Sari la conținut

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


superbec

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

La 04.04.2020 la 18:41, cooldeep a spus:


Dar nu cred ca e la fel de gresit ca atunci cand spui salata de beouf si la partea de carne in loc de vita gasesti piept de pui :)

 

da, ai dreptate 

 

dar ce vreau sa zic despre inventii variatiuni si chestii de genul , daca te duci la gelaterie si comanzi inghetata de vanilie si primesti de fistic ... nu e acelasi lucru, nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 58 minute, calin.moto a spus:

@WotRU2Me astai de "uichend" in conditii normale,cu un vinut bun langa:).

Acum am venit de la lucru....foame......!:)

 

Ai dreptate, ar fi mers un vin alb sec, dar nu prea tin in casa si am pierdut din vedere aspectul asta cand am facut ultima piata.

Acum 5 minute, Flower-Power a spus:

Cin cin!

20200406_191251.jpg

 

🍻 Hai ca nu-i asa rau acasa 😀

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu era mai bine scrumbia aia facuta pe un pat de sare grunjoasa  ? Si ori mancata asa uscata cu foarte multa lamaie, ori facuta saramura ....Si neaparat un Aligote de Niculitel langa.......Vai, ce dor de locurile unde am copilarit si de mancarea facuta de mama mi-ai facut!

Adevarul, e ca acum a inceput sezonul la scrumbie, si la Dunare, in aceasta perioada sau chiar putin mai tarziu, se gasea scrumbia la pescari mai ieftin decat litrul de bere... sau cel putin asa stiam eu. Se prindea in cantitati mari, si fiind un peste foarte gras, erau nevoiti sa o vanda cat mai repede deoarece se strica...

Ai bagat batul prin gard cu scrumbia asta ...

Editat de Nooxy
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Nooxy, aia de pe tabla a fost pe sare grunjoasa (bine, nu multa cat sa faca un pat, am presarat si eu acolo). M-am gandit si la saramura, dar am aflat intre timp ca o sa apara un somn...destul de mare incat sa fie si de saramura cu mamaliguta si pentru la gratar cu cartofi natur. O sa ies bolnav din izolarea asta ☹️

Da, trebuie sa cumpar neaparat niste vin (o sa merg pe mana ta ca nu prea ma pricep, sper doar sa gasesc in Constanta).

Nu mai e chiar asa, a inceput sa aiba pret. E peste pastrav, aproape de...dorada cred. Au devenit cherhanalele la moda (in fine, restaurante de genul) si e foarte cautata de musterii. Am vazut cu ochii mei cum o propietara de cherhana a luat 300 de bucati din piata de peste, de ma panicasem, credeam ca nu mai apuc si eu un pestiuc. Ma enerveaza ca ne-a prins izolarea asta exact in sezonul scrumbie, chiar e pestele meu preferat.

Da fuga la mami si profita 👍

Acum 9 minute, Flower-Power a spus:

Și pizza ,blatul nici pufos, nici uscat..cum trebuie

.

20200406_194436.jpg

 

Aaa, pai s-a rumenit foarte frumos. Pofta mare! Cuptor electric?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 ore, WotRU2Me a spus:

Aoleu, imi doresc sa fi mancat si eu pizza, mi-e greu acum...cand ma gandesc ca trebuie sa fac si dus...

 

 

IMG_20200406_165752.jpg

mda...ce sa zic, nu sunt impresionat absolut deloc...nu se compara deloc cu capodopera mea

11.thumb.jpg.9022f6b19999121c124c1c517e77b613.jpg

ma plimbam teleleu cu melcul pe malul dunarii prin ceva sat si cum drumul era la 5 m de Dunare, la un moment dat  vad un nene care tocmai a tras barca la mal si scotea din navod scrumbiile.....ochii cat ceapa, in aproximativ 300m gasit loc de parcare, pus melcul pe repaus si fuga inapoi la nenea pescarul si cumparat 4 scrumbii, imediat curatat , scos gratarul, si a iesit ce se vede.

 

p.s.

somnul e prins de mine :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In halul ala de proaspata iti da inapoi anii pierduti din cauza fumatului 😁

Bai, moacele alea nu m-au spart. Am mancat tot asa, proaspat prins, dar gatit de localnici (le-au clatit cu apa din Dunare, le-au eviscerat de mantuiala, dar au zis ca mai mult nu se spala, ca se duce gustul si le-au aruncat pline de zoaie in zeama). Deja mi-au trecut prin cap toate emisiunile de la Discovery in care paraziti nestiuti, dar aciuati pe unde ti-e lumea mai draga, duceau voiosi orasenii in pragul mortii.

P.S. 

Ce-i cu voi rulotistii, de aveti majoritatea cutitele alea vopsite? 😁

Editat de WotRU2Me
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Noroc ca nu fumez, deci practic am intinerit cativa ani.

