gabyshor Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 (editat) Acum 2 ore, john17 a spus: Noroc că la mine riscul de astfel de erori culinare e ZERO! Si daca tot nu te pasioneaza subiectu, de ce pierzi vremea aiurea pe aici? Sunt convins ca sunt alte topicuri unde se poate face mai mult misto si-s si mult mai interesante. Si da, daca ardeai tu sarmalele, as fi avut aceleasi sfaturi. Acum 3 ore, WotRU2Me a spus: Eu la fac pe aragaz, oala nu cred ca intra in cuptor . Eu pana acum n-am auzit de sarmale facute pe ochi la aragaz... Oala in cuptor la 140-150 grade (bonus cand ai cuptor electric ca poti mentine temperatura constanta), cam 2h-2h jumatate si se completeaza apa la nevoie. Si acu ori ai tu cuptoru mic, ori faci sarmale pentru 50 de persoane, ca altfel nu inteleg cum sa nu-ti incapa oala. Editat Noiembrie 26, 2019 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Acum 2 ore, john17 a spus: Noroc că la mine riscul de astfel de erori culinare e ZERO! Ai noroc cu soacra-ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 (editat) Eu am mai facut un gulas... Secretu e sa fie facut usurel, mie mi-a luat vreo 4h. Editat Noiembrie 26, 2019 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Acum 1 oră, gabyshor a spus: Sunt convins ca sunt alte topicuri unde se poate face mai mult misto si-s si mult mai interesante. Si da, daca ardeai tu sarmalele, as fi avut aceleasi sfaturi. S-a supi mastărșefu'? Și eu sunt convins, for sure... NOT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Acum 1 oră, gabyshor a spus: Eu am mai facut un gulas... Secretu e sa fie facut usurel, mie mi-a luat vreo 4h. Wow...iarăși poftesc..păi nu fac eu ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Acum 1 oră, gabyshor a spus: Eu pana acum n-am auzit de sarmale facute pe ochi la aragaz... Oala in cuptor la 140-150 grade (bonus cand ai cuptor electric ca poti mentine temperatura constanta), cam 2h-2h jumatate si se completeaza apa la nevoie. Si acu ori ai tu cuptoru mic, ori faci sarmale pentru 50 de persoane, ca altfel nu inteleg cum sa nu-ti incapa oala. Pe ochi, pe tabla vietii. Uit de ele acolo cu orele (mai completez). Scot prima serie in vas de sticla si le tin in cuptor pana se rumenesc (cam 20 minute, dar nu mereu). Restul, la frigider dupa ce se racesc. Apoi le reincalzesc pe masura ce le consum (fie la cuptor fie in oala mica, depinde de organizare si de foame). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Tabla merge f bine dar toata smecheria este sa le fierbi la foc mic..Eu le fierb intai pe aragaz si dup-aia le definitivez,pt rumenit, in cuptor.Nu-mi plac alea prea zemoase cand juma' de farfurie este cu zeama de zici ca halesti ciorba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Raportez ,jumătate din sarmale au fost salvate, cele de deasupra..celelalte sunt ușor compromise. Am ars stratul de varza și kaizer. Așa că nu mă mărit prea curând. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Pai cine vrea sa te mariti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 Presiunea socială, John. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Noiembrie 26, 2019 Share Postat Noiembrie 26, 2019 On 17.10.2019 at 20:17, Flower-Power said: Știe cineva să gătească caracatiță? Sa stii ca sunt multe teorii-ca cea mai buna e aia data cu capu de pietre cind e inca vie,sau ca musai altfel trebuie marinata si apoi fripta. Insa daca esti atent cu gratarul,poate sa iasa foarte buna si direct ,nemarinata;am facut eu de doua ori asa,din caracatite de la Carrefour Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 27, 2019 Share Postat Noiembrie 27, 2019 Acum 8 ore, Flower-Power a spus: Presiunea socială, John. Virgula în cazul de față înseamnă + sau =? Se numește caracratiță! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 27, 2019 Share Postat Noiembrie 27, 2019 Acum 7 ore, mihai c a spus: Sa stii ca sunt multe teorii-ca cea mai buna e aia data cu capu de pietre cind e inca vie,sau ca musai altfel trebuie marinata si apoi fripta. Insa daca esti atent cu gratarul,poate sa iasa foarte buna si direct ,nemarinata;am facut eu de doua ori asa,din caracatite de la Carrefour Ceva sfaturi Mihai? Cum o prepari tu? de pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Noiembrie 27, 2019 Share Postat Noiembrie 27, 2019 Simplu,se tine pe cite o parte pina isi schimba culoarea ,dar atentie ca daca se tine prea mult devine cam tare Gratar normal,cu carbuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Pork belly(piept de porc) la Traeger. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 2, 2019 Share Postat Decembrie 2, 2019 Ce-i cu sarma aia? Nu-mi zi ca-i termometru ca ma stric de ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Decembrie 3, 2019 Share Postat Decembrie 3, 2019 Coaste la cuptor..de data asta nearse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Decembrie 3, 2019 Share Postat Decembrie 3, 2019 Acum 19 ore, gabyshor a spus: Ce-i cu sarma aia? Nu-mi zi ca-i termometru ca ma stric de ras. Fix aia e. Gratarul afiseaza temperatura din interior si in carne. Are un control al temperaturii destul de precis. Versiunile mai noi si mai scumpe au wifi si o aplicatie pt tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUST4TNT Postat Decembrie 3, 2019 Share Postat Decembrie 3, 2019 Da , ce sa zic...nu mai poti sa faci o mortaciune la gratar daca nu i bagi un termometru in fund sa i verifici temperatura prin wifi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 4, 2019 Share Postat Decembrie 4, 2019 Acum 11 ore, gast a spus: Fix aia e. Gratarul afiseaza temperatura din interior si in carne. Are un control al temperaturii destul de precis. Versiunile mai noi si mai scumpe au wifi si o aplicatie pt tel. Stiu ce face un termometru, da se foloseste la bucati groase de carne, un tbone sau rib eye de 5-6 cm grosime, nu la ce ai pus tu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 4, 2019 Autor Share Postat Decembrie 4, 2019 La 27.11.2019 la 7:43, gabyshor a spus: Preluata de la Petronela Rotar de pe net... am cunoscut si eu o Petronela, mi-a dat blenoragie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Decembrie 4, 2019 Share Postat Decembrie 4, 2019 Decât nimic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Decembrie 4, 2019 Share Postat Decembrie 4, 2019 Acum 6 ore, gabyshor a spus: Stiu ce face un termometru, da se foloseste la bucati groase de carne, un tbone sau rib eye de 5-6 cm grosime, nu la ce ai pus tu acolo. Se foloseste la orice. E de preferat sa pastrezi gratarul inchis si sa il deschizi doar cand temperatura a ajuns aproape de nivelul dorit. De fiecare data cand deschizi sa te uiti afecteaza temperatura din gratar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Decembrie 4, 2019 Share Postat Decembrie 4, 2019 1 oră în urmă, gast a spus: E de preferat sa pastrezi gratarul inchis Și cu prelată pe el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Decembrie 4, 2019 Share Postat Decembrie 4, 2019 https://bbqing.com/products/traeger-insulation-blanket-junior?variant=19139273261118&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Google Shopping&gclid=Cj0KCQiAz53vBRCpARIsAPPsz8W_l8wwEZjzxAXztR9M0GciozPqjmnCxHLmC4ynG5vmwZ4nO4mGnsQaAo1LEALw_wcB Asa ceva. Pt climat rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.