Sari la conținut

Hai să râdem!


mihaiachi

Postări Recomandate

Vizitator CristiBoroi

O femeie din New York a scris pe un site finaciar, cerand sfaturi despre cum sa gaseasca un sot bogat.

 

Sunt o fata frumoasa (mai mult, foarte frumoasa) de 28 ani. Sunt inteligenta si am cu adevarat clasa. As vrea sa ma casatoresc cu cineva care castiga minim jumate de milion de dolari pe an.

Exista pe site-ul asta vreun barbat care sa castige atat? Sau sotii ale unor milionari cere pot sa-mi dea sfaturi pe aceasta tema? Am avut deja relatii cu barbati care castigau 200 sau 250 mii $, dar acest lucru nu-mi permite sa locuiesc in Central Park West.

Cunosc o doamna care face yoga cu mine, care s-a casatorit cu un bancher bogat si traieste la Tribeca , nu e atat de frumoasa ca mine si nici macar atat de inteligenta. Asa ca ma intreb, ce a facut ca sa merite acest lucru si de ce eu nu reusesc? Cum pot sa ajung la nivelul ei?

 

Iata ce i-a raspuns un tip:

 

Am citit e-mailul dvs cu mult interes, m-am gandit profund la cazul dvs si am elaborat un prospect al situatiei dvs.

Va asigur ca nu va fac sa pierdeti timpul, deoarece castig 500 mii $ pe an. Clarificat acest lucru, consider faptele in urmatorul mod:

Ceea ce dvs oferiti, vazuta din perspectiva unui barbat ca acela pe care-l cautati e pur si simplu o afacere foarte proasta. Si acest lucru din urmatoarele motive:

Lasand la o parte blablabla, ceea ce dvs oferiti e o negociere foarte simpla. Dvs oferiti frumusetea dvs fizica, iar eu ofer banii mei. Propunere foarte clara aceasta; dar exista o mica problema. In mod sigur frumusetea dvs