Sari la conținut

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


superbec

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Nu eu sunt cea care decide când vine vorba de porumb..😀 și eu as alege ceapa dar nu am drept de vot.

În making process 

20220721_130805.jpg

@Tatisbaga te rog o reteta de aluat și spune-mi te rog dacă pui ketchup pe aluat crud întâi, inainte de coacere..merci

Pizza mea a ieșit uscata dar a fost făcută în cuptorul de aragaz.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 6 ore, Flower-Power a spus:

@Tatisbaga te rog o reteta de aluat și spune-mi te rog dacă pui ketchup pe aluat crud întâi, inainte de coacere..


Juniorul meu este (pe timpul verii) in echipa unui restaurant din Mykonos. Unul din colegi ( italian din Napoli) i-a dat reteta din imaginea de mai jos. Enjoy!

 

9E6BA8E7-2C4C-43B0-983D-5D83E0317615.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 7 ore, apriliacluj a spus:

pffffff, esti asuprita rau de tot.....

Nu, nu as zice chiar asa...😅

Acum 6 ore, Nguyen a spus:

 

Asta nu e pizza.

Măcar am scris ce este,ce se vrea a fi, In caz ca nu rezulta din imagine....ca nu arata cum vrei tu, aia e...tu esti doar comentator profesionist 😂 ,nu pui poze cu ce gătești. 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 20 minute, Flower-Power a spus:

Măcar am scris ce este,ce se vrea a fi, In caz ca nu rezulta din imagine....ca nu arata cum vrei tu, aia e...tu esti doar comentator profesionist 😂 ,nu pui poze cu ce gătești. 

 

Nu te agita, nu am vazut pe nimeni pana acum sa faca o pizza in casa si care macar sa para a fi pizza, incepand de la blat si pana la ce pune pe ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, Nguyen a spus:

 

Nu te agita, nu am vazut pe nimeni pana acum sa faca o pizza in casa si care macar sa para a fi pizza....

 

Acum 54 minute, Nguyen a spus:

 

Tatis e barbat, deci face pizza.

 

Tu ai ajuns sa te contrazici singur...😂😂😂🤔

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 9 ore, patrick1 a spus:

Fără pâine, fără murături. Serios?

Fara paine fiindca sunt cartofi. Muraturile le-am pus dupa, dar au fost (si cu ghrata pe ele)🍻

Acum 9 ore, gast a spus:

Orice poza decenta cu o friptura trebuie sa arate si sectiunea. 🤗

Uite, special pt tine. Poza a fost facuta cu alt telefon si n-o aveam. 
Mie imi plare “in sange” - foarte (ca si fiicei mele dealtfel)

8E9B7781-824A-4DA2-89E3-6766BBE04FC5.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa e. Dar nu trebuia decat un grad mai facuta. 

Alt aspect important e sa o odihnesti 5-10 minune, preferabil pe un gratar sa nu stea in zeama. Timp in care se mai si gateste si se redistribuie sucurile. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, gast a spus:

Asa e. Dar nu trebuia decat un grad mai facuta. 

Alt aspect important e sa o odihnesti 5-10 minune, preferabil pe un gratar sa nu stea in zeama. Timp in care se mai si gateste si se redistribuie sucurile. 

Stiu, am facut asta. Dar mie zeama aia imi place maxim, de fapt de obicei fac un sos din ea (n-am avut timp acum). 

Apoi, am gatit carnea fara sa folosesc termometru, deci gradul acela lipsa este de inteles si relativ (si cum o prefer asa, n-am avut o grija majora). 
 

A iesit fix cum ne place noua, asta-i important 🍻

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 oră, Clit Eastwood Jr. a spus:

fiecare cu gustul lui.

Eu n-am mâncat pana acum friptura “prea”negatita, doar prea făcută

Important e sa nu vomiți 😅

Treaba-i asa. Nu discutam despre FRIPTURA prea negatita, ci doar de friptura DE VITA IN SANGE.
Porcul de ex. trebuie intotdeauna bine gatit, fiindca altfel poste sa devina nociv pentru sanatate (trichinella spiralis de ex).

Vita cu cat se gateste mai mult, devine in principiu mai tare. Bine, exista detalii, cum,cat, daca, in ce fel a fost maturata, tinuta in bait, sau de ex. in sare. 
Dar in cele din urma, este vorba doar de ce iti place, si asta este ceea ce conteaza.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Am pe undeva prin "arhive" o poza cu o jivina d'asta cumparata de pe la Lidl (prin 2013) pentru protap...la Vadu...anyways, e fun, dar nu ceva wow! Pastrama e better 

Dar nici rosiile coapte si bine condimentate, peste orice pasaret (umil prin definitie), nu sunt de colea. 

 

 

IMG_20220811_214803_1.thumb.jpg.2a55c2e170b2423065b4712366dee00e.jpgdaDar nici rosiile coapte si bine condimentate, peste orice pasaret (umil prin definitie), nu sunt de colea. 

 

 

Plm...

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Io mananc fest asa si chiar imi place combinatia 😅

Micii ies extraordinar de bine in air frayer ( 7 min la 200 grade ).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...