Sari la conținut

Yamaha R6 2003


PiLiF
 Share

Postări Recomandate

Salutare, am si eu o problema cu o yamaha r6 2003 modelul pe injectie.

 

Motocicleta a stat la iernat din octombrie si pana acum iar acum cand am iesit ce ea am un consum de vreo 14-15 L la 100km (am facut plinul si am mers cam 80-90 km si s-a aprins becul) dupa ce se incalzeste se opreste motorul la relanti si fluctueaza putin si turometru , in timp ce merg cu ea daca actionez ambreiajul se opreste motorul, scoate fum negru pe esapament (presupun ca asta e de la benzina nearsa) si parca nici nu mai trage asa bine .Bujiile au in jur la 11000km filtru de aer este kn si este curat. Cineva care a mai intampinat problema asta sa imi dea si mie un sfat??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu as suspecta aprinderea. As scoate bujiile, le-as verifica la culoare si distanta si le-as arde cu o bricheta inainte sa le pun la loc. As scoate fisele, le-as masura sa fiu sigur ca vine curent in ele. Apoi as verifica mufele de la bobine sa nu se fi oxidat. As scoate bobinele si le-as verifica sa am continuitate pe ele, as pune totul la loc si as da o cheie.

 

In cel mai rau caz, daca tot ar mai face figuri, as scoate bobinele, as face rost de un ohm-metru sau m-as duce cu bobinele in geanta la un magazin de electrice unde se vinde asa ceva si le-as masura rezistenta.

 

Manualul de r6 2003 zice asta la specificatii (pagina 45): Ignition coils Model (manufacturer) J0454 (DENSO) Minimum ignition spark gap 6 mm Primary coil resistance (0.24 in) 0.17 0.23 Ω at 20C (68F) Secondary coil resistance 4.8 7.2 kΩ at 20C (68F)

Editat de sukhoi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...