Sari la conținut

inlocuire releu incarcare suzuki sv650 2001


Postări Recomandate

va salut . tocmai am inlocuit releul de incarcare la un sv 650 2001, cu unul ceva mai mare...la inceput am zis ca nu intra sub codita, dar in cele din urma am reusit....a intrat la limita...problema e ca (mi se pare) ca imi atinge carena de releu..e vreo problema?..se incalzeste atat de tare incat e posibil sa-mi topeasca carena pe interior ? sau "whats the worst that could happen" ? releul e luat tot de pe un sv, dar nu stiu daca a fost pe sv modelu vechi sau nou

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci faptul ca ar sta lipit de carena, nu ii influenteaza performanta..el momentan merge perfect, incarca bine 13.5 - 14.5

Releul asta si asa se incinge din nascare, trebuie sa-i asiguri o buna ventilatie asa ca treaba cu lipitul, daca-i pe-un colt nu-i bai, daca sta lipit taman cu partea care radiaza, gandeste-te la o alta amplasare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Carenele sunt fabricate din ABS sau PA66(poliamida). Pentru ABS temperatura de topire este in jur de 350grdC, iar pentru PA66, intre 250-270grdC. Temperatura RRT-ului depinde de regimul de functionare dintr-un anumit interval de timp, la varianta cu diode temperatura. poate ajunge la 85grdC, iar la mosfet pana la 125grdC, repet valori maxime de regim. Chiar si in situatii extreme de regim de functionare, carenele nu sunt afectate termic/limita de topire. De asemenea, mai poti lua in calcul ca acolo exista un spatiu circulat de curentul de aer de la roata si de la profilul aerodinamic al carenei cand motocicleta este in miscare, nu este obturat total.... Urmareste o perioada de timp spatiul respectiv pentru a te convinge.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Referitor la marime explicatia se deduce din tehnologia de fabricatie si noile conditii de functionare. RRT-urile care utilizeaza tiristoare au dimensiuni mai mari decat cele care au intehnologie tranzistoare cu efect de camp(Mosfet), cele din urma cu un randament mai bun si o durata de viata mai mare. Sunt kit-uri de instalare pentru motociclete, vin in pachet impreuna cu conectorii de adaptare si conductori la vechea instalatie a motocicletei.

post-74268-0-96184100-1425639991_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce diferenta o fi intre unu mare si unu mic ? cu cat mai mare , cu atat racirea mai buna ? asta ce l-am montat ieri sigur nu e luat de pe sv, probabil de pe un motor mai mare (e aproape dublu ca marime)

Ai intuit corect marimea aparenta (componentele ocupa putin loc) depinde de cata caldura trebuie sa degajeze radiatorul lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

inca o intrebare ... e normal sa creasca intensitatea luminilor din bord cand accelerez ? ma mai dau din cand in cand cu un zx6 si un z750, dar numa la sv se intampla asta

Da la o baterie mai slabuta asa se intampla pentru ca atunci cand accelerezi tensiunea pe baterie tinde sa se duca de la 12,8v(minim) la cam 14,2. La o baterie "teapana" nu observi pentru ca-ti creste in timp mai lung.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

ai rezolvat? nu ne lasa in ceata :D

Crezi ca a stat pe rezerva pana acum...? A rezolvat, nu a fost o problema dificila.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 3 years later...

Salut, sa nu mai deschid un alt topic, stie cineva daca se poate folosi releu de SV650 2005 pe SV650 2001 (modelul cu injectie vs cel cu carburatie)? Ceva diferente majore? Cablurile/mufele nu ar constitui o problema, le aranjez eu, dar parametri de functionare?

 

Multumesc pentru orice detaliu care ma ajuta sa ma lamuresc cu diferentele intre ele.

 

Tavi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...