Sari la conținut

MT Helmets


Părintele
 Share

Postări Recomandate

  • 2 years later...

Am vândut un MT Reflections, galben neon, acum caut altă cască, fix aceeași culoare. Așa ceva îmi place mult, in special datorită culorii https://www.mthelmets.ro/casti/casca-off-road-mt-synchrony-duo-sport-verde-lucios-cu-viziera-ochelari-soare-integrati.

Are cineva așa ceva? Va fi folosită pe un Vstrom, deci vitezele mari sunt excluse.

Ceva păreri?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu folosesc MT, un flip-up de 2 ani, foarte buna pe timp rece, etansa, comoda, nu simt curent sau zgomot, am mai avut un model mai slab. Cit priveste siguranta, nu ai nici o garantie nici cu Shubert sau altele, totul este reclama.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am tinut-o cam un an, soției i-am luat una similară, pe portocaliu. Mi se par bine construite, la un preț foarte ok. Sincer, dacă ar scrie altceva pe ele, mare lucru de nu ai lua țeapă că-s cine știe ce alt brand. Nu intră apa in ele (și am mers inclusiv pe grindină), interior ok, spuma pare ceva ok, nu polistiren chior. Viziera e punctul forte, se zgârie greu, nu distorsionează, are locaș pentru pinlock. Ce mai vrei de la o cască de cca 100$?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am luat un MT atom sv, idem cu a unui coleg, ambele au avut vopsea cu incluziuni dar altminteri functionarea e ok, se potriveste mai bine pe teasta mea ca un Probiker. Are un stiker pe viziera care zice ca e testata la Applus Idiada, aia fac si teste de euroNcap ia in teste sharp MT are niste casti la 5 stele...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cit priveste siguranta, nu ai nici o garantie nici cu Shubert sau altele, totul este reclama.

Logica de lemn sustinuta de argumente reale. Bravo!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Drept dovada, anul acesta tot MT imi iau. De vajait, vajaie toate. Oricum port cagula (mai ia un pic din zgomot), iar anul asta, in premiera, voi folosi dopuri. De proba, sa vad daca nu ma mai dor urechile din cauza tobei. Sau datorita ei?! :D


» Post actualizat in 08 Mar 2018 07:40
Cum spuneam...
Strânge la obraji, dar cred că se mai lasă. Am luat M, că L ar fi fost cam prea lejeră.
» Post actualizat in 09 Mar 2018 06:31
Review MT Sincrony DS: pentru cat a costat, chiar e ok! Se poate merge cu viziera ridicata, doar cu ochelarii coborati, la 120/h. La 100-110/h (viteza mea preferata), la cca 14 grade (cate au fost astazi), era chiar ok de mers. Pentru vreme rece nu este ideala (se abureste un pic, dar viziera se ridica fara praguri pentru primii centimetri. Nu mi se pare ca ar vajai cu mult mai tare decat fost MT Blade SV Reflections de dinainte. Cred ca voi lua dopuri, uitasem cat de tare bubuie esapamentul (toba sport, scurtata de fostul ei proprietar). Sau fac rost de un DB-killer. Casca ma strange un pic la obraji (m-am mai ingrasat). E, acum partea interesanta: cozorocul asta (de care rad multi) merita toti banii cand e soarele sus pe cer!!! Ma asteptam, oarecum. M-am ridicat in scarite, peste nivelul parbrizului, peste 130 trage un pic capul pe spate. In spatele parbrizului e nesperat de bine. Nu-mi dau seama de ce nu mi-am luat mai demult o casca prevazuta cu cozoroc. Nu deranjeaza faptul ca nu este prezent si un chin-guard. La vara o sa fie chiar ok, ventilatie mult mai buna. Aerisirile de sub cozoroc nu se inchid. Nici cele din spate. Singurul reglaj (on-off) este cel din partea frontala, din dreptul gurii. O casca simpla, cu un pret imbatabil pentru ce stie sa faca. Aaa, sa nu uit, are inchidere micrometrica, nu DD. Ceea ce ma bucura. Iar culoarea... fara cuvinte! Se asorteaza de minune cu bretelele primite de la Oana. Nota 10 si pentru pantalonii de la Adrenaline si manusile pentru vreme rece IICON.

post-92464-0-05186400-1520494837_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Salut, vreau sa iau un MT Atom flip-up. Colegul Einstein 1984 poti sa ma ajuti cu un review? Vad ca ai scris mai sus ca ai asa ceva. Sau oricine are asa ceva.

 

Cum e la drum? Vant, sunet, greutate, samd?

 

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci 30 de km facuti, aseara la 7 si azi dimineata cu MT atom. Strange putin la falculte /obraji(sau sunt eu falcos) dar asta e bine, previne rotatia in caz de ceva si nu e nasol ca senzatie. Mai liniste in ea decat intr-un MTR sau probiker flipup (preturi similare, greutati similare). Pinlokul e de vis, ma enervez ca nu mi-am luat si la cea anterioara. Ochelarii de soare vin bine, chiar ating putin pe nas dar prefer asa decat sa intre lumina pe sub ei. Cureaua are o banda de material moale si pufos la fel ca linerul sub ea ca sa nu irite sub barba.

Cu ventiatia trebuie sa ma mai joc dar a fost ok si aseara(20 si ceva de grade) si azi (10 grade). Daca mai are cineva intrebari sa zica si incerc sa rapund

Editat de einstein1984
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Super ok ca raport pret/calitate. Eu am un MT Blade SV care e mai mult decat decent.

Importatorul in Ro de MT helmets e un tip super (serios si amabil). Recomand!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Am avut un MT, nu sunt multumit de calitate/pret. M-a deranjat materialul captuselii, efectiv se lipea de piele, un fel de imitatie de matase gen.. cand transpirai, erai gata. In rest era ok la acel pret.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...