Initial vroiam sa mancam si noi la localnici....eram in ceva localitate in care se stia ca sunt oameni care gatesc pt turisti,in bucataria lor proprie...dupa ce am intrebat 3-4 localnici am gasit locul respectiv dar din pacate bucatarul era plecat la oras in ziua aia, asa ca ne-am descurcat cu ajutorul lu nenea pescarul cu scrumbiile.

In alta ordine de idei..cum il cheama pe pestele ala ca am un lapsus....asa, macrou. Am fost la o excursie de pescuit in Tenerife, juma am dat la trena juma la fund ...la trena cu modestie spun ca am prins 3 toni cam  20-30 kg bucata, si la fund am prins macrou (bine, nu la fund ci mai sus un pic )...regula e ca pestele prins e la dispozitia capitanului barcii, dar la plecare am intrebat daca can i buy 2 mackerels...mi-a zis ca no, you  can't buy 2 but please take 4 (cred ca am prins vreo 15-20 ca trageau ca nebunii)   :) ....ei bine macroul proaspat nu are absolut deloc legatura cu macroul congelat...ala proaspat e bestial.

monstrul.thumb.JPG.2abd3665d46286950736ca0eb8e7511d.JPG

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 12 ore, WotRU2Me a spus:

 

Da fuga la mami si profita 👍

 

Habar nu ai ce m-as mai duce, dar ar insemna sa fiu inconstient. Prin natura locului de munca, umblu prin foarte multe laboratoare de  spital, inclusiv cele care trateaza de Covid, si nu prea se pune problema daca o sa mi-o fur, ci doar cand ?

In aceste conditii nu merita sa risc sa trec pe la  ai mei parinti. Mi-e dor de ei, si de locurile unde am crescut, mi-e dor de Dunare, dar stau cuminte.

Referitor la Aligote, gasesti o sa gasesti sigur. E un vin alb , sec, cu gust de Dobrogea, si care merge foarte bine cu pestele gras cum e scrumbia si somnul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Acum 3 ore, Nooxy a spus:

 

In aceste conditii nu merita sa risc sa trec pe la  ai mei parinti. Mi-e dor de ei, si de locurile unde am crescut, mi-e dor de Dunare, dar stau cuminte

 

A, esti frontliner. Atunci e intelept sa stai departe pana apare o rezolvare la nebunie asta. 

Bagat la cap cu vinul, astept nerabdator urmatoarea escapada. Uite asa ma fac om mare, incep sa beau vin la masa. Pana acum mai beam ocazional cate un pahar de bere dupa, daca pica greu 😂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 13 ore, marauder a spus:

mda...ce sa zic, nu sunt impresionat absolut deloc...nu se compara deloc cu capodopera mea

11.thumb.jpg.9022f6b19999121c124c1c517e77b613.jpg

 

Ești subiectiv darling.

Zic asta nu pentru că mi-ai notat clătitele cu nota 6, că așa arătau ..de 6. Dar uită-te cât poți de obiectiv la poze și spune-mi care te îmbie să mănânci? Nu zic..  dacă aș fi flămândă aș utiliza și tacâmurile albastre dar..ca idee.🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 oră, l.u.v a spus:

Imi place realismul optimismul tau 😉

 

Stiu....toti colegii si familia stiu cat de ''optimist '' sunt in toate privintele. Prefer sa fiu realist, sa iau in calcul cel mai probabil scenariu, chiar daca e cel mai prost posibil, in cele mai multe din cazuri, si tot ce vine peste le consider castig. Asa nu sufar de prea multe dezamagiri.

In cazul de fata , cu o protectie total necorespunzatoare( o banala masca , nici macar fullface, si niste manusi) , tu care crezi ca sunt sansele sa nu mi-o fur ? Le port, ca nu am altceva, dar in rest nu am ce sa fac. Trebuie sa imi fac datoria, chiar daca firma unde lucrez nu si-o face fata de mine . Fara cei ca mine, ar ramane spitalele fara laborator in maxim 2 saptamani, si nu stiu daca s-ar mai putea numi spitale, in acel caz.

Alta varianta era sa imi bag demisia sau sa o tin in medicale, cum am vazut ca se poarta la multi de la stat,  doctori sau unii chiar ofiteri ai armatei(cunostinte personale) .

Nu. Prefer sa imi fac datoria pana la capat, impreuna cu tot personalul medical, si colegii mei. Ma ajuta psihic oarecum faptul ca sunt relativ tanar, fara mari probleme de sanatate(doar ceva alergii), si ca lucrez de multi ani la propriu cu toate mizeriile de boli pe maini(HIV, hepatite, etc).

Ma rog sa fiu sanatos, ,sa mai am um loc de munca si o leafa de luat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin
Acum 4 minute, Nooxy a spus:

Ma rog sa fiu sanatos, ,sa mai am um loc de munca si o leafa de luat.

Agree, asa gândesc și eu 👍

Zilele trecute a venit o notificare de la Dumnezeii multinaționalei unde lucrez, ideea era că se blochează mărirea salariilor cu 3 luni, pana în Iulie.

Pe bune, cine dracu se mai gândește la măriri în zilele astea, măcar să luam ce luăm acum!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...