Sari la conținut

PT. CEI CARE MAI AU ASIGURARE .


vik55
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 103
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

In cazurile astea, mai bine faci pe un an, ca treaba cu 3/6/9/12 luni e poveste de atatia ani incoace.

Poate acum, ca l a caftit Emi pe M Badea, poate poate tine cont cineva si de necesitatile noastre.

Si sa faci pe un an tot acolo e cu lunile platite aiurea dar sa-i ia naiba si ebola pe toti politicienii astia de rahat .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana la urma care a fost traseul? A ramas Buc -> Ploiesti -> Buzau -> intorsura buzaului -> Manastirea Ciolanu ? Pare ca si in weekend-ul ce vine o sa fie frumos ca vreme; cine stie?!? ...poate se mai arata de o plimbare!

Asta a fost unul dintre trasee.O parte au luat-o spre slanic

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana la urma traseul a fost: Buc. - Ploiesti - Centura Ploiesti - dupa Metro, dreapta spre Paulesti - Plopeni - Valeni - Cislau - Magura Buzaului (mancat la han). Intentionam sa sarim muntele pe la spitalul de "glumeti" (Nifon), Tabara de Sculptura, Man. Ciolanu, Urlati, Ploiesti, Buc. Da' n-a fost sa fie, era tarziu, se intuneca, asa ca de la han am mers drept spre Buzau, Buc. In aceasta ultima parte, dupa Buzau, cineva, nu spun cine, "persoana importanta, mon cher", ne-a alergat un pic, 140-150, pe alocuri da' nu ne-a pierdut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa-l fi impins noi si nu neam prins ? Adica n-a avut nicio "vina" ? Cine stie, asa o fi. Cert este ca am ajuns repede acasa. V-am mai spus, unii aveau musafiri, altii aveau de facut vizite ...

Repetam ceva sambata ? Da' mai prin sud ca va fi mai racoare. Daca nu, o lasam prin decembrie, se pare ca va tine vremea cu noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In aceasta ultima parte, dupa Buzau, cineva, nu spun cine, "persoana importanta, mon cher", ne-a alergat un pic, 140-150, pe alocuri da' nu ne-a pierdut.

Pana la Buzau e oke. Dar Buzau - Buc pe mine ma innebuneste de plictiseala. Mergea si un 200+ pe acolo :laugh:

 

duminica? :)

Tot duminca as putea si eu un Veliko daca e vreme decenta (eventual via Zimnicea). Sambata sunt iar prins pe la munte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ca n-ai avea dreptate vis a vis de Buzau - Buc. dar a fost "planul B" pentru ca se intunecase. Iar 200 noaptea nu suna bine. Prin aceeasi zona, ziua, in jur de 140 km/h, camp, lanuri de porumb verde si in stanga si in dreapta, mi-a traversat in fuga, prin fata, o pisica, Am ratat-o pentru vreun metru, abia am zarit-o. Norocul meu este ca nu sunt sperios si am tinut gazul. Ma intreb daca era vreun dulau de 30 de kg. Ce sa mai vorbim de un 200 +. Stiu, te-ai exprimat asa pentru a arata plictisu' pe o asemenea bucata de drum. Ai naibii, n-au facut si astia soseaua aia mai cotita. Si eu, pe cat posibil, evit autostrazile din acelasi motiv.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Calmo Luigi. Pana la sfarsitul saptamanii ne vom hotari. In definitiv cine poate sambata iese sambata, cine nu, duminica. Stiu, tre' sa-ti aranjezi ploile la slujba. Inclin sa cred ca sambata este mai convenabil, tinand cont de vreme. Unde ? Eu am propus in sud, destul de vag, nu ? Altcineva a fost mai precis si a propus Veliko. Eu as fi incantat daca m-ar duce cineva la acea pestera renumita, stiti voi care, nu ma puneti sa caut la ora asta. Pana la urma este important sa ne miscam cat ne mai lasa vremea (toata vara nu ne-a ajuns, vrem sa invartim roata pana da zapada !).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu pot duminica ce pana mea sa fac ,,,,2 se pare ca sambata este mai Ok deci daca nu se rasuceste prea mult vremea la noi sau la Bg as baga un Veliko asa de sfarsit de an , cine se baga sambata Ok cine se baga duminica drum bun orcare ar fi destinatia .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da am vazut , eu nu pot decat maine iar la temp sub 10 grade nu mai ies , la Veliko estima 8/9 cu cer acoperit / noros .

Asadar cine are mai mult sange in instalatie organizati va si ASFALT USCAT .

aulitdodo1.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca trebuie sa ne linistim pana saptamana viitoare cand va fi vremea mai putin nebuloasa. Totusi, eu sunt deschis oricarei initiative rezonabile. Nu sunt impotriva temperaturilor scazute (avem echipament se presupune) dar sa fie un pic de soare pentru a creste gradul de confort si buna dispozitie. Un traseu de rezerva, mai scurt, la vreo 20 km de Russe, Basarabov, pentru cine n-a fost. Eu am fost de vreo trei ori si tot as mai merge. Este o "oaza" de liniste si spiritualitate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...