Sari la conținut

NEXX - Discutii Generale


zece d rosu
 Share

Postări Recomandate

Da, la fel e si la mine, insa doar cu accesoriul aerisirii din barbie schimbat (cel cu gaurele). Cu cel normal, cu click (deschis-inchis) nu am avut aceasta problema.

Mi l-am pus tocmai in ideea de a avea mai mult aer in zilele caniculare, insa asa e, aerul il simti in ochi. Daca lasi in jos ochelarii de soare nu mai ai treaba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am mers și cu aerisirea închisă și tot așa e!

Am primit niște vârtejuri de aer în mufă că am oprit, la un moment dat, și am căutat să văd dacă nu e spartă casca pe undeva! Am crezut că intră aer pe la capacele laterale, pe la articulațiile vizorului, dar nimic, pare etanșă.

Sper că apa nu intră la fel...


» Post actualizat in 16 Nov 2015 13:32

Cat de tare trebuie să forțezi vizorul pentru poziția fully locked? Pe advrider mi-au răspuns că e destul de greu de închis, ori la mine părea prea ușor, comparativ cu Cabergul pe care îl mai am...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cat de tare trebuie să forțezi vizorul pentru poziția fully locked? Pe advrider mi-au răspuns că e destul de greu de închis, ori la mine părea prea ușor, comparativ cu Cabergul pe care îl mai am...

 

Da, initial era destul de greu de blocat complet (cu click-ul specific), datorita acelei mici "borduri" de plastic negru din botul castii. Am pilit-o putin cu o pila si acum este OK.

In primavara imi iau si o viziera fumurie si sunt curios daca e la fel...

» Post actualizat in 16 Nov 2015 14:35

Inca ceva: apropo de vartejuri de aer.

Am avut aceeasi neplacere, in mers imi tremura/vibra cozorocul castii (mai exact accesoriul de prelungire). Aveam montat pe Vstrom un parbriz PUIG after-market mai inalt, care culmea, a fost cauza acestei probleme (l-am si vandut intre timp). Dupa revenirea la parbrizul original, care chiar daca este mai mic, nu am mai avut aceeasi problema. Liniste si pace.

Concluzie: sunt de parare ca o anumita combinatie de parbriz-inaltime rider-model casca pot fi sursa acestor neplaceri. Recomandarea mea este, daca poti, demonteaza efectiv parbrizul care-l ai acum pe motor si mergi putin fara nici un parbriz (prin cartier, sau o tura mica), ca sa-ti dai seama de eventualele diferente. E posibil sa nu mai simti nici un vartej (stiu suna crazy, dar probeaza mai intai).

 

:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vârtejurile de care povesteam erau ÎN cască, le simt direct în ochi, în spatele vizierei.

M-am gândit eu că poate fi de vină cozorocul (cel standard, că extensia nu am avut-o montată), care crează vârtejuri pe acolo, dar nu îmi imaginez că vârtejurile pot intra în cască.

E adevărat, am o extensie de parbriz, de la Touratech, care aruncă aerul peste cască, chestie încercată și folosită câteva mii de km, deja, cu casca veche. Dacă înainte de a monta extensia luam toate gongile în vizor, după montarea extensiei nu am mai prins una, măcar, de poftă!

Editat de eFu'
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Exista distribuitor/magazin Nexx in Romania? Eventual unde sa gasesc XD.1 in stoc si sa si probez? Pentru asta as astepta salonul moto, poate o gasesc acolo si are si vreun pret promotional. Sau, daca vorbim de pret, sa profit de oferta de la Louis, unde costa 299 euro? Pretul istoric a fost si mai mic la ei (acum nu stiu pentru ce masuri), dar pe de alta parte nu as vrea nici sa il platesc intreg.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 10 months later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...