Sari la conținut

Spitare chopper ?


mike_mp
 Share

Postări Recomandate

Va salut dragi colegi . Stiti pe cineva in Bucuresti care sa se priceapa sa spiteze o roata de chopper (drag star 650) ? Nu este indoita , doar ca abaterea pe tester este destul de mare si prin plumbi nu se prea poate remedia complet . Are 120 cu 65.

Oricum m-ar interesa s-o duc la un atelier care s-o demonteze pe loc si s-o puna si pe tester , iar apoi s-o si monteze la loc (eventual fara a-i mai da cauciucul jos) .

 

Va multumesc anticipat si o zi buna tuturor.

Mihai

Editat de mike_mp
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

merci , am sunat dar 120-130 Euro o spitare spate cu montat si demontat ? nu e cam exagerat totusi. la un 50 Euro mai intelegeam

 

eventual fara a-i mai da cauciucul jos) .

si operatia sa se efectueze prin teava de esapament :D

 

practic tu te-ai dus sa-ti echilibrezi roata si nenea de la vulcanizare a zis ca trebuie sa puna prea mult plumb? sau cum ai aflat ca trebuie sa o "respitzezi"?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu am fost la nenea de la vulcanizare ci la service-ul Yamaha . unii meseriasi pot spita rotile si cu anvelopa pe ea. nu asta-i problema pt ca o dau jos de e cazul ,dar ideea era sa gasesc un mester care sa stie s-o spiteze cum trebuie la un pret decent nu la preturi aberante . abaterea pe tester era mult prea mare pt a putea fi reglata cu plumbi. s-au pus ceva ,dar nu e tocmai ok nici acum .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca nu folosesti corect termenul "a spita" prin care in general se intelege montarea spitelor de la zero, construirea rotii.

Tu defapt ai nevoie de centrare( ''truing'' in engleza) ce consta in raglaje fine ale tensionarii spitelor. Centrarea se poate face uneori si cu anvelopa montata desi nu e recomandat.

Din cauza confuziei de termeni e posibil sa fi obtinut si pretul ala care tie ti se pare mare pentru ca spitarea presupune mult mai multa munca decat centrarea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

baietii de la service i-au spus pitare. ok, centrare fina mai degraba, corect . oricum nu prea sunt multi care sa stie sa faca asta in Bucuresti se pare . asta ar trebui sa se faca si in service, mai ales in cele ale reprezentantelor.

adica eu merg sa-mi schimb cauciucurile si plec cu rotile descentrate de la un service Yamaha , iar apoi tb sa merg la altul unde ma costa triplu sa-mi stranga 2 spite, pt ca de fapt demontatul ia mai mult. toba de dat jos, cardan, etc. e o nebunie ...but it's not ok . asta e

Editat de mike_mp
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De la tastatura totul e "mare branza", nuuu ?

Sa fii sanatos de cate ori am facut eu operatia asta, de exemplu ultima oara acum un an, cand am mutat planul jentii fata de butuc cu 5mm. La centrarea unei roti spitate trebuie sa ai si ureche muzicala ca sa reusesti o tensionare uniforma a spitelor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...