Sari la conținut

Care-i numarul tau norocos?


®azvan

Care-i numarul tau norocos?  

691 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Amu se vede soarele printre nori si s-o mai incalzit nitel.

Azi schimb jantele la masina,o incalt cu cele de iarna. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 39,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • apriliacluj

    10451

  • ivan pedala

    6153

  • Kristian K

    5774

  • Taz Asg

    2802

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 27 minute, john17 a spus:

Credeam că le schimbi pe-o vodcă, sau pe bere. 🤭

Nu,schimb jantele intre ele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimi'! Am bagat varza in butoi, am facut pe instalatorul sanitar intr-o interventie de urgenta, iar acum beau cafeaua si iau un mic dejun de-amiaz'!

Puturosilor! Huooooo! :(

Acum 23 ore, ivan pedala a spus:

Buna dimi'! Am bagat varza in butoi, am facut pe instalatorul sanitar intr-o interventie de urgenta, iar acum beau cafeaua si iau un mic dejun de-amiaz'!

 

 

Acum 23 ore, ivan pedala a spus:

Puturosilor! Huooooo! :(

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, Georgica_Popescu a spus:

Vad ca tre sa spun ce am papat ...am voie sa ma laud ? 

Snutel din carne de strutz , salam de somon , si pateu de somn african + chiftele .

Fara dulcegarii ca is plin ochi ...doar o cafea fara zahar 🤪

slab...   icre de anghila cu garnitura de aripi de libelula,  tipar tailandez marinat in sos de ansoa mexicana . 

  desert :larve de Hipopta Agavis in suc ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

🤕😱😇🤪🤥🤫

 

 

Bine, sa ma laud atunci cu ce am gatit eu, doar de dragul discutiei si doar acum. Nu de alta, dar sunt curios daca ghiciti ce-i acel gogoloi. Stiu ca exista topic dedicat, dar bucatarii de acolo au trecut pe cips-uri se pare. Le-am si spus. Plus ca se pare ca ei n-au ghicit. 

08595887-CDF9-4F72-845A-1DD2C388145C.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce draq' de bolbotenii ingurgitati aici?! Io ma umflai de sarmale cu ardei exagerat de iute, pui cu mujdei, chec imbuibat cu ciocolata si nuci, toate made in Oltenia! Apoi dormii vreo doo ceasuri cu vise exotice (visai Grecia, cu drumuri serpuite, apoi Dubai...camile...si ma trezii din vise cand o camila imi dobori de pe cric CZ-u' de doi juma')! Acum o sa mananc niste curmale umplute cu mirodenii si fructe, da din Dubai si beau o socata olteneasca! ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 minut, ivan pedala a spus:

Ce draq' de bolbotenii ingurgitati aici?! Io ma umflai de sarmale cu ardei exagerat de iute, pui cu mujdei, chec imbuibat cu ciocolata si nuci, toate made in Oltenia! Apoi dormii vreo doo ceasuri cu vise exotice (visai Grecia, cu drumuri serpuite, apoi Dubai...camile...si ma trezii din vise cand o camila imi dobori de pe cric CZ-u' de doi juma')! Acum o sa mananc niste curmale umplute cu mirodenii si fructe, da din Dubai si beau o socata olteneasca! ;)

Ivane, as da oricand ce am gatit eu pe ce ai prezentat tu atat de neaoș. Treaba e ca ma chinui sa scap de niste kg, ca acusica vine Craciunul peste noi. Si pana atunci mai am si o vacanta planificata in maramures, unde dupa 2-3 horinci, sigur iti pui haleala si in cap. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Snutel" n-am mancat de cand port pul_.

Doar snitel cu varza calita si jeleuri la desert. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 23 minute, FlipperCo a spus:

Yep, cu ou infipt in loc de sambure 😀

Invelit in bacon

ia trimite reteta.....  ca arata bine 

Acum 40 minute, Christian 1 a spus:

Mn,s-o strigat Start? :)

mi-am permis sa strig :) 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Reteta mai jos in imagini. Eu am adaugat in interior sare, piper, usturoi granulat si un sos picant. Oul posat trebuie tinut ca sa curga 3, max 4 min. Eu l-am tinut la fiert 5 si dupa cum se vede in poze, a fost un pic cleios insa nu a curs. 
 

 

5098A7B6-F101-4D34-BB54-CD5F9CA63F59.png

B7E85E8C-3F9B-4DD6-A03E-CCA04F442C76.png

D3163AF3-5599-45EE-990D-C7ECEC6FBEA0.jpeg

90BB165E-FC57-4716-9AE0-C95FC8B9E72F.png

D969F4B4-32AB-454F-89B9-2E2360A2DD48.png

27ADF55B-8AAD-449F-959F-EDAE1E23E859.png

3504550C-A5F4-4DE1-972B-476D71E0AB27.png

9F64EDC2-90F1-487B-8037-4B76D70EDE06.png

ECE6C886-9A66-428A-9D89-A326044969D9.png

F5568981-16F7-4E11-8AB1-9FE8EA3D72BD.png

BF76AF73-A976-403B-B77B-BA90B9B29DE1.png

EC0B6306-903A-4F24-9F77-DA95BF6F0B2F.png

ADDE2422-A50E-45DC-A147-62DC59B2F32A.png

2D4D9C6A-AD77-4CE8-8572-7984BA017E8F.png

23321C5E-804A-4CDD-ABC4-3DC4D3B41501.png

86604608-4483-4D71-9A24-BCE6144CABE6.png

216393CB-9A28-4ECA-8F49-925FC83B5BC4.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 9 minute, Taz Asg a spus:

cat ai parpolit avocado invelit in sunca??  si la ce temperatura....  si in ce??


In tigaie cu un pic de ulei, la tempera un pic peste medie (sa sfaraie cand il pui) si ai grija sa-l intorci imediat ce s-a prajit frumos. Iti trebuie un cleste care se deschide suficient, sunt parti unde trebuie sa-l tii ca sa se prejasca (capetele de ex). Ideal este sa gasesti felii de bacon f subtiri dar cat mai lungi (mai greu la noi). 

Editat de FlipperCo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 31 minute, Georgica_Popescu a spus:

Bai ...ce colegi ...

Da bere nu mai bea nimeni pe forumul asta ? ....numai maicute ...🤔


Esti in urma cu informatiile, s-a dat startul de mult. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, FlipperCo a spus:


In tigaie cu un pic de ulei, la tempera un pic peste medie (sa sfaraie cand il pui) si ai grija sa-l intorci imediat ce s-a prajit frumos. Iti trebuie un cleste care se deschide suficient, sunt parti unde trebuie sa-l tii ca sa se prejasca (capetele de ex). Ideal este sa gasesti felii de bacon f subtiri dar cat mai lungi (mai greu la noi). 

hmm    ar fi interesant in ulei de porumb....si cu ceva rondele de ceapa intre avocado si sunculita......

 

eventual....  ceva felii de ardei gras calite nitel in zeama ramasa....  si un strop de rozmarin si ghimbir

 

 

   bine ....fie si un praf de tumeric

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...