Flower-Power Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Nu, eu mi-am făcut stoc de ouă de țară..sparanghel nu am gătit niciodată, cum l-ai făcut? timpi, temperaturi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 E simplu, il ungi cu ulei de masline il condimentezi cu Sare si Piper (si ce mai vrei tu) si il pui pe grill (eu am o tigaie d-aia cu nervuri). Il lasi cat vrei pe fiecare parte (cat sa prinda niste urme de gratar e suficient pentru mine). Sau il pui Fara nimic si il stropesti cu ulei si presari condimentele direct pe grill, obtii aceeasi treaba. Sa nu ai focul prea tare, ca sa nu arzi piperul, dar nici moale caci apoi se moaie sparanghelul pana se face. In rest, nu e nimic de considerat...a, sa mearga hota Si sa fie grill-ul incins bine inainte sa pui pe el. Si se pupa bine cu parmezan ras... Acum 1 oră, einstein1984 a spus: risotto merge facut si cu un cub de vita (nu as sta sa fierb vita pentru asta nici platit) chiar daca are si Euri Sincer, nici mie nu-mi arde de fiert oase, mai ales ca e de durata. Poti sa faci cantitate mare odata, cand si timp si chef, apoi congelezi cativa litri pentru ocazii viitoare, altfel, pentru stuatii ad-hoc, e foarte incomod, intr-adevar. Nu moare nimeni de la cateva e-uri ocazional ingerate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Să caut în dulapul de bucătărie tigaia grill pe care nu am folosit-o niciodată pentru că nu am găsit capac pe măsura ei..are și o formă pătrată și nu mă ajută..merci de sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Daca-ti faci planuri s-o folosesti mai des, exista niste plase metalice care se pun peste tigai (si oale cred), pentru a opri stropii sa ajunga prin toata bucataria. Ca niste palete...se gasesc peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Nu le știu..brunch-ul de azi omletă cu avocado, șuncă și ceapă roșie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 (editat) Le stii, tu. Uite, in Carrefour, dar au si la Ikea etc... Stiam eu ca am uitat sa iau ceva...aseara am crezut ca paine, acum stiu ca la avocado ma gandeam Editat Martie 23, 2020 de WotRU2Me Virgule.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Astăzi fac niște ceafă la cuptor cu salată iceberg și avocado,ulei,lămâie sare..dacă iese pun poze, deocamdată ceafa e la fezandat cu zeamă de portocală ulei și mirodenii. Să pun și niște vin în ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Dar omleta cum o faci? Amesteci ingredientele in oul batut sau le arunci apoi in tigaie (dupa ce pui oul) si amesteci tot? Btw, am incheiat ziua de carnaraie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Vaaaaai cum arată carnea aia și ciupercile, aș mânca delicat ca o doamnă cu mâinile acea carne. Friptura mea e la cuptor am pus-o acum mai am până se face. Omleta, am calit cu puțin ulei ingredientele, șunca avocado și ceapa și pe urmă am adăugat ouăle fără sare că are șunca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 23, 2020 Share Postat Martie 23, 2020 Cred ca data viitoare incercam la cuptor ca am afumat tot apartamentul si mai mult am spalat decat am mancat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 24, 2020 Share Postat Martie 24, 2020 De-asta nu am folosit niciodată tigaia grill ,că deși am hotă mi-e teamă că o să fie nevoie de zugrăveală după o masă copioasă. Prefer să le bag la cuptor. Am făcut ceafa și salata dar nu am mai avut timp de poze să-mi fie de bine și cu scuzele de rigoare sper să pozez alte mâncăruri, să mă revanșez. Ce mai gătiți azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Martie 24, 2020 Share Postat Martie 24, 2020 La fel cum pizza rotunda incape in cutia patrata si se mananca triunghiuri la fel de bine merge un capac rotund intr o tigaie patrata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Martie 24, 2020 Share Postat Martie 24, 2020 1 oră în urmă, taong_mapagbiro a spus: Conserve ...de toate natiile ...peste , carne , vegetale ...stropite cu drojdie faina si malai .... imaginatie sa avem AI DROJDIE??????????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Martie 24, 2020 Share Postat Martie 24, 2020 (editat) Drojdia asta e noua cocaina, cred că iei câțiva ani de parnaie daca te prinde cu drojdie la tine. Nivel bucătar: începător Orez cu legume + fingers Din păcate/fericire lucrez de acasa, deci pauzele de prânz se întind pe o durată mai mare de timp. Editat Martie 24, 2020 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 24, 2020 Share Postat Martie 24, 2020 Arată bine orezul ăla..cu fingers nu sunt fan, am făcut o dată sau de două ori și nu mi-au plăcut. Am drojdie ,dau anunț. Tânără cu drojdie și ouă de țară caută tânăr cu făină și caviar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 24, 2020 Share Postat Martie 24, 2020 Azi, mazare si supa de pui a la grec (de fapt piept de curcan, din cauza de mofturi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 24, 2020 Share Postat Martie 24, 2020 Dacă-mi zici că le-ai făcut tu o să te întreb dacă mai ai frați..think about it. Arată foarte bine ce e acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 24, 2020 Share Postat Martie 24, 2020 Haha, eu le fac, dar nu e asa mare scofala. Acum mi-e si rusine sa mai spun ca arata mai bine in realitate Daca a facut cineva mamaliga si i-a ramas, uite idee de mic dejun. In interiorul bulzului se ascunde un ou crud (fara coaja, care se coace cat timp se rumeneste bulzul in cuptor). Hartia de copt nu e necesara daca se folosesc forme din silicon (d-alea pentru briose). Si astea au aratat mai bine decat in poza Ca tot nu am ajuns anul acesta la shaorma Veni, in final, ziua de paste. Saptamana trecuta au iesit astea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 Si io, mai pe rustic asa... Am facut putina treaba pe langa casa si m-a apucat foamea. Scrijele cu carnati de casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 Merg cu mujdei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 (editat) Se gătește intens..văd mai sus niște andive? Aș mânca o salată de andive. Editat Martie 27, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 Se încearcă zilnic Nivel bucătar: junior Pulpe superioare cu sos roșu, piure și salată. S.a ras tot. Nu mă pricep la cantități, cele mai mari cantități ajung maxim pt încă o masa a2a zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 Acum 14 minute, Flower-Power a spus: Se gătește intens..văd mai sus niște andive? Aș mânca o salată de andive. Tin mai bine ca salata verde, dar salata verde mi se pare mai...satisfacatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 O salată de andive cu maioneză și nuci ouă de prepeliță și o vită în sânge.. Ce bun ar fi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Martie 27, 2020 Share Postat Martie 27, 2020 Aoleu, tu esti ca nevasta aia tanara a lui Benny Hill, de l-a bagat in groapa cu mancarea Sa inlocuim maioneza, nucile si ouale cu putin ulei de masline si alte legume, iar vita in sange cu doua oase cu maduva, ramase dupa ce si facut ciorba de vacuta si puse un pic in cuptor. Te cam ridici flamand de la masa, dar viu. 1 oră în urmă, robert23mg a spus: Se încearcă zilnic Nivel bucătar: junior Pulpe superioare cu sos roșu, piure și salată. S.a ras tot. Nu mă pricep la cantități, cele mai mari cantități ajung maxim pt încă o masa a2a zi. Toti suntem juniori aici colegu. Dar nici nu trebuie sa fii Chef pentru a incropi ceva bun. Cum pare sa fie ce ai gatit tu acolo...cred si eu ca s-a ras tot. Profi tigaia aia, nu? (mi-a ramas mie in cap, vorbind cu un bucatar, ca astea nituite sunt ce trebuie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.