Sari la conținut

Magazin echipamente moto in Suceava?


Dragonn
 Share

Postări Recomandate

  • 2 weeks later...

Nu prea cred ca ai sa gasesti mare lucru. Poti incerca la cei de la Rombat (din G.Enescu) sau in Itcani,

https://www.google.ro/maps/@47.6811649,26.237272,17z (--- in curba unde scrie "Strada Zefirului")

https://www.google.ro/maps/@47.681417,26.237046,3a,75y,287.83h,82.06t/data=!3m4!1e1!3m2!1snl-jxDVyUz_rSF6px8glNA!2e0?hl=en

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu sa existe in zona vreun magazin de genul asta. Lumea isi cumpara de pe net sau merge in alte orase. Pe net cred ca stii site-uri, www.kronaumoto.ro , www.louis.de , www.fc-moto.de si altele. Sigur, riscurile sint evidente cu comenzile on-line (in primul rind ca nu poti testa echipamentul, dar nu numai), dar pina la urma n-ai ce face. Eu mi-am luat de la kronau si louis. In general sint multumit, desi cu ambele magazine am avut ceva probleme. Nu-s chiar impecabile, deci tine si de noroc. Multa lume opteaza pentru varianta asta si cred ca e cea mai ok, momentan. De exemplu cei de la louis mi-au trimis casca un numar diferit fata de cel pe care l-am cerut. Am trimis-o inapoi pe cheltuiala lor (am expediat coletul pe banii mei si mi-au returnat taxele postale in cont, dupa ce am facut dovada lor cu chitanta de la posta) si am recuperat contravaloarea. Nu mi s-au parut prea cooperanti (a durat ceva, a trebuit sa trag de ei, sa trimit poze si mailuri), dar pina la urma s-a rezolvat.

 

Cu masurile treaba e delicata. Cred ca am pierdut vreo 2-3 zile masurindu-ma si comparind datele cu tabelurile de marimi de pe site-urile mentionate, pina m-am decis. Mi-am luat asa din online, fara teste fizice, tot echipamentul: casca, manusile, geaca, pantalonii, protectiile, cizmele. Cizmele mi-s mai mari cu 1/2 sau chiar 1 numar, in rest totul s-a potrivit perfect sau binisor. Acum sint in cautare de o casca noua, manusi si poate cizme (pentru off road), iar singura solutie pe care o vad e tot asta: comanda online. Sau.. sa ma sui pe bidiviu cind se face vreme buna si sa vizitez magazinele de specialitate (daca mai exista prin Bacau, Cluj sau Bucale). Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai cam asta ar fi problema la mine.. cu masurile ca-s baiat mare (la propriu) am 1.96 si as vrea sa le probez inainte de a da banii.. O sa merg prin Iasi (ca e mai aproape) pana da caldura poate gasesc ceva, pana atunci... merci mult pentru sfaturi, numai bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...