Sari la conținut

Devetashka pestera, o noua reusita


Contabil
 Share

Postări Recomandate

la pestera era 1.5 leva parca intrarea, paznicul de acolo e motociclist, parcarea e gratis

Editat de zu1u
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 340
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Vine si Dox din Giurgiu, la propriu, si cu o propunere ...... oameni frumosi - ideile pe masura : http://bulgariatravel.org/en/object/87/Orlova_chuka_zabelejitelnost ce ziceti?


» Post actualizat in 15 May 2015 09:40

Este foarte aproape de drumul nostru v1!

Editat de Contabil
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc zu, pe mine m-ar interesa unde putem baga la ghiozdan si plati cu cardul pe acolo - ma poti ajuta cu o informatie?

daca in traseul vostru la dus faceti dreapta la byala si va intoarceti prin veliko, atunci banuiesc ca opriti sa mancati la intors, in veliko va recomand sa mergeti la Skala, nu stiu daca acum se poate plati cu cardul insa e un bancomat vis-a-vis de restaurant sau o casa de schimb valutar la 50m cu un curs regulamentar, puteti schimba si lei

 

benzina puneti la bucuresti cand iesiti din ruse si la veliko, marea majoritatea a benzinariilor, chiar si alea noname, accepta plata cu cardul, intrebati inainte sa puneti benzina ca poate nu le merge pos-ul

 

sa nu uitati actele pe acasa, pasagerii sa nu uite buletinele

 

Restaurantul:

https://www.google.ro/maps/place/La+Skala/@43.0804966,25.6334824,18z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x61b43f13c63d1b54

 

Casa de schimb:

https://www.google.ro/maps/@43.080865,25.630172,3a,75y,280.56h,86.42t/data=!3m4!1e1!3m2!1slPiUi66m7j1sxTQc5pzmMg!2e0

 

 

Editat de zu1u
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu va recomand sa mai bagati nimic in plus pentru acest traseu. Mergeti si luati niste leva de la primul giratoriu din Ruse, apoi eu zic sa alimentati full la Byala, e un OMV la care se plateste cu card. Dupa ce iesiti din drumul Byala-Pleven si faceti stanga catre Krushuna drumul o sa fie prost, numai denivelari, la fel si pana la Devetashka pestera.

Noi am am plecat tarziu, cam la 9,45 din Bucuresti, ne-am lalalit pe drum, dar atentie, daca chiar vizitati cascadele faceti vreo 2 ore pe acolo, plus ca s-ar putea sa va apuce foamea. In complexul de la cascade sunt niste restaurante, nu prea bune dar se poate manca.

Intrarea se plateste in leva si este 2 leva la Krushuna si 3 leva la Devetashka, daca imi aduc bine aminte. Daca va luati si ceva de mancare trebuie sa va schimbati cam 20-25 de leva in Ruse.

 

Daca va intoarceti pe acelasi traseu si nu mai mergeti la Veliko clar inseamna ca mancati pe la Krushuna. Daca va duceti pe la Veliko aveti drumuri destul de proaste pana pe la Sevlievo. In Lovech aveti optiunea sa o mai luati un pic in jos spre Troian ca sa fie drumul mai bun. Noi ne-am ratacit un pic si am mers iar pe un drum secundar cam prost pana in Sevlievo ala. Avrti grija ca sunt cam 215-220km pana in Veliko daca ati alimentat la Byala. Noi am ajuns in Veliko undeva intre 5-6, inapoi in Giurgiu pe la 9, acasa pe la 10 seara. Nu e chiar o jucarie de traseu, va recomand GPS functional si sa nu lalaiti aiurea.

 

Zona Basarabovo,Ivanovo,Cerven,Orlova Chuka merita o zi separata, eu am facut acea excursie si am vizitat cam tot dar ne-a luat toata ziua. La pestera se asteapta si e tur cu ghid , se pierde multa vreme acolo, in niciun caz nu va duceti cu gandul ca vedeti si Orlova Chuka si apoi Krushuna si Devetaska in aceeasi zi. Cel putin eu zic ca nu merge.

 

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut!

 

Legat de tura asta vin cu cateva propuneri:

 

1Consider ca v1 e ok pt planul initial si apoi mai vedem cum spunea si the mentalist, chiar daca ar fi lucruri frumoase de vazut si la Orlova- Cerven.

2.Sa ne facem calcul aprox. pt. costuri pe Bulgaria ( benzina, masa, etc) si sa schimbam leva in Vama Giurgiu, unde 1 lv = 2.3 lei si restul card (cel mai bun curs gasit de mine pana acum)

3.Sa ne vedem cat mai devreme in Giurgiu ( as zice cel tarziu 9,30) sa avem timp de vazut Bulgaria ca altfel va fi stat pe mobre, motorit si prea putin de vazut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salve Dox! Noi o sa plecam din Jilava cel mai tirziu la 8.30, intilnirea o sa fie fixata la 8.00. Cu schimbul te lasam pe tie .... esti profesor la asta. Benzina o platim cu cardul in Byala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...