Flower-Power Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 E ok. Ești liber sa crezi ce vrei, nu am vreo datorie fata de tine sa încerc sa iti fac o schiță sau sa iti țin o lecție de morala vis-a -vis de pretențiile tale absurde fata de femei.. gen, grase ,slabe...fiecare alege ce simte ,crede. Dar una copilita care aude asta din partea unuia ar putea sa cada intr-o extrema nedorita, iar dacă ai avea conștiință ai realiza greutatea cuvintelor tale... Eu o sa imi educ copilul sa nu pună suflet la aceste comentarii și sa nu se îngrașe pentru ca nu e sănătos, sa aibe grija la alimentație din punct de vedere al sănătății ei/lui si nu pentru ca un putache ii spune ca e grasa...si nu o place...sesizezi nuanță? Pentru ca altfel, putache care o sa ii spună asta, o sa stea de vorba cu mine și s-ar putea fie sa aibe creierul mic, fie creierul din pantaloni mic...frustrările pe care le reversi altora respectiv mie nu prezintă interes dpmdv, pentru ca cine ești tu de fapt in raport cu mine? Eu ma plac asa cum sunt,nu am nevoie de aprecierea ta ca să ma apreciez eu, capisci? Hai ca nu ai înțeles nimic...cred că d-abia acum "se explica multe". Pupici cu sclipici ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert23mg Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Mama aici se vorbeste mult si se gateste putin. Mai dati.va.n mazare d.aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Acum 7 minute, GoodKat a spus: Deci te consideri o copilita? Ce kinkuri au si unii.... Asta ai înțeles...ca eu ma consider o copilita... din ce în ce mai bine. Ma consider copilita în masura în care tu ești putache...e bine asa? Gizas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 (edited) Doamne ce te-as bate cu furtunul de la masina de spălat...când ziceam de copilite, ma refeream la discuțiile pe care le ai tu cu acele copilite..nu cu mine, căci pe mine nu ma afectează. Gata, închei subiectul.. dar îl deschid p-ala cu aberații pe forumurile moto... practic ti-am facut un bine ca nu mai esti in lista mea,nu o sa vezi ce aberez...știam eu ca procedez corect. Enjoy the sun! End of discussion. Edited October 20, 2022 by Flower-Power Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzitzicat Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Acum 14 minute, GoodKat a spus: Pai vad ca tot aberezi cu 'copilitele' pe aici, cand eu ti-am zis tie. Dar este explicabil, asa aberezi si pe topicurile cu moto In alta ordine de idei, motociclisti pasionati de carne de vita. Care parte din vita vi se pare cea mai potrivita pentru a fi trasa in tigaie? Preparare anterioara? Fenzadat? Secrete/sfaturi? Tigaie? Fa cumva si pune-o pe gratar Nu te complica cu maturatul….e destul de laborios procesul Cumpara carne maturata Cauta orice bucata marmorata, de min 3 cm grosime Gratar cu Negru de Purcari…… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Flying Dutchman Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 21 hours ago, Flower-Power said: te scoala maica-ta https://m.youtube.com/watch?v=6NVp8NzzBQ0 10 hours ago, GoodKat said: La unele ai nevoie de mai multe brate in acelasi timp Sau de brate mai luuungi. On topic, mie imi place slaba, nu grasa. Mancarea, femeia, ghici, ghicitoarea mea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 exact...dar nu a mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WotRU2Me Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Se usuca daca e prea subtire bucata sau daca nu e suficient de incins gratarul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzitzicat Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Acum 2 minute, GoodKat a spus: Temperaturi ceva? Sau pe baza de ochi si experienta anterioara? Fara ceva experienta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De 3 Lei CuiE Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 ceaun de vita, porc, ciolan... pe Valea Draganului (Marcel Motologistic, știe...) VID_20221022_173958.mp4 ceaun de vita, porc, ciolan... pe Valea Draganului (Marcel Motologistic, știe...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WotRU2Me Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 La 21.10.2022 la 14:23, GoodKat a spus: Cum o verifici daca este facuta cat trebuie? Temperaturi ceva? Sau pe baza de ochi si experienta anterioara? Cu carnea de vita nu am mare experienta la gratar, cand o fac, o fac la plita incinsa. Chiar asa, tu cum iti prepari vita? Nefacuta / semi-facuta / facuta bine? (sacrilegiu in ochii multora) Eu ma bazez pe experienta, dar adevarul este ca mai gresesc. Parerea mea este ca termometrul e de preferat, mai ales ca este greu sa ai mereu aceleasi conditii initiale (calitatea carnii, dimensiunile bucatii, gratar, tigaie etc). Mie imi place in sange dar, tinand cont ca nu gatesc numai pentru mine si ca nu ma deranjeaza neaparat daca e mai facuta de atat, o prepar spre semi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Se gătește azi...in plin proces.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlipperCo Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Acum 21 minute, Flower-Power a spus: Se gătește azi...in plin proces.. Sa vedem si rezultatul final, zic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Rezultatul final...mă ustura limba de la usturoi...gizas.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlipperCo Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 La 23.10.2022 la 20:09, Flower-Power a spus: Rezultatul final...mă ustura limba de la usturoi...gizas.. Buna treaba!Sunt fan hams dar le prefer cu mamaliguta. La 21.10.2022 la 9:23, GoodKat a spus: Cum o verifici daca este facuta cat trebuie? Temperaturi ceva? Sau pe baza de ochi si experienta anterioara? Cu carnea de vita nu am mare experienta la gratar, cand o fac, o fac la plita incinsa. Chiar asa, tu cum iti prepari vita? Nefacuta / semi-facuta / facuta bine? (sacrilegiu in ochii multora) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Mamaliga sa facă cine se pricepe...eu nu am făcut vreodată... las pe alții mai priceputi, oricum nu îmi place, asa cum nu îmi plac nici cartofii prăjiți.. dar din păcate la mine acasă sunt ceruți cartofii prăjiți...iar gândul ca se prăjește ceva în ceaun ,hamsii, cartofi..și miroase în toată casa ,ma enerveaza. Prăjesc o data pe an, restul prefer sa ii comand ca nu ma tine ficatul și sufletul sa spal vase,faianță când prăjesc.. 11. Taie friptura în sensul fibrei...bai,nene, deja iti trebuie medicina în pana mea, ca să gătești și sa mananci carne de vita... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
September Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 (edited) Acum 2 ore, GoodKat a spus: Nu prea inteleg ultima regula, cu taiatul in sensul fibrei. De obicei primeam recomandarea de a taia contra fibrei pentru a fi mai usor de mancat. Mușchiul îl tai felii perpendicular pe fibre, groase de 3cm, le prăjești "închizând uniform toate capetele fibrelor", apoi friptura din farfurie o tai în lungul lor. Edited October 25, 2022 by September Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Acum 12 ore, GoodKat a spus: minunat!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nguyen Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Acum 12 ore, GoodKat a spus: Iar ca sa particip si eu la topic, mi-am facut o paine cu usturoi: Ai o reteta anume? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nguyen Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Acum 4 minute, GoodKat a spus: le crestezi cu un cutit pe 1/3 din grosimea lor si in crestaturi pui acea pasta de usturoi facuta si le bagi la copt. Merci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supa La Plic Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Acum 14 ore, GoodKat a spus: Got it! Multam! Intrebare tampita, cum reusesti sa iei "capul" la caciulia de usturoi fara sa se destrame toata, niciodata nu mi-a iesit :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Mvaaaai, aluat, pâine? Nici nu cred ca mai are sens sa pun pe aici ce ma străduiesc eu sa gatesc.. Paine preferata mea... cu usturoi... Eu când am zis ca barbatii sunt cei mai buni bucătari...voi, batman,batman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlipperCo Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Acum 19 ore, GoodKat a spus: Multam! Chiar ajuta! Nu prea inteleg ultima regula, cu taiatul in sensul fibrei. De obicei primeam recomandarea de a taia contra fibrei pentru a fi mai usor de mancat. Perpendicular pe fibra se taie la pasare cand pregatesti carnea cruda (la piept mai exact). De fapt si la alte carniribinclusiv vita, cand carnea e cruda. * carnuri inclusiv vita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinnochio Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Acum 4 ore, GoodKat a spus: Printre alte hobby-uri si fixuri de ale mele se afla si cel al ascutitului de cutite :)). Nu folosesc aparatura complicata, nu are rost sa dau 2000+ de lei pe un Tormek sau ceva de genul, dar am observat ca pot obtine rezultate FOARTE bune daca folosesc smirghel de apa (auto) si o bucata de sticla pentru planeitate. Apoi intervine doar experienta. In 10 minute faci un cutit de iti ia parul de pe mana fara efort. Iar cu un cutit ascutit poti taia cam orice fara sa se striveasca, precum rosiile de exemplu. Salut.Electrod de sudură,bazic de 3,25....+cuțit =love.Îl tragi așa...bătrânește,pe o parte,pe alta....despici firu-n patru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlipperCo Posted October 29, 2022 Share Posted October 29, 2022 (edited) Somon la gratar (tigaie) cu legume caramelizate si sos de mustar!! Bun rau! De data aceasta este meritul fiicei mele Edited October 29, 2022 by FlipperCo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts