apriliacluj Posted July 14 Share Posted July 14 nu-mi venea sa cred ca gasesc in magazin!! ultima data am mancat la Bica Haiducu in Maramu... PS. daca sunteti prin zona, si ati facut pass-ul Gutai, neaparat sa opriti la Bica Haiducu !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted July 15 Share Posted July 15 (edited) Nici haiducii nu mai sunt ce-au fost, pe vremuri erau bărbați vajnici și acum au 3.14zdulici! Edited July 15 by ENEOS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlipperCo Posted July 15 Share Posted July 15 Hai sa nu amestecam lucrurile. Pe fond ai dreptate, dar aia cu 3,14 n-au nicio treaba cu ideea de haiduc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WotRU2Me Posted July 31 Share Posted July 31 Piept de rata cu ciuperci. Cea mai mare temere a mea, ca va veni vremea cand imi va fi greu sa-mi exprim satisfactia cu vocabularul disponibil, s-a adeverit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlipperCo Posted July 31 Share Posted July 31 Acum 20 minute, WotRU2Me a spus: Piept de rata cu ciuperci. Cea mai mare temere a mea, ca va veni vremea cand imi va fi greu sa-mi exprim satisfactia cu vocabularul disponibil, s-a adeverit Arata super, sigur e si f bun, bravo! Practic ai salvat topic-ul Nu ne dai si noua reteta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WotRU2Me Posted July 31 Share Posted July 31 Nu cine stie ce fonfleu. Am tratat pieptul ca pe un steak oarecare si am caramelizat pielea pana a devenit crocanta, am intors apoi si pe partea cealalta vreo doua trei minute, dupa care l-am stropit cu unt aromat cu usturoi rozmarin si cimbru proaspat si l-am lasat la odihnit. In grasimea rezultata am aruncat ciupercile taiate in sase, si am condimentat dupa gust, iar cand s-a evaporat apa am pus o ceapa tocata fin, coaja de lamaie, cimbru oregano, rozmarin etc. Dupa ce s-a calit ceapa am pus usturoi (cuvant urat) urmat imediat de suc de lamaie si vin rosu. Dupa ce s-a redus vinul, in lipsa de stock, am decis sa pun smantana, am Mai asteptat un clocot, am stins, am topit niste unt in sos si cam atat. N-am avut patrunjel Cam in graba ca voiam sa ies cu mobra, dar a iesit super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlipperCo Posted July 31 Share Posted July 31 Da, cumva clasic, cu mici note personale. Important ca a iesit f bun dupa cum ai spus. Bravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WotRU2Me Posted August 12 Share Posted August 12 Ca tot e vara, sa profitam de ce ofera anotimpul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlipperCo Posted August 13 Share Posted August 13 Da da, frumoase culori! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De 3 Lei CuiE Posted August 13 Share Posted August 13 Vită, gălbiori si mămăligă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WotRU2Me Posted August 22 Share Posted August 22 Ceaune, ciuperci sotate...ehee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WotRU2Me Posted September 1 Share Posted September 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlipperCo Posted September 1 Share Posted September 1 Acum 6 ore, WotRU2Me a spus: O da! Nice! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smar2 Posted September 1 Share Posted September 1 Alea-s oase? N-am mai vazut asa ceva... In ce consta umplutura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WotRU2Me Posted September 2 Share Posted September 2 Oase de vita cu maduva in ele. La cuptor si pus putin unt frecat cu usturoi, condimente si verdeata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De 3 Lei CuiE Posted September 2 Share Posted September 2 1 oră în urmă, WotRU2Me a spus: frecat cu usturoi Da, da... Frecate... Pfiuuu, ce "demență" trebuie sa fie acolo. M-am gândit eu sa propun Admin sa te interzică pe forum . Si nu numai pentru astea, pentru toate postările. PS: Arată foarte bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WotRU2Me Posted September 2 Share Posted September 2 Gustos, da, dar nu pe placul tuturor...sunt si care nu pot manca maduva, creier, ganglioni. Eu sunt mare fan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlipperCo Posted September 2 Share Posted September 2 Acum 2 ore, WotRU2Me a spus: Oase de vita cu maduva in ele. La cuptor si pus putin unt frecat cu usturoi, condimente si verdeata. Corect! Le gasesti dar mai greu si taiate pe lung, cu maduva expusa pe intregime. Avantajul este condimentarea maduvei pe toata suprafata. Delicioasa pe paine prajita cu usturoi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WotRU2Me Posted September 2 Share Posted September 2 Ai dreptate...nu mai mananc paine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinnochio Posted November 19 Share Posted November 19 Dovleac copt in tavă,cu zahăr...o minunăție.Ca-n copilărie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De 3 Lei CuiE Posted November 20 Share Posted November 20 Acum 14 ore, pinnochio a spus: Dovleac copt in tavă,cu zahăr...o minunăție.Ca-n copilărie. Arata foarte bine și sunt convins că a fost gustos. Dar, cu zahar?! Dacă îl lasai un pic mai mult la copt, poate nu mai aveai nevoie de zahăr. Așa il fac eu. Până la urmă, cum îți place ție contează. Era o sugestie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted November 20 Share Posted November 20 eu cu miere obisnuiam sa-l pun in cuptor.... deh, gusturi si obiceiuri locale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinnochio Posted November 20 Share Posted November 20 Ca multe altele....nici dovleacu nu mai e ce a fost.Yrebe imbunatatit un pic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert23mg Posted November 20 Share Posted November 20 Pentru nostalgici, ceva proaspăt de azi. Supa de pui + pilaf. Dar supa nu are poza :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinnochio Posted November 23 Share Posted November 23 O rețetă simplă..cartofi fierti,ouă fierte,varza murată.Cartofu si varza,unu la unu,ouă...cam doua de portie.Facut cubulete.Nu am poze,am halit tot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.