Jump to content

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


Recommended Posts

Acum 1 minut, littlekriminal a spus:

Mmmm, you literally just did.

 

Acum 1 minut, littlekriminal a spus:

Boooon! La noi se facea si un sos alb (cred ca foloseau samntana) cu marar, bun al naibii!

Iaurt se foloseste, sa nu fie prea grele. Am facut si eu de vreo 2 ori, sunt delicioase

 

Link to post
Share on other sites
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:)))) Da' asa falos e asta mic si negru, in rest praf si pulbere.

Acum 7 minute, Starcream a spus:

 

Iaurt se foloseste, sa nu fie prea grele. Am facut si eu de vreo 2 ori, sunt delicioase

 

Da, bravo! Si vin dupa aia, mult vin!!

Link to post
Share on other sites

@littlekriminal culmea e ca ies bune si cu zahar putin, pt ala mic (dar cu niste triple sec pt aroma, nu aveam coaja de portocala). Next step e sa trec la creppes salees, bretone. 

Edited by einstein1984
Link to post
Share on other sites
1 oră în urmă, littlekriminal a spus:

Stiu ce o sa fac asta seara :))))

 

Toti stim ce o sa faci:

 

1920px-Gay_Pride_Flag.svg.png

Link to post
Share on other sites
Acum 20 ore, Starcream a spus:

 

Iaurt se foloseste, sa nu fie prea grele. 

 

sau maioneza cu smantana si o leaca de vin alb

si piper alb

Link to post
Share on other sites

Am mers la padure si am cules niate leurda. 😁

Am taiat o, am calit o in putin unt, cu niste ceapa verde, am amestecat cu telemea si ou, apoi origami 😁 unele triunghiuri au iesit, alea primele au fost de sacrificiu. Dar bune, rau, indiferent de forma.

 

PSX_20210407_203753.thumb.jpg.82558cdf8dd786f84e7fc550b11e8045.jpg

679358264_IMG_20210405_2123462.thumb.jpg.a150fdf59aeef4830403354678d14e8c.jpg

621113372_IMG_20210405_2201402.thumb.jpg.2910c7286dce2a644276f6d01ede7b86.jpg

Link to post
Share on other sites

👍 Foaie de placinta sau Foietaj de pariserie?

(daca-i aluat de casa, care se apropie?)

Link to post
Share on other sites

da am raspuns ieri... de ce nu o fi aparut ...

 

Foaie de placinta. Urmatorul proiect va fi cu aluat si sper sa fie un Quiche Lorraine savuros :)

Link to post
Share on other sites
Acum 45 minute, littlekriminal a spus:

Cum arata leurda aia, ptiu! @cooldeep, cred ca merge s-o pui si in clatite.

@FlipperCodaca legumele arata asa bine inseamna ca pestele a rupt :D 

Exact, bataie a fost pe el😃

Acum 4 ore, FlipperCo a spus:

Exact, bataie a fost pe el😃


....iar pestele era sub legume (ca sa se inteleaga.... lipsa lui din poza🤪)

Link to post
Share on other sites
Acum 2 ore, Flower-Power a spus:

Să gătim..😁

20210417_170003.jpg

Ce zici ca ai gatit acolo?


Ton in crusta de susan, sos meuniere si piure de mazare. 

94257BA6-5944-4ECF-8D31-03B1DABAC979.jpeg

Link to post
Share on other sites
Acum 16 minute, FlipperCo a spus:

Ce zici ca ai gatit acolo?


Ton in crusta de susan, sos meuniere si piure de mazare. 

94257BA6-5944-4ECF-8D31-03B1DABAC979.jpeg

mmmmmmmoaa

arată foarte bine, sunt sigur că a fost și gustos 

Link to post
Share on other sites
Acum 13 minute, Starcream a spus:

mmmmmmmoaa

arată foarte bine, sunt sigur că a fost și gustos 

Absolut! Am zbarcit-o un piculet la crusta,  din lipsa de susan suficient😱🤪😃

Link to post
Share on other sites
Acum 54 minute, FlipperCo a spus:

Ce zici ca ai gatit acolo?


Ton in crusta de susan, sos meuniere si piure de mazare. 

94257BA6-5944-4ECF-8D31-03B1DABAC979.jpeg

Arată bine...cum ai pregătit tonul și sosul?

 

Eu am pus o poză cu carnea negătită , sunt în plin proces de coacere..e la cuptor acum. Varză călită cu carne de porc. 

Link to post
Share on other sites
Acum 15 minute, Flower-Power a spus:

Arată bine...cum ai pregătit tonul și sosul?

 

Eu am pus o poză cu carnea negătită , sunt în plin proces de coacere..e la cuptor acum. Varză călită cu carne de porc. 

Ma gandeam eu ca e varza dedesupt. Pune si ceva afumat ca sa aiba gust (bacon, etc, sau macar boia afumata). Si marar la sfarsit, îi da un gust f bun. 


Tonul simplu:

- sare s piper

- dat prin susan alb si negru

- prajit rapid in ulei incins, 15-20 sec pe fiecare parte functie de grosime (putin ulei, 3 mm max in tigaie). Tonul devine gumos daca e gatit prea mult, trebuie sa ramana rosu/aproape negatit in interior. 
- sosul e f simplu (functie de cat de mult vrei- foc domol, un pachet de unt, 1-1,5 lamai zeama turnat usurel peste unt si amestecat des, sare, piper, capere)

Link to post
Share on other sites

Da, dedesubt era varză. 

Merci pentru rețetă. Aș vrea o rețetă de pește dar pe care să nu îl prăjesc în ulei în tigaie. 

Eu de obicei îl bag la cuptor unde mai pun unt zeamă de la o portocală stoarsă și mirodenii.  

Varza a ieșit bunicica.. am pus și ceva picant în ea că mie îmi place să fie ușor picantă.

Link to post
Share on other sites

Eu tot la cuptor fac pestele. Dorada e misto pe pat de portocale. O cureti bine, pui felii de portocale in interior si sub ea si ceva condimente. Simplu si n-ai cum sa dai gres.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +20 000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +17000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Create New...