil vreun avans. Motocicleta, impreuna cu echipamentul moto (caci m-a ajutat si cu echipamentul!) au ajuns in stare impecabila la Praga, numai bune de scos la plimbare J

 

Plata am facut-o abia dupa ce motocicleta a ajuns la mine.

 

Adrian, un necunoscut practic pentru mine, a avut si motocicleta si actele ei la indemana. Nu a fost tocmai o situatie in care sa ma simt confortabil, dar la final, mi-a depasit asteptarile si s-a dovedit a fi o persoana demna de toata increderea. Pe viitor stiu ca o sa aplez fara nicio ezitare la el daca o sa am nevoie.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un OM de toată isprava, serios ,punctual,ce a promis a şi realizat, am avut de transportat o motocicletă se la Târgovişte la Lugoj şi el a făcut treaba asta, iar motocicleta a ajuns in starea în care a plecat de la Târgovişte. Apelaţi cu încredere la Adrian şi nu o să vă dezamăgească!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Am o plecare in Polonia in 2 zile , daca vreti ceva apelati rapid , Adrian 0722.331330 .

Si o masina pleaca la Dortmund , se pot aduce si masini , pe platforma .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am plecare in Polonia in 2 zile , sunati urgent 0722.331.330 Adrian

Alta masina plecare spre Dortmund , am loc si la remorca auto .

Servicii noi de ITP si revizii pentru clientii casei .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Adrian,

 

Inca e destul de timpuriu dar ca si idee eu termin trebile prin Franta in jur de 8-9 august. Vezi si tu ce/cum/cand apare si sa ma ai in vedere cu transportul motoretului inapoi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am colaborat cu Adrian pentru achizitionarea unei motociclete din Germania. Sunt sceptic de fel, chiar paranoia(defect profesional) am avut retineri cu banii, recunosc. :) insa totul a decurs exact cum am stabilit, am ales motorul dorit, Adrian s-a asigurat ca e conform anuntului si azi am facut primii 50 de km. :) Recomand! Un om de nota 100! Multumesc, Adrian! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Salutare,

 

Recomand si eu pe Adrian, m-a ajutat cu transportul unui motor din Germania. Mentionez ca l-am vazut in persoana abia ieri, cand mi-a livrat jucaria, in rest am discutat pe telefon si mail.

 

Multumesc inca o data, stiu ca poate te-am disperat cu zecile de intrebari dar cred ca ai inteles de ce eram asa :)

 

:mexicanwave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Salut tuturor ,

O masina pleaca dupa 30.07.2016 spre Belgia , Olanda ,Germania

A doua pleaca in Elvetia , Germania .

Masini , motociclete si bagaje toate sunt in siguranta , legate profesional si asigurate la Omniasig .

Preturile sunt cu factura , decontabile ca transport pe orice firma .

In timp ce stai in concediu sau la birou noi lucram pentru tine .

rompadur@gmail.com , Adrian 0722.331.330

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Domnilor recomand ,cu mare incredere sa apelati la omul asta ,este un om de toata isprava .

Am vb cu el duminica seara 07 08 2016 si azi dimineata 10 08 2016 la ora 10 :00 aveam motoreta in fata blocului din Frankfurt la Bucuresti ,nu mai spun ca motocicleta a platit-o el dupa mari eforturi si bani imprumutati de pe la prietenii lui din Germania .MAI RAR OAMENI ASA PRIN ROMANIA

Nu merita sa bateti drumurile, omul asta te rezolva mai ieftin decat daca ti-ai aduce singur motocicleta,plus ca cel care ridica motocicleta iti poate spune de la fata locului in ce conditii se afla motocicleta cu lux de amanunte.

 

Multumesc mult Adrian

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

atentie ,

soferii au venit din concediu si

va amintesc ca in timp ce cititi randurile acestea noi lucram pentru dumneavoastra ,

am luat din nou la periat Europa .

nu uitati ca transportam pe langa motociclete si masini

cel mai nou serviciu este ca platim noi motocicleta pe care vreti sa o achizitionati dupa primirea unui avans .

Adrian 0722.331.330

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...