Sari la conținut

Invitatie la Iubim 2 Roti editia a-3-a


cyanide
 Share

Postări Recomandate

Salutare prieteni!

Asa cum poate a-ti banuit deja, si anul acesta vom desfasura evenimentul dedicat tuturor iubitorilor de doua roti. :)

„Iubim 2 Roți”, cel mai mare eveniment din România dedicat atât motocicliștilor, cât și scuteriștilor și bicicliștilor, va avea loc anul acesta în perioada 22-24 mai. Festivalul, organizat de Asociația Moto Free Riders, se va desfășura în complexul Romexpo. Timp de trei zile, pentru pasionații de două roți vor avea loc concerte, demonstrații și concursuri. Cei veniți din alte orașe vor avea la dispoziție un spațiu de campare dotat cu utilitățile necesare. Nu va lipsi nici cea mai mare paradă de vehicule pe două roți din România. Anul trecut, la paradă au participat aproximativ 2.500 de motociclete și mopede și 1.700 de biciclete. Ne așteptăm la o prezență chiar mai mare în acest an. Parada din cadrul evenimentului „Iubim 2 Roți” este gândită ca o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete și își propune să educe participanții la trafic în spiritul respectului reciproc, al siguranței și, nu în ultimul rând, al responsabilității sociale. Pentru mai multe detalii, urmariti-ne pewww.facebook.com/freeriders.ro, www.facebook.com/iubim2roti si www.iubim2roti.ro

 

Vom reveni cat de repede posibil cu update-uri asa ca nu schimbati canalul :)

post-60453-0-10923200-1425900005_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 62
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

UPDATE

 

 

CONDUSI DE PASIUNE, UNITI DE 2 ROTI!

“Iubim 2 Roti”, editia a treia: Doua seri de concerte, sase trupe, stunt-show si concursuri.

Ajuns la a treia editie, evenimentul “Iubim 2 Roti”, organizat de Asociatia Moto Free Riders, se va desfasura anul acesta pe parcursul a trei zile, in perioada 22-24 mai, in complexul Romexpo.

Pentru participantii la festival am pregatit doua seri de concerte, seri in care sase trupe vor incinge atmosfera. Astfel, vineri, 22 mai, vor canta Basska,Coma si Vita de Vie, iar sambata, 23 mai - Blade Strings, Suie Paparude si Xandria, trupa care vine in Romania special pentru “Iubim 2 Roti”. De asemenea, concertele vor fi urmate de after-party, dupa orele 23:00, cu Aproape Unplugged(vineri) si CALEnDAR (sambata).

Nu vor lipsi nici demonstratiile si concursurile cu care v-am obisnuit la editiile anterioare. Participantii vor putea asista la un Stunt Show cu supercampionul mondial Chris Pfeiffer, vor putea participa la un Drive Test BMW, vor avea la dispozitie un trainer BMW si trial moto/biciclete. De asemenea, vor fi organizate si multe concursuri cu premii.

Nu va lipsi nici parada “Iubim 2 Roti”. Anul trecut, la parada au participat aproximativ 2.500 de motociclete si mopede si 1.700 de biciclete, iar anul acesta ne asteptam la o prezenta mai mare. Parada din cadrul evenimentului „Iubim 2 Roti” este gandita ca o campanie de constientizare a prezentei vehiculelor pe doua roti in trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete si isi propune sa educe participantii la trafic in spiritul respectului reciproc, al sigurantei si, nu in ultimul rand, al responsabilitatii sociale.

Pentru cei care isi aduc si copiii la festival va exista un loc de joaca supravegheat.

Anul acesta, participantii veniti din alte orase sau din strainatate vor beneficia si de un spatiu de campare dotat cu toate utilitatile.

Biletele pentru festivalul “Iubim 2 Roti” pot fi achizitionate prin intermediul site-ului www.myticket.ro si in reteaua Diverta, Libraria Mihai Eminescu si Magazinul Muzica, incepand de marti, 17 martie. Pretul va fi 35 de lei pentru o zi si 45 de lei pentru toata perioada festivalului.

Primele 1.000 de bilete vandute vor avea un pret promotional: 25 de lei pentru o zi si 35 de lei pentru toate cele trei zile.

Festivalul “Iubim 2 Roti” este organizat de Free Riders cu sprijinul Adevaratii Veloprieteni (AV) si al Primariei Municipiului Bucuresti.

Parteneri media: Rock FM, PeMotoare, Free Rider.

Sponsori: BMW Motorrad, Ciuc, Motul, Yato, Ford Neste Automotive, Carrefour.

Despre Asociata Moto Free Riders

Scopul Asociatiei Moto Free Riders este de a promova motociclismul si de a schimba imaginea motociclistilor prin educarea constanta a participantilor la trafic, indiferent daca acestia sunt pe doua sau pe patru roti. Prin actiunile sale işi propune sa incurajeze viitorii motociclisti sa dea dovada de responsabilitate rutiera si sa ofere respect tuturor partenerilor de drum. Membrii Asociatiei dedica timp, suflet si munca prin actiunile caritabile pe care le initiaza si le sustin si care se desfasoara in beneficiul celor defavorizati social: batrani, orfani, persoane cu dizabilitati fizice sau psihice, pentru a demonstra ca, indiferent de pasiuni, pot da dovada de solidaritate.

Principalele proiecte Free Riders:

Motociclistii exista in trafic” - campanie a Inspectoratului General de Politie din Romania in parteneriat cu Asociatia Moto Free Riders;

Maini pentru maine” - campanie destinata ajutorarii unor categorii defavorizate si a oamenilor cu nevoi deosebite;

Indiferenta Ucide! Doneaza pentru viata, investeste in viitor!” - campanie de donare de sange si de organizare a unor activitati culturale pentru copii fara posibilitati materiale;

Nebuni de alb” - Campanie demarata de Free Riders pentru a ajuta persoanele sinistrate din cauza ninsorii si viscolului;

Free Spirit/Free Culture” - Campanie destinata motivarii elevilor cu rezultate deosebite la invatatura;

Contact:

Cosmin Anton, presedinte Free Riders


» Post actualizat in 17 Mar 2015 12:10

vanzari bilete...

 

https://www.myticket.ro/evenimente/iubim-2-roti-romexpo-bucuresti-23-mai-2015.html

post-60453-0-83977800-1426592488_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu neaparat. Este in continuare un eveniment de constientizare ( se vor face paradele de mototciclete, scutere si biciclete)+ activitatile aferente de la Romexpo, dar totodata este si un eveniment de incurajare si promovarea mersului pe doua roti. Si cum altfel poti promova mersul pe doua roti, decat aducand impreuna posesorii de doua roti(motorizate sau nu) si pe cei care inca nu au descoperit acesta placere si sa ii lasi sa socializeze. Sunt multe lucruri pe care le pot invata unii de la altii :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu ma refeream la faptul ca acum "e cu bani"... anul trecut nu am fost dar acu 2 ani mi-a placut, insa anul asta ar trebui sa scot minim 100 de lei in buzunar, ori de banii aia mai bine dau o tura pana la BV si inapoi.

 

inteleg si de ce e cu plata si nu judec sau reprosez, doar zic, pt multi n-o sa mai "se merita"

 

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu ma refeream la faptul ca acum "e cu bani"... anul trecut nu am fost dar acu 2 ani mi-a placut, insa anul asta ar trebui sa scot minim 100 de lei in buzunar, ori de banii aia mai bine dau o tura pana la BV si inapoi.

 

inteleg si de ce e cu plata si nu judec sau reprosez, doar zic, pt multi n-o sa mai "se merita"

 

Bafta!

NU imi vine sa cred ca scrii ceeace scri..... cum poti spune ca mai bine te lipsesti de un eveniment pe 3 zile cu asa participare pt 45 lei ... in fine poate e mai bine ca nu vin persoane care candesc ca tine.

Eu prezent cu mare gasca din Craiova.Bagati tare cu evenimentul ..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai, eu am fost anul trecut si a fost foarte misto. Chiar si cu ploaia aia "racoroasa". Am participat si la tombola, mai mult pentru tricou... :) Eu nu cred in tombole(corectitudine) si bine fac! :)) in rest, totul foarte tare! Merita si numai pentru a vedea atat de multe mobre la un loc. A fost impresionant.

Editat de middle_of_nowhere
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si pana la urma urmei pe bani si fara bani mai stiti voi vre`un club MC sau RC in Bucurestiul asta care sa adune atatea motociclete la un loc, sa organinzeze un asemenea evenimnet dedicat posesorilor de doua roti motorizati si nemotorizati chiar asemanator unei intruniri chiar mult mai bine organizat dar cu alta tema ? Eu sincer nu cunosc si pt asta ii felicit ! Era acum ceva multi ani Pro-Bike`ul care aveau niste petreceri reusite in Snagov dar erau gazda directa a Bucurestiului, capitala tarii !! Unde mi se parea normal sa avem mai multe asteptari avand in vedere numarul de motociclete si cluburi care s`au inmultit in ultima perioada. Felicitari Free Riders toate evenimientele au fost un succes si anul asta ne asteptam si la mai mult indiferent de vreme !


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

,


» Post actualizat in 18 Mar 2015 21:08

Multumim mult tuturor celor care apreciaza ceea ce facem si mai ales inteleg efortul pe care il depunem pentru crearea acestui eveniment. Ii intelegem si pe cei care considera ca "nu se merita" pentru ca trebuie sa plateasca aceasta taxa de intrare si, ne-am dori ca si ei sa inteleaga faptul ca organizarea unui astfel de eveniment implica niste costuri destul de mari pe care trebuie sa le acoperim cumva. In alta ordine de idei, speram ca vremea sa fie frumoasa, sa ne putem desfasura in voie, cu toate ca o ploicica "racoroasa" intr-o zi torida mai pune putin sangele in miscare :)

Editat de cyanide
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

,

» Post actualizat in 18 Mar 2015 21:08

Multumim mult tuturor celor care apreciaza ceea ce facem si mai ales inteleg efortul pe care il depunem pentru crearea acestui eveniment. Ii intelegem si pe cei care considera ca "nu se merita" pentru ca trebuie sa plateasca aceasta taxa de intrare si, ne-am dori ca si ei sa inteleaga faptul ca organizarea unui astfel de eveniment implica niste costuri destul de mari pe care trebuie sa le acoperim cumva. In alta ordine de idei, speram ca vremea sa fie frumoasa, sa ne putem desfasura in voie, cu toate ca o ploicica "racoroasa" intr-o zi torida mai pune putin sangele in miscare :)

Fara ploaie dao`n colo ... sa fie cald/soare sa ne putem distra frumos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

chef aveam ca nu ma dor picioarele sa zburd de colo colo dar, tinand cont ca evenimentul este dupa colt si inca mai avem o gramada de lucruri de pus la punct....trebuie sa mobilizam toti oamenii sa ne putem incadra in program ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...