Starcream Posted April 6 Share Posted April 6 Acum 1 minut, littlekriminal a spus: Mmmm, you literally just did. Acum 1 minut, littlekriminal a spus: Boooon! La noi se facea si un sos alb (cred ca foloseau samntana) cu marar, bun al naibii! Iaurt se foloseste, sa nu fie prea grele. Am facut si eu de vreo 2 ori, sunt delicioase Quote Link to post Share on other sites
littlekriminal Posted April 6 Share Posted April 6 :)))) Da' asa falos e asta mic si negru, in rest praf si pulbere. Acum 7 minute, Starcream a spus: Iaurt se foloseste, sa nu fie prea grele. Am facut si eu de vreo 2 ori, sunt delicioase Da, bravo! Si vin dupa aia, mult vin!! Quote Link to post Share on other sites
einstein1984 Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) @littlekriminal culmea e ca ies bune si cu zahar putin, pt ala mic (dar cu niste triple sec pt aroma, nu aveam coaja de portocala). Next step e sa trec la creppes salees, bretone. Edited April 6 by einstein1984 Quote Link to post Share on other sites
Nguyen Posted April 6 Share Posted April 6 1 oră în urmă, littlekriminal a spus: Stiu ce o sa fac asta seara :)))) Toti stim ce o sa faci: Quote Link to post Share on other sites
littlekriminal Posted April 6 Share Posted April 6 Eu iti zic, esti mai la CURent cu toate detaliile astea decat mine. Quote Link to post Share on other sites
cooldeep Posted April 6 Share Posted April 6 Supa crema de ardei copt. Nu era capia in congelator, dar o fi bun si asta galben received_300922718091457.mp4 Quote Link to post Share on other sites
apriliacluj Posted April 7 Share Posted April 7 Acum 20 ore, Starcream a spus: Iaurt se foloseste, sa nu fie prea grele. sau maioneza cu smantana si o leaca de vin alb si piper alb Quote Link to post Share on other sites
cooldeep Posted April 7 Share Posted April 7 Am mers la padure si am cules niate leurda. Am taiat o, am calit o in putin unt, cu niste ceapa verde, am amestecat cu telemea si ou, apoi origami unele triunghiuri au iesit, alea primele au fost de sacrificiu. Dar bune, rau, indiferent de forma. Quote Link to post Share on other sites
FlipperCo Posted April 7 Share Posted April 7 Foaie de placinta sau Foietaj de pariserie? (daca-i aluat de casa, care se apropie?) Quote Link to post Share on other sites
cooldeep Posted April 8 Share Posted April 8 da am raspuns ieri... de ce nu o fi aparut ... Foaie de placinta. Urmatorul proiect va fi cu aluat si sper sa fie un Quiche Lorraine savuros Quote Link to post Share on other sites
FlipperCo Posted Thursday at 12:13 PM Share Posted Thursday at 12:13 PM Salau salbatic, cu legume la cuptor. Quote Link to post Share on other sites
littlekriminal Posted Thursday at 12:25 PM Share Posted Thursday at 12:25 PM Cum arata leurda aia, ptiu! @cooldeep, cred ca merge s-o pui si in clatite. @FlipperCodaca legumele arata asa bine inseamna ca pestele a rupt Quote Link to post Share on other sites
FlipperCo Posted Thursday at 01:12 PM Share Posted Thursday at 01:12 PM Acum 45 minute, littlekriminal a spus: Cum arata leurda aia, ptiu! @cooldeep, cred ca merge s-o pui si in clatite. @FlipperCodaca legumele arata asa bine inseamna ca pestele a rupt Exact, bataie a fost pe el Acum 4 ore, FlipperCo a spus: Exact, bataie a fost pe el ....iar pestele era sub legume (ca sa se inteleaga.... lipsa lui din poza) Quote Link to post Share on other sites
Flower-Power Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago Să gătim.. Quote Link to post Share on other sites
FlipperCo Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Să gătim.. Ce zici ca ai gatit acolo? Ton in crusta de susan, sos meuniere si piure de mazare. Quote Link to post Share on other sites
Starcream Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Acum 16 minute, FlipperCo a spus: Ce zici ca ai gatit acolo? Ton in crusta de susan, sos meuniere si piure de mazare. mmmmmmmoaa arată foarte bine, sunt sigur că a fost și gustos Quote Link to post Share on other sites
FlipperCo Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Acum 13 minute, Starcream a spus: mmmmmmmoaa arată foarte bine, sunt sigur că a fost și gustos Absolut! Am zbarcit-o un piculet la crusta, din lipsa de susan suficient Quote Link to post Share on other sites
Flower-Power Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Acum 54 minute, FlipperCo a spus: Ce zici ca ai gatit acolo? Ton in crusta de susan, sos meuniere si piure de mazare. Arată bine...cum ai pregătit tonul și sosul? Eu am pus o poză cu carnea negătită , sunt în plin proces de coacere..e la cuptor acum. Varză călită cu carne de porc. Quote Link to post Share on other sites
FlipperCo Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Acum 15 minute, Flower-Power a spus: Arată bine...cum ai pregătit tonul și sosul? Eu am pus o poză cu carnea negătită , sunt în plin proces de coacere..e la cuptor acum. Varză călită cu carne de porc. Ma gandeam eu ca e varza dedesupt. Pune si ceva afumat ca sa aiba gust (bacon, etc, sau macar boia afumata). Si marar la sfarsit, îi da un gust f bun. Tonul simplu: - sare s piper - dat prin susan alb si negru - prajit rapid in ulei incins, 15-20 sec pe fiecare parte functie de grosime (putin ulei, 3 mm max in tigaie). Tonul devine gumos daca e gatit prea mult, trebuie sa ramana rosu/aproape negatit in interior. - sosul e f simplu (functie de cat de mult vrei- foc domol, un pachet de unt, 1-1,5 lamai zeama turnat usurel peste unt si amestecat des, sare, piper, capere) Quote Link to post Share on other sites
Flower-Power Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Da, dedesubt era varză. Merci pentru rețetă. Aș vrea o rețetă de pește dar pe care să nu îl prăjesc în ulei în tigaie. Eu de obicei îl bag la cuptor unde mai pun unt zeamă de la o portocală stoarsă și mirodenii. Varza a ieșit bunicica.. am pus și ceva picant în ea că mie îmi place să fie ușor picantă. Quote Link to post Share on other sites
gabyshor Posted 16 minutes ago Share Posted 16 minutes ago Eu tot la cuptor fac pestele. Dorada e misto pe pat de portocale. O cureti bine, pui felii de portocale in interior si sub ea si ceva condimente. Simplu si n-ai cum sa dai gres. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts