Sari la conținut

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


superbec

Postări Recomandate

O să gătesc mai rar, așa mi-am propus.😁 că sunt la dietă și orice gătesc miroase frumos și mă apucă foamea.

O să mă delectez cu pozele voastre. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 22 ore, Flower-Power a spus:

O să gătesc mai rar, așa mi-am propus.😁 că sunt la dietă și orice gătesc miroase frumos și mă apucă foamea.

O să mă delectez cu pozele voastre. 

Nu cred ca este o idee buna ....

Aici sunt prezentate numa delicateturi si bombe calorice....

Ca de exemplu ....

A86C636F-E2E0-4380-AE46-DCA1CD368856.jpeg

Sau poti aplica metoda marilor Chefi bucatari

Gatesti pt altii....

Se ofera cineva sa manance ce gateste colega noastra ??! 😃

Eu as vrea ciorba de burta 🤪

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 4 ore, ALEX-CRUISER a spus:

Nu cred ca este o idee buna ....

Aici sunt prezentate numa delicateturi si bombe calorice....

Ca de exemplu ....

A86C636F-E2E0-4380-AE46-DCA1CD368856.jpeg

Sau poti aplica metoda marilor Chefi bucatari

Gatesti pt altii....

Se ofera cineva sa manance ce gateste colega noastra ??! 😃

Eu as vrea ciorba de burta 🤪

 Cred ca esti curajos! Sunt putini carora chiar le iese (nu ca Flower nu gateste bine, a postat ceva bunatati, dar cum e greu cu gusturile, eu zic sa incepi cu.... o salata)🤣🍻

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu mai e asa grozavie sa iti reuseasca de cand a aparut prefiarta. Daca ai rabdare sa fierbi oasele temeinic, sa iei spuma, sa nu te apuce creativitatea cu diverse radacini si condimente si esti putin atent(a) la final, nu prea are cum sa iasa rau. 

Tot de gusturi tine...unii o vor cu maree de grasime la suprafata, unii doar cu stelute, unii vor putin morcov razuit prajit in ulei (unii de masline, altii de turnesol) unii nedreasa...am vazut o reteta cu gogosari in otet feliati. Deci, e mult loc de carcoteala, chiar de o face cel mai priceput bucatar 😉

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 7 minute, WotRU2Me a spus:

Nu mai e asa grozavie sa iti reuseasca de cand a aparut prefiarta. Daca ai rabdare sa fierbi oasele temeinic, sa iei spuma, sa nu te apuce creativitatea cu diverse radacini si condimente si esti putin atent(a) la final, nu prea are cum sa iasa rau. 

Tot de gusturi tine...unii o vor cu maree de grasime la suprafata, unii doar cu stelute, unii vor putin morcov razuit prajit in ulei (unii de masline, altii de turnesol) unii nedreasa...am vazut o reteta cu gogosari in otet feliati. Deci, e mult loc de carcoteala, chiar de o face cel mai priceput bucatar 😉


E cam ce am spus eu, insa dupa mine, problema e una singura indiferent ce pui, si anume gustul. Si acolo e stiinta, gustul pe care il are zeama (burta doar daca n-o fierbi suficient e naspa). Si nu e vorba aici de cum o prefera fiecate ( cu smantana mai multa, otet sau nu, etc), ci de zeama din oala👍

Editat de FlipperCo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 19 ore, ALEX-CRUISER a spus:

Nu cred ca este o idee buna ....

Aici sunt prezentate numa delicateturi si bombe calorice....

Ca de exemplu ....

A86C636F-E2E0-4380-AE46-DCA1CD368856.jpeg

Sau poti aplica metoda marilor Chefi bucatari

Gatesti pt altii....

Se ofera cineva sa manance ce gateste colega noastra ??! 😃

Eu as vrea ciorba de burta 🤪

Nu știu să gătesc ciorbă de burtă..nu am mâncat niciodată, așa că nu m-a tentat să fac.

