Sari la conținut

Scoala / Examen Giurgiu


catalin_c
 Share

Postări Recomandate

Am si eu o problema in legatura cu scoala si cu examenul in Giurgiu. Eu muncesc in Bucuresti , si as vrea sa fac scoala acolo(A2) , dar apartin de Giurgiu. Se poate sa o fac in Bucuresti si pe urma cu examenul sa ma duc la giurgiu. Daca da, atunci de unde as putea sa inchiriez moto pentru examen si ceva ore in poligon/traseu ca sa ma obisnuiesc cu ea? Sau daca nu, este cumva vreo scoala aproape de Bucuresti - Bolintin ca sa nu trebuiesca sa fac naveta pentru fiecare ora.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu muncesc in Bucuresti , si as vrea sa fac scoala acolo(A2) , dar apartin de Giurgiu. Se poate sa o fac in Bucuresti si pe urma cu examenul sa ma duc la giurgiu. Daca da, atunci de unde as putea sa inchiriez moto pentru examen si ceva ore in poligon/traseu ca sa ma obisnuiesc cu ea? Sau daca nu, este cumva vreo scoala aproape de Bucuresti - Bolintin ca sa nu trebuiesca sa fac naveta pentru fiecare ora.

 

Inchiriatul motoretei pentru examen cred ca este exclus, nu stiu cati voi gasi sa te ajute cu asa ceva.

 

Si eu am facut ceva asemanator cu examenul. Am facut scoala in Bucuresti si am dat examenul in judetul de resedinta. Sfatul meu e sa iti termini scoala aici in Bucuresti, si sa iti mai iei niste ore pe o motocicleta in Giurgiu, 2-3 sedinte vor fi suficiente, daca te descurci bine pe motoretele scolii din Bucuresti.

 

P.S. Daca vrei sa faci scoala in Bucuresti evita scoala BIDI Trans. Pentru categoria A sunt varza, tot din experienta iti spun. Incearca alte scoli, de preferat, ar fi sa alegi o scoala care tine orele in poligonul din spatele garii Obor(Sos Electronicii). Sau cauta scoala moto in Bolintin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scoala Moto am tot cautat pe langa mine si nu am gasit. Daca este sa fac scoala in Bucuresti am vreo 3 optiuni momentan (Louis , Adi si scoalamotobucuresti). De Giurgiu nu cunosc cam nimic. Eu cand am dat de B ( am facut scoala tot in Buc dar aveam in sat la mine un instructor care avea masina si am dat pe ea la Giurgiu ).

 

La viza de flotant nu prea as vrea sa apelez, as fi nevoit sa ma rog de niste rude care... . Viza ar fi cam o ultima solutie.

 

Speram ca poate a mai trecut cineva prin acelasi lucru la Giurgiu. Pana la urma probabil ca o sa trebuiasca sa imi iau o zi libera in timpul saptamanii si sa fug pana la Giurgiu, pe la scoli sa aflu mai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...