Sari la conținut

Care-i numarul tau norocos?


®azvan

Care-i numarul tau norocos?  

691 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 39,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • apriliacluj

    10454

  • ivan pedala

    6153

  • Kristian K

    5776

  • Taz Asg

    2802

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 3 minute, apriliacluj a spus:

 Bubb   ce kilu' Saftei link ai dat, zici ca e scris cu Google translate ...

 

   "......A doua zi, urechile aromate vor fi pe deplin pregătite. Nu vă alarmați dacă acestea sunt un pic zastynut, care seamănă cu jeleu. Analizeaza-le în pivniță...." 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Procesul de preparare este, de fapt, este format din patru etape:

Primul produs trebuie clătit bine. Este necesar să se îndepărteze nu numai murdărie, ci și toate acumularea, păr și reziduuri de paie. exemplarele mari pot fi tăiate în mod arbitrar în mai multe bucăți.

produse preparate pliate într-o tigaie cu fund gros, se adaugă apă și se fierbe timp de 2 ore. După aceea ei ar trebui să aibă o bună rece în jos și apoi cu atenție taie în fâșii subțiri. Pentru comoditate, cel mai bun de a utiliza foarfece.

Dintre componentele rămase ale formulării este necesară pentru a face marinata. Urechile mărunțită îndoite într-o pungă de plastic și se toarnă prepararea compoziției, și apoi strâns fixați. Produsele trebuie să fie protejate de aer. Pachetul trebuie agitat bine și trimite pentru o zi în frigider sau un alt loc răcoros."

:scratch::scratch:

Cum sa gatesti corect sarmale :)
Cumpara niste carne, varza, orez si palinca.
Bea un pahar de palinca.
Amesteca orezul cu carnea.
Bea un pahar de palinca.
Indeasa carnea in frunzele de varza iar apoi pune-o pe foc.
Relaxeaza-te si mai bea doua trei pahare de palinca.
Derifica saca scade apa.
Mai palinca un pahar de bea.
Lasa orele pe foc vreo doua sarmale.
Palinca bea un pahar.
Ia aragazul de pe sarmale.
Stinge cratita si lasa gazul la racit.
Cai pea mateva bahare pe palinca.
Farfurie sarmalele intr-o smantana plata si pune cu serveste-le.
Somn

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pofta buna s-aveti!

Salata de vinete cu maioneza si usturoi,gogosari,rosii si telemea.

Desert,napolitane cu vanilie. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 4 ore, taong_mapagbiro a spus:

Gata boss....rezultatul : lipicios al drequ 😁

IMG_20200928_153450.jpg

IMG_20200928_161433.jpg

Un borcan  ...iute pt mandea , sa aibe la bere/sprit 

 Doua borcane dulci ....pt shoricei ....da le iutesc io si dupa , nu-i bai  :)))))

 astea is de alea din pivnita??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 minut, apriliacluj a spus:

faci scoatere din context hotomanule ;) 

Corect,daa' nu-n loc de cafei.Cafeiu' n-are inlocuitor(inainte era nechezolu"). :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...