Flower-Power Postat Aprilie 10, 2020 Share Postat Aprilie 10, 2020 A stat lângă varză roșie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 11, 2020 Share Postat Aprilie 11, 2020 Voi inca sunteti la clatite ? Daca de bantuit cu mobra nu se poate, cu caiacu nici atat ... csf ... ncsf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 11, 2020 Share Postat Aprilie 11, 2020 Ce a făcut artistul aici? O poză de după avem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_cristi Postat Aprilie 11, 2020 Share Postat Aprilie 11, 2020 Fish & chips, prima incercare a sotiei. O mai las să mai facă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Aprilie 11, 2020 Share Postat Aprilie 11, 2020 2 hours ago, Flower-Power said: Ce a făcut artistul aici? O poză de după avem ? Ori am pus eu pozele aiurea ori le-a incarcat site-ul rau. Poza de dupa e defapt prima. Cinnamon rolls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Aprilie 11, 2020 Share Postat Aprilie 11, 2020 A iesit azi fazanu din congelator, cica sa se faca supa pt maine, daca tot e pastele la unii. Dar cu carnea ce sa fac, nu aveam chef de indesat si bagat in cuptor, asa ca cea mai simpla treaba posibila, un sos vanatoresc. Sosul asta il stie atata lume, si e atat de diferit, niste radacinoase acolo si bun o fi. Servit asta seara cu niste spatzle a fost fennomenal. Decand am vazut un documentar despre canadieni cu siropul lor de artar... nu ma mai pot controla si aproape de fiecare data cand vine vb de caramelizat ceva simt nevoie de a folosi niste sirop de asta si de fiecare data iasa ceva bun bun. Maine cica cuptorul e nerabdator, vrea sa coaca niste muschiulet de porc si cica vrea sa fie si rose. La cuptor ii fac pofta, dar nu stiu ce garnitura sa fac, inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Acum 13 ore, s_cristi a spus: Fish & chips, prima incercare a sotiei. O mai las să mai facă Arată foarte bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Cu carantina asta am început și eu să gătesc (mai des de odată pe lună) rețete mai ușurele. Acum câteva zile mi-a ieșit un chili con carne delicios: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 In lipsa de scrumbie( nu am gasit deloc in zona Bucuresti), a bagat sotia niste pui la cuptor , cu sos de usturoi verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Cuptorul meu a fost de treaba si s atinut de cuvant. A scos un muschiulet perfect. Iar apoi cica sa ii fac poza cu tel in timp ce torn niste sos peste carnea absulut perfecta... Din vreo 3 poze abea a iesit treaba asta... Nus multumit de poza, dar gustu... Un adevarat festin . Garnitura a fost niste cartofi gratinati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Și aici grătar de diferite nații de pește și usturoi verde udat cu un vin alb demisec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 (editat) La 08.04.2020 la 12:24, cooldeep a spus: Io nu ma bag pur si simplu nu pot sa vad clatite si sa nu le mananc Iar aci nui concurs. Facem schimb doar schimb de idei Plus de asta nu ne putem lua dupa poze. Am vazut clatite care aratau perfect la culoare, dar erau guma turbo, abea le mestecai. Hint. Laptele in compozitie va da acea culoare aurie la prajire. Cele doar cu apa minerala ies albe si se coloreaza doar partile arse, ca sa zic asa. Focul mediu ca si forma de la aragaz, dat usor peste mediu spre maxim la intensitate. Niste ulei inglobat in aluat face si el minuni. Desi exista tigai in care sigur nu se lipesc si poti face clatite fara pic de ulei, culmea sunt cele mai negustoase. Uleiul le da o savoare anume. Dar sa nu exageram si sa fie uleioase Sau faci aluatul cu Thermomix-ul si de fiecare data iasa la fel. Pofta mare. Editat Aprilie 12, 2020 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Eu vin cu desertul Un tort egiptean, urmeaza ornarea cu zahar caramelizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Acum 2 ore, taong_mapagbiro a spus: Mno ..azi preparam un gratar clasic , obosit , stropit cu bere din belsug ....traditional românesc Pe cine faci tu obosit bre? Grătarul nu e in nici un caz obosit :)) cred că de la bere ți se trage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Acum 2 ore, taong_mapagbiro a spus: Mno ..azi preparam un gratar clasic , obosit , stropit cu bere din belsug ....traditional românesc Fără poze, viața e pustiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Ies pozele afumate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 So it begins: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Papanasi, inca nu suntem pregatiti sa atacam clatitele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Dezlegare la porc de apartament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Fa un efort si cumpara un grill de fonta. N-o sa mai vrei sa auzi de tefloane, ceramice si alte prostii Doar ce m-am jurat ca renunt o perioada la friptane, dar daca pui d-astea...mai dai si cu bere...cred ca ma apuc iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 1 oră în urmă, Doctor X a spus: So it begins: Wow, arată bine, mai pune poze să fie jurizarea bine informată Acum 23 minute, WotRU2Me a spus: Papanasi, inca nu suntem pregatiti sa atacam clatitele Faci ce faci și mai trântești o bunătate la care să poftesc..deși nu mă omor după papanași îmi fac cu ochiul. Acum 16 minute, misionaru a spus: Dezlegare la porc de apartament. Porc de apartament..arată bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Am mâncat deja clătitele dulci. Am pus magiun de prune, că n-avem altceva, dar au ieșit chiar bune. Poze după ce le scot de la cuptor pe cele umplute cu ciuperci, pui, bacon și cașcaval. Până atunci: VID_20200412_184952.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Acum 9 minute, WotRU2Me a spus: Fa un efort si cumpara un grill de fonta. Astea merg pe plita cu inductie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Acum 27 minute, WotRU2Me a spus: Papanasi, inca nu suntem pregatiti sa atacam clatitele Oooo, arăta beton. O să ieșim din carantină cu multe kilograme în plus, e clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Acum 8 minute, Doctor X a spus: Am mâncat deja clătitele dulci. Am pus magiun de prune, că n-avem altceva, dar au ieșit chiar bune. Poze după ce le scot de la cuptor pe cele umplute cu ciuperci, pui, bacon și cașcaval. Până atunci VID_20200412_184952.mp4 Ooo ,la capitolul impresie artistică îți dau un 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.