Sari la conținut

Trackdays - Discutii generale


adidas
 Share

Postări Recomandate

Georgica am zis asa "vreau sa cred & minim respect " chiar nu stiu care sunt motivele sincer si nici nu ma intereseaza si ca sa-ti raspund : da ai dreptate,nu mi se pare normal dar cu atat mai normala mi se pare urmatoarea situatie ca cei care platesc o singura sesiune sa nu fie cu mine pe circuit in calificari ,de asta ziceam ca daca faceau pe sesiuni nu puteai sa te dai decat in cele dimineata,celelalte sesiuni sunt cu status de calificari si le sarea lumea`n cap daca intrau cei cu o sesiune atunci.

Eu vad o varianta viabila si sa puna un pret pe sesiune atunci cand organizatorul trackday`ul aloca o sesiune cu titlu de "intrare libere pe sesiune sau cum o sa o numeasca el.." in care sa participe cei care vor sa se dea o singura data,dupa asta o sa urmeze faza nr 2 "ba eu vreau 2 sesiuni sau 3" samd ,eu vreau sa ma dau doar dupa ora 14:00 sau pana`n pauza de pranz.

Revenim ...daca te obliga sa-ti iei si transponder cu siguranta o sa-ti ceara minim 20E chiar si pt o singura sesiune pentru ca daca toti ceilalti care au platit toata ziua au transpondere normal este sa ai si tu care te dai doar o singura intrare,dupa pretul asta o sa sara tot fb`u si motociclismul de poponeata in sus si o sa vuiasca "vai e mult domnule,vai ce idioti sunt si ce tampiti cu preturile lor pt ROmania,au facut pe sesiune si ma obliga sa pun si transponder" , daca nu-i obliga sa-si puna transponder si ii lasa fara dupa asta o sa le sara in cap toti ceilalti participanti care au fost cumva "obligati" sa plateasca pretul incluzand transponderul (nu stiu care sunt regulile acum pt acest trackday,eu vorbesc doar de o situatie)

Presupun ca au avut motive intemeiate cand nu au pus pret /sesiune,noi ce facem aici doar presupunem,daca venea ceva din gura organizatorilor stiam sigur care e "atitudinea" si de ce nu se vrea .

De fiecare data sunt si nemultumiti,mie cand nu-mi convine ceva nu particip ,cand particip si modifica ceva intre timp si simt ca e ceva ....fac gura ,cand nu e ceva in regula pe circuit tot asa..,daca schimba programul ...

Inteleg perfect situatia celorlalti,te rog sa ma crezi ca este departe de mine gandul ca sa nu se distreze si cei care vor sa intre macar o singura data ,este o exp placuta mersul pe circuit si mai ales acum cand avem un circuit mare dar de la asta pana @ a te plange ca nu au facut pret pe sesiune si pt cei care nu au conditie fizica mi se pare ...dupa parerea mea asta cu conditia fizica cand esti la inceput de drum pe circuit e frectie la piciorul de lemn ,daca asta nu e o conditie pusa de organizatori de ce sa-si faca cineva griji.

Daca tu ii invoci "motivul" asta organizatorului ca nu esti pregatit fizic sa te dai toate sesiunile cu toate ca NIMENI nu te obliga sa faci asta ,ipotetic el poate sa-ti spuna urmatorul lucrul ??? : "dar nu mai bine stai tu linistit ca tot nu esti pregatit fizic decat sa-i pui in pericol pe ceilalti care mi-au platit , cu siguranta daca platesti o singura intrare o sa vrei sa stai toate minutele din ea iar eu ca organizator nu stiu cat rezisti,nu stiu ce inseamna pt tine ca nu esti pregatit poate o sa vrei sa tragi tare ca nu ai alta intrare,o sa vrei sa ... o sa vrei sa ....de unde stiu eu ca pe final nu poti claca si o sa faci greseli din cauza conditiei fizice si te//ii pui in pericol si pe ceilalti".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 305
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Georgica, ai vazut prea multe filme SF. Aici vin oameni care deja au mai fost la Adancata. Cei nou veniti, automat sint bagati la clasa C.

 

Mai pe scurt, Motoevolution nu are chef sa se complice cu pret /sesiune. Ce spui tu , e edevarat, dar nu e cazul la Adancata, in conditii reale.

Editat de JAGI
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Azi am cazut intr-un viraj pe care urma sa-l atac cu treapta a doua. In jur de 100 kmh, motocicleta s-a dus drept pe asfalt iar cand a iesit in zona de pamant s-a dat o data peste cap. Domnule patron, gandeste-te ca eu sunt unul care face sacrificii si am investit vreo 25000 euro in motocicleta mea. Daca nu existau damburile din zona verde motocicleta mea nu s-ar fi dat peste cap si aveam o paguba financiara minima. Adica doar imi vopseam carenele si scapam ieftin, asa ca acum in loc sa ma coste 100/150 euro reparatia ma costa mai multe sute, poate 1000 euro (iar eu sunt norocos pt ca nu am mare paguba dar altii au dauna totala). In al dolea rand as vrea sa-mi exprim nemultumirea pentru taxa boxelor, Cum mama masii in Grecia (la Serres) o boxa costa 50 euro pe zi iar la noi la Adancata o boxa costa 100 euro pe zi? De ce la noi in Romania totul costa dublu?

Editat de ono
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

În sfârșit, cineva din cei care se dau tare iese pe "post" și bate obrazul proprietarilor. Circuit ul asta nu e safe!!! Pana nu or sa fie victime omenești nu se va face absolut nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ono, boxele costa 100 de euro pentru ca oamenii platesc acea suma. E vorba de cerere si oferta.

In cazul asta sa ceara 1000 de euro si aia e

» Post actualizat in 29 May 2016 07:26

În sfârșit, cineva din cei care se dau tare iese pe "post" și bate obrazul proprietarilor. Circuit ul asta nu e safe!!! Pana nu or sa fie victime omenești nu se va face absolut nimic.

Deja au fost, nu vreau sa dau nume dar sunt piloti care au stat destul prin spital si piloti care au dauna totala la motociclete. Eu personal sunt multumit ca in sfarsit avem un circuit unde e de 10 ori mai safe decat pe strada dar daca tot il avem, si taxele sunt dublu ca pret in comparatie cu Serres, de ce nu se face ceva si cu spatiile de langa asfalt unde iti poti distruge oasele sau motocicleta?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Wtf?, pe la 9 e briefingul. Eu vin cu masina ca nema moto.

Daca ai nevoie de un ride, da un PM

stRADu, da-le un mesaj pe FB celor de la Motoevolution Racing School

Bai scuze ca n-am mai dat reply, sambata dimineata am plecat din oras in provincie.

Vremea a tinut cu voi weekendul asta. Sper ca data viitoare sa ajung si eu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ai inteles gresit,doar ca nu e inca modificat in calendarul motorpark ,asteapta sa se posteze pe pagina de fb motoevolution si totul o sa-ti fie clar.

te salut

Editat de cmd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Are careva o sursa ieftina de slidere de genunchi alpinestars?

 

Nu cred că are rost să te încordezi să-ți iei neapărat Alpinestars. Eu mi-am luat Richa de la Dual Motors astă toamnă (mi se terminaseră alea originale ale costumului) și am dat vreo 110 lei pe o pereche. Sunt negre, simple, nu se uzează prea tare, merg la fix.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai vorbit cu ei si au zis ca nu o sa mai tina trackday`ul anuntat pe 4 iunie ?


» Post actualizat in 31 May 2016 14:08

am intrebat si eu acum ,asa este unul dintre motive este "si din cauza prognozelor care nu arata bine pe nicaieri nu pot anunta trackday`ul " pacat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...