Jump to content

Doneaza o casca veche, nefolosita pentru: "O casca pe zi" - Pr


Recommended Posts

Salutare tuturor!

Am nevoie de ajutorul vostru pentru proiectul de masterat.

"O casca pe zi" este proiectul meu pentru master. Ideea este ca am nevoie de aproximativ 30 casti pe care le voi desena, aplica foita de aur si alte metode de customizare.

Mai vechi, mai noi, crapate putin sau cu interiorul mai distrus, nu e o problema. Cu cat mai vechi cu atat mai bine. A, si pretul, cat mai mic posibil.

Nu intentionez sa le port, din acest motiv nu trebuie sa fie in stare foarte buna, pot sa fie si fara viziera, integrale. ( fara brain cap mici sau dinalea chinezesti de sunt prin piata )

 

Tel: 0755012789

 

Va doresc bafta si aveti grija de mobre! a mea e inca data disparuta.

Link to post
Share on other sites

Si chinezesti am primit dar, din cauza formei alea gen jet helmet, open-face chinezesti sunt nasoale si nu se potrivesc proiectului. Cum am spus, am primit o chinezarie dar e integrala si are o forma simpla si ok.

Link to post
Share on other sites

daca aveti careva prinderile de la ceva casca lazer m-ar ajuta foarte tare chiar si contra cost ...cind zic prinderile ma refer la prinderile de la viziera ...va rog mult

Link to post
Share on other sites

Ca sa nu mai plateasca omu transportul, poti s.o scoti la vanzare pe tocmai...fictiv..si are transportul gratis

Românul şi-ar vinde şi rahatul dacă ar putea. La suprapreţ.

E chestie de bun simţ, sau crezi că s-a înfiinţat poşta tocmai gratuit?

Link to post
Share on other sites

Se pare ca nu stii despre ce este vorba. Sa nu mai plateasca transportul se adauga anunt gratuit pe tocmai.ro si ei iti ofera transport gratuit. Este o "inselaciune" in scop "bun".

Edited by Spaima Ursuletilor de Plus
Link to post
Share on other sites

Nu cred ca il mai intereseaza,am sunat si eu alaltaieri sa ii dau o casca si o zis ca nu poate atunci seara sa o ia dar nici ieri nu s-o anuntat :-) banuiesc ca nu ii mai trebuie :-)

Link to post
Share on other sites

Ba ma intereseaza, numai ca pregatirile pentru proiectul asta o sa dureze si castile pe care le strang trebuie toate pregatite si aranjate, oricum nu o sa ma pot acupa de toate deodata; si ieri au fost parinti mei in vizita am stat cu ei toata ziua, eu sunt cu casa in renovare, inca nu e gata si am avut de lucru. Daca vrei sa ma ajuti cu o casca, eu sa te contactez cum pot si daca esti disponibil vin si o iau, nu trebuie sa iti faci programul dupa mine. Ma gandesc ca la cum a stat pana acuma la tine nu e tare greu sa o mai pastrezi o zi doua.

Am primit o gramada de mesaje si oameni care s-au oferit sa imi dea/trimita casti dar nu pot sa le iau chiar pe toate deodata, mai am si eu lucruri de facut.

Link to post
Share on other sites

Ai si una free de la mine, este integrala fara viziera insa sunt convins ca pentru proiectul tau este buna. Suna-ma pe 074 330 3063 si stabilim o data cand sa vi dupa ea daca esti interesat.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...