Sari la conținut

Cluj-N -> Sibiu (Sforza ZU) 23.05


Postări Recomandate

Va salut!

 

Sambata viitoare, as vrea sa fac o plimbare pana in Sibiu, eventual stat la concert cateva ore, apoi intoarcere in Cluj, cel mai probabil dupa miezul noptii..(nu cred ca o sa am bani de innoptat). Ar mai fi cineva interesat si dornic sa ma insoteasca? Sunt incepator, cu doar ~700km in spate, dar ma adaptez la ritm, fiind un entuziast linistit. Asta ar fi a 2-a mea cursa mai lunga. Plecarea sambata, dupa ora 14, in jurul orei 15 din cauza serviciului, iar intoarcerea ramane de vazut..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic sa arunci un ochi si la vremea pe sambata duminica,pt ca nu am auzit vesti chiar bune pt o plimbare lunga cu motorul cu atat mai mult fiind incepator...Si e destul de incomod la cum vrei sa te intorci,dupa miezul noptii daca mai si ploua...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana acum arata ploaie, dar asta se poate schimba pana la sfarsitul saptamanii..Si stiu ca nu e prea placut sa mergi pe ploaie, fiindca primul drum pana dupa Piatra Craiului pe care l-am facut mai lung, la intoarcere am venit numai pe ploaie..:D O sa tin cont, si o sa urmaresc. Ai fi interesat?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta-i drept, dar depinzand la ce te referi mai exact, daca suntem mai multi, eu zic ca nu ar fi o problema.

daca sunteti mai multi...... cresteti riscul de accidentare !!!!

mersul noaptea prin romania si nu numai nu ofera nici o placere iar starea drumurilor de la noi, mizerie, gropi, viraje nesemnalizate, maracje stradale varza NU FAC DECAT SA NU MERITE DEPLASARE CU MOTO PE TIMPUL NOPTII

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai ma, chiar asa vrei sa`mi iei cheful? :)) Sunt destul de vigilent, avand in vedere ca noaptea nu pot sa zic ca am mers pana acum cu moto, dar totusi, nu poate fi CHIAR asa de rau. Mizeria si gropile sunt cel mai probabil cele mai mari pericole pe timp de noapte, dar asta nu inseamna ca din cauza asta n-ar trebui sa ne pornim. Oricum n-am boala vitezei, si cel mai important, nu vreau sa ma afirm sau sa ma dau mare in fata nimanui. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa nu uitam ca farul moto nu prea are mare efect noaptea. Io zic sa mai aduni niște km înainte sa te înhami la asa ceva, nu o zic eu dar băieții de mai sus au multi km în spate și nu vorbesc prostii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut postarea si e chiar nasol ce au patit baietii..nu vreau sa ma contrazic cu voi, fiindca aveti argumente solide. Oricum ce e menit sa se intample, se va intampla intr-un fel sau altul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...