Sari la conținut

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


superbec

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 7 minute, GoodKat a spus:


Deci te consideri o copilita? Ce kinkuri au si unii....

 

Asta ai înțeles...ca eu ma consider o copilita...😂😂😂 din ce în ce mai bine. Ma consider copilita în masura în care tu ești putache...e bine asa? Gizas 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamne ce te-as bate cu furtunul de la masina de spălat...când ziceam de copilite, ma refeream la discuțiile pe care le ai tu cu acele copilite..nu cu mine, căci pe mine nu ma afectează.

Gata, închei subiectul.. dar îl deschid p-ala cu aberații pe forumurile moto...😂 practic ti-am facut un bine ca nu mai esti in lista mea,nu o sa vezi ce aberez...știam eu ca procedez corect. Enjoy the sun!

 

End of discussion.

Editat de Flower-Power
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 14 minute, GoodKat a spus:


Pai vad ca tot aberezi cu 'copilitele' pe aici, cand eu ti-am zis tie. Dar este explicabil, asa aberezi si pe topicurile cu moto :) 

In alta ordine de idei, motociclisti pasionati de carne de vita. Care parte din vita vi se pare cea mai potrivita pentru a fi trasa in tigaie? Preparare anterioara? Fenzadat? Secrete/sfaturi?

Tigaie?

Fa cumva si pune-o pe gratar

Nu te complica cu maturatul….e destul de laborios procesul

Cumpara carne maturata

 Cauta orice bucata marmorata, de min 3 cm grosime

Gratar cu Negru de Purcari……

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

21 hours ago, Flower-Power said:

te scoala maica-ta

https://m.youtube.com/watch?v=6NVp8NzzBQ0

 

10 hours ago, GoodKat said:

La unele ai nevoie de mai multe brate in acelasi timp

Sau de brate mai luuungi.

 

On topic, mie imi place slaba, nu grasa. Mancarea, femeia, ghici, ghicitoarea mea! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 21.10.2022 la 14:23, GoodKat a spus:


Cum o verifici daca este facuta cat trebuie? Temperaturi ceva? Sau pe baza de ochi si experienta anterioara? Cu carnea de vita nu am mare experienta la gratar, cand o fac, o fac la plita incinsa. Chiar asa, tu cum iti prepari vita? Nefacuta / semi-facuta / facuta bine? (sacrilegiu in ochii multora)

Eu ma bazez pe experienta, dar adevarul este ca mai gresesc. Parerea mea este ca termometrul e de preferat, mai ales ca este greu sa ai mereu aceleasi conditii initiale (calitatea carnii, dimensiunile bucatii, gratar, tigaie etc). 

Mie imi place in sange dar, tinand cont ca nu gatesc numai pentru mine si ca nu ma deranjeaza neaparat daca e mai facuta de atat, o prepar spre semi.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 23.10.2022 la 20:09, Flower-Power a spus:

20221023_193450.thumb.jpg.cc2de4b60146e4acda90c259ffbaef9b.jpg

Rezultatul final...mă ustura limba de la usturoi...gizas..

Buna treaba!👍Sunt fan hams dar le prefer cu mamaliguta. 

La 21.10.2022 la 9:23, GoodKat a spus:


Cum o verifici daca este facuta cat trebuie? Temperaturi ceva? Sau pe baza de ochi si experienta anterioara? Cu carnea de vita nu am mare experienta la gratar, cand o fac, o fac la plita incinsa. Chiar asa, tu cum iti prepari vita? Nefacuta / semi-facuta / facuta bine? (sacrilegiu in ochii multora)

 

543988B0-B82B-4C89-8D2D-460A90F38C87.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mamaliga sa facă cine se pricepe...eu nu am făcut vreodată...😅😆 las pe alții mai priceputi, oricum nu îmi place, asa cum nu îmi plac nici cartofii prăjiți.. dar din păcate la mine acasă sunt ceruți cartofii prăjiți...iar gândul ca se prăjește ceva în ceaun ,hamsii, cartofi..și miroase în toată casa ,ma enerveaza. Prăjesc o data pe an, restul prefer sa ii comand ca nu ma tine ficatul și sufletul sa spal vase,faianță când prăjesc.. 🤪😅

11. Taie friptura în sensul fibrei...bai,nene, deja iti trebuie medicina în pana mea, ca să gătești și sa mananci carne de vita...🤪😀

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, GoodKat a spus:

Nu prea inteleg ultima regula, cu taiatul in sensul fibrei. De obicei primeam recomandarea de a taia contra fibrei pentru a fi mai usor de mancat.

Mușchiul îl tai felii perpendicular pe fibre, groase de 3cm, le prăjești "închizând uniform toate capetele fibrelor", apoi friptura din farfurie o tai în lungul lor.

Editat de September
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mvaaaai, aluat, pâine? Nici nu cred ca mai are sens sa pun pe aici ce ma străduiesc eu sa gatesc..🤪😅😂

 

Paine preferata mea...😍 cu usturoi...

20221026_151430.jpg

Eu când am zis ca barbatii sunt cei mai buni  bucătari...voi, batman,batman. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 19 ore, GoodKat a spus:

 

Multam! Chiar ajuta!

 

Nu prea inteleg ultima regula, cu taiatul in sensul fibrei. De obicei primeam recomandarea de a taia contra fibrei pentru a fi mai usor de mancat.

Perpendicular pe fibra se taie la pasare cand  pregatesti carnea cruda (la piept mai exact). 

De fapt si la alte carniribinclusiv vita, cand carnea e cruda. 

* carnuri inclusiv vita

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 4 ore, GoodKat a spus:


Printre alte hobby-uri si fixuri de ale mele se afla si cel al ascutitului de cutite :)). Nu folosesc aparatura complicata, nu are rost sa dau 2000+ de lei pe un Tormek sau ceva de genul, dar am observat ca pot obtine rezultate FOARTE bune daca folosesc smirghel de apa (auto) si o bucata de sticla pentru planeitate. Apoi intervine doar experienta. In 10 minute faci un cutit de iti ia parul de pe mana fara efort. Iar cu un cutit ascutit poti taia cam orice fara sa se striveasca, precum rosiile de exemplu.

Salut.Electrod de sudură,bazic de 3,25....+cuțit =love.Îl tragi așa...bătrânește,pe o parte,pe alta....despici firu-n patru.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am primit acu seara,de la Nicu Cocârcă,un sos de roșii la borcan,....are ceva verdețuri înăuntru.Buahhhh....delicios.Merge cu pâine goală.Urmează să văd,la ce se mai potrivește.....Hundert prozent...doar la afumătură,sau cevă prăjit😍😍😍😍

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...