WotRU2Me Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Bine mai arata! Eu m-am obisnuit cu pastele integrale si imi place mai mult acum. Ca tot veni vorba de integrale, tigaie de orez integral cu legume si pipotici de gasca perpelite in grasime de....gasca Quote Link to post Share on other sites
aka` Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 cate ceva din meniu-ul meu, fara produse animale Quote Link to post Share on other sites
WotRU2Me Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 *plac... Aka, cum se face ca avem acelasi tip de farfurii? Quote Link to post Share on other sites
De 3 Lei CuiE Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Tocana de pui, usturoi si mamaliguta... Quote Link to post Share on other sites
FlipperCo Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 (edited) Acum 2 ore, aka` a spus: cate ceva din meniu-ul meu, fara produse animale Edited August 7, 2020 by FlipperCo Quote Link to post Share on other sites
robert23mg Posted August 7, 2020 Share Posted August 7, 2020 Azi am tras si eu un pic de tigaie. Pt cartoGi am folosit untura, old school Quote Link to post Share on other sites
WotRU2Me Posted August 10, 2020 Share Posted August 10, 2020 Oul jumari e musai sa fie pufos, matasos si nerumenit, cartofii se pot numi prajiti doar cand au o crusta crocanta invelind un interior moale, coaja painii trebuie musai sa se evidentieze clar, prin culoare si textura, de miez, nu va amagiti, nu exista substitut pentru uleiul de masline in salata...a, vinul rosu de Bordeaux se justifica indiferent de ce altceva se intampla pe lumea asta. Si pentru ca din oua ies pui, tre sa incerci si cate un kebab din cand in cand. Bucatelele arse dau gustul, se mananca cat de fierbinte se poate, se respecta principiile sosului de dres salata, simplu si de calitate, nu ai cum sa gresesti, maioneza din ou nefiert, sa ai motiv sa pui otet, mustar, usturoi, piper, din paine se pastreaza numai coaja...am zis ca, fiind pui, o merge mai bine albul...o merge teoretic, dar e surcica pe langa rosu. *substituent... Quote Link to post Share on other sites
ALEX-CRUISER Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 La 10.08.2020 la 21:13, WotRU2Me a spus: Oul jumari e musai sa fie pufos, matasos si nerumenit, cartofii se pot numi prajiti doar cand au o crusta crocanta invelind un interior moale, coaja painii trebuie musai sa se evidentieze clar, prin culoare si textura, de miez, nu va amagiti, nu exista substitut pentru uleiul de masline in salata...a, vinul rosu de Bordeaux se justifica indiferent de ce altceva se intampla pe lumea asta. Si pentru ca din oua ies pui, tre sa incerci si cate un kebab din cand in cand. Bucatelele arse dau gustul, se mananca cat de fierbinte se poate, se respecta principiile sosului de dres salata, simplu si de calitate, nu ai cum sa gresesti, maioneza din ou nefiert, sa ai motiv sa pui otet, mustar, usturoi, piper, din paine se pastreaza numai coaja...am zis ca, fiind pui, o merge mai bine albul...o merge teoretic, dar e surcica pe langa rosu. *substituent... Ce bine arata ......Unde esti tu Scarlatescule sa vezi ce e pe aici ... Quote Link to post Share on other sites
WotRU2Me Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 Multam, multam...nu cred ca suntem totusi demni de atentia lui Scarlatescu Problemele-s reale, cred ca ar trebui mai mult la pranz si mai putin seara, asa ca m-am invrednicit mai devreme azi si, din resturi si chestii care stateau sa se strice sau sa expire, mi-a iesit asta: Quote Link to post Share on other sites
ALEX-CRUISER Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Acum 17 ore, WotRU2Me a spus: Multam, multam...nu cred ca suntem totusi demni de atentia lui Scarlatescu Nu este adevarat Au castigat unii cu o simpla omleta,sau alte produse simple dar cu gust si care sa fie asezate cu gust in farfurie. Quote Link to post Share on other sites
Flower-Power Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 (edited) Acum 18 ore, WotRU2Me a spus: Vai cât de bine arată..mooor Si farfuria precedentă...ce noroc au unele, nu pot să nu constat. Edited August 13, 2020 by Flower-Power Quote Link to post Share on other sites
WotRU2Me Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 1 oră în urmă, ALEX-CRUISER a spus: Nu este adevarat Au castigat unii cu o simpla omleta,sau alte produse simple dar cu gust si care sa fie asezate cu gust in farfurie. Aaa, am inteles. Cred ca e totusi alt nivel. Acum 6 minute, Flower-Power a spus: Vai cât de bine arată..mooor Multam, partea nasoala e ca a inceput sa-mi si placa ce gatesc si, in plus, nu prea am simtul cantitatilor, imi ies mereu minim doua portii cand gatesc pentru o persoana. Quote Link to post Share on other sites
Nguyen Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Acum 35 minute, Flower-Power a spus: Si farfuria precedentă...ce noroc au unele, nu pot să nu constat. Norocul si-l mai face si omul... Quote Link to post Share on other sites
Flower-Power Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Da, așa e.. Quote Link to post Share on other sites
WotRU2Me Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Nu va amagiti colege si colegi, suntem ghinionisti si norocosi cu totii in aceeasi masura. Intepaturile sunt amuzante totusi Inflacarat de aprecieri, planuiam sa fac niste fonfleuri. Dar asta se intampla dimineata, cand in lumina suava mi s-au arata niste patratele in oglinda, in drum spre buda. Chestia e ca lumina amiezii a dezvaluit un cu totul alt aspect pe care-l cred mai aproape de realitate, deci, scarbit, am amestecat de toate pe o farfurie si am mancat cat am putut de repede, fiind oarecum cu musca pe caciula. Nush cum dreaq am trait pana acum fara sa beau vin la masa... Quote Link to post Share on other sites
ALEX-CRUISER Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Acum 4 ore, WotRU2Me a spus: Nush cum dreaq am trait pana acum fara sa beau vin la masa... Corect Dar depinde de job Si la mine ar merge o bere la cartofii cu mujdei,dar Garcea....pandeste dupa colt Quote Link to post Share on other sites
WotRU2Me Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Eu am scapat de grija asta o perioada Oricum, nu am de gand sa-mi fac un obicei din a bea la masa, trebuie insa sa recunosc, uneori merge fantastic. Planul este sa revin la vechile obiceiuri, adica sa mananc pentru a trai, nu invers Quote Link to post Share on other sites
apriliacluj Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 a Acum 11 ore, WotRU2Me a spus: .......... sa mananc pentru a trai, nu invers atunci moare topicul Quote Link to post Share on other sites
ALEX-CRUISER Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 La 13.08.2020 la 9:01, WotRU2Me a spus: Aaa, am inteles. Cred ca e totusi alt nivel. Multam, partea nasoala e ca a inceput sa-mi si placa ce gatesc si, in plus, nu prea am simtul cantitatilor, imi ies mereu minim doua portii cand gatesc pentru o persoana. Ma gandeam ca sunt singurul cu pb la cantitati Mie imi iese pt 3 persoane,judecand dupa portiile de la fast-food sau restaurant. Un exemplu este omleta de azi dimineata.... Tigaia este de 32 cm ,mai mare nu duce butelia .... Quote Link to post Share on other sites
WotRU2Me Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Acum 36 minute, apriliacluj a spus: a atunci moare topicul Nu moare, stai linistit. Iese Superbec de la dieta, iese si Flower si sa vezi cum apar postarile Acum 18 minute, ALEX-CRUISER a spus: Ma gandeam ca sunt singurul cu pb la cantitati Mie imi iese pt 3 persoane,judecand dupa portiile de la fast-food sau restaurant. Un exemplu este omleta de azi dimineata.... Tigaia este de 32 cm ,mai mare nu duce butelia .... A, pai da! Ia uite ce apetisant arata, rumena, pufoasa, ornata...daca era o scoverga ametita, se facea pergament. Sa ai pofta! Quote Link to post Share on other sites
ALEX-CRUISER Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 (edited) Acum 24 minute, WotRU2Me a spus: Nu moare, stai linistit. Iese Superbec de la dieta, iese si Flower si sa vezi cum apar postarile A, pai da! Ia uite ce apetisant arata, rumena, pufoasa, ornata...daca era o scoverga ametita, se facea pergament. Sa ai pofta! Merci. Inainte eram fan Grill Kaufland,Gastronomie Hypermarketuri ,dar vb ta...ceafa era prea uscata,micii erau prea mici,omleta citeai prin ea.....preturile insa sunt bine crescute. Si portii de o persoana si aia la dieta.... Edited August 14, 2020 by ALEX-CRUISER Quote Link to post Share on other sites
WotRU2Me Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Am mai mancat si eu de la Kaufland. Nu se compara cu ce-ti poti face singur. Ca tot ziceam de scovergi de omlete, uite cum s-a prapadit cand am dat s-o manevrez. Prea subtire...Nici nu reusesc prea bine cu plita electrica, nu nimeresc reglajele. Gustoasa totusi. Quote Link to post Share on other sites
ALEX-CRUISER Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Acum 9 ore, WotRU2Me a spus: uite cum s-a prapadit cand am dat s-o manevrez. Prea subtire...Nici nu reusesc prea bine cu plita electrica, nu nimeresc reglajele. Gustoasa totusi. Lasa ca se amesteca in stomac Eu intorc omleta cu capacul de inox plat pe care il am. Fac omleta pe o parte si cu grija o mut pe capac,pun tigaia peste omleta de pe capac si intorc Quote Link to post Share on other sites
WotRU2Me Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Da, e buna tehnica asta. Asta cu "se amesteca" in stomac o bag si eu cand nu iese ceva cum ma asteptam Quote Link to post Share on other sites
Flower-Power Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Cu salată de vinete alături..și pentru că a fost prea fin, prea select, am mâncat după și niște șorici cu sare. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.