Chiar că bombă calorică ai tu acolo😄 a fost gustoasă?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 ore, einstein1984 a spus:

arata cartofii aia de parca ai facut ceva pe ei...

   Rade branza dupa ce ii scoti din tigaie si atat. 

Mujdei cu smantana au pe ei ....mmmm

Razatoare pt branza nu mai caram prin masina

Am una mica cat o bricheta pt ras usturoi...

Nu uiati ca tot ce prepar sunt facute cat timp sunt in cursa

Editat de ALEX-CRUISER
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, ALEX-CRUISER a spus:

Mujdei cu smantana au pe ei ....mmmm

Razatoare pt branza nu mai caram prin masina

Am una mica cat o bricheta pt ras usturoi...

Nu uiati ca tot ce prepar sunt facute cat timp sunt in cursa


Da, laudabil in astfel de conditii👍

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 36 minute, Flower-Power a spus:

Am văzut și eu poza asta cândva și am râs..mi-am propus să îmi fac , a se citi dau comandă, un astfel de tort.😆 


Da, la Petrecerea Burlacitelor... 😃

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 12 ore, FlipperCo a spus:


Da, laudabil in astfel de conditii👍

Marturisesc ca imi este lene sa tai marunt ingredientele 😩

La 23.07.2020 la 22:21, FlipperCo a spus:

 Cred ca esti curajos! Sunt putini carora chiar le iese (nu ca Flower nu gateste bine, a postat ceva bunatati, dar cum e greu cu gusturile, eu zic sa incepi cu.... o salata)🤣🍻

 

Acum 23 ore, john17 a spus:

 

IMG-20200724-WA0024.jpg

Tortul asta ar trebui sa fie oferit de primarie la cununia civila !!

Imi asum riscul daca primesc ciorba de burta 😜

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 26 minute, cooldeep a spus:

Piada sfogliata cu galbiori si mozzarella.

 

Un mod mai gustos de a savura galbiorii decat pe mamaliga de exemplu.

 

PSX_20200726_122629.thumb.jpg.bbf414705cffff2951a07fa1cf3215db.jpg


Nice, cred ca-i si foarte gustoasa. O trec pe “to do list”!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Interesant genu asta de lipie si totul foarte gustos. Initial am facut galbiorii mai uscati si nu alunecau bine pe gat, asa ca o lingurita in plus de smantana per triunghi a echilibrat situatia 😁 Adica erau un fel de sote nu erau scufundati in sos. De data asta foarte clasic, calit in unt apoi niste usturoi verde la final o lingura doar de smantana si niste patrunjel. Puneam de la inceput 2 linguri de smantana era perfect, dar a fost prima intalnire cu genu asta de lipie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 minute, cooldeep a spus:

Interesant genu asta de lipie si totul foarte gustos. Initial am facut galbiorii mai uscati si nu alunecau bine pe gat, asa ca o lingurita in plus de smantana per triunghi a echilibrat situatia 😁 Adica erau un fel de sote nu erau scufundati in sos. De data asta foarte clasic, calit in unt apoi niste usturoi verde la final o lingura doar de smantana si niste patrunjel. Puneam de la inceput 2 linguri de smantana era perfect, dar a fost prima intalnire cu genu asta de lipie.

Si lipia ai facut-o tu? Care-i diferenta fata de tortilla mexicana?

Editat de FlipperCo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gnocchi astia nu prea sunt apreciati cum se cuvine. Nush de ce, ca se gatesc in cateva minute, poti experimenta zeci de combinatii de sosuri.

Pentru ca altceva nu am avut, am facut cu friptura de porc maruntita si trasa in tigaie cu usturoi, bagat gnocchi, adaugat doua paharute de Petite Suisse, pus niste ierburi, piper, amestecat bine, ras parmezan si ta-daamm!

 

IMG_20200726_211343.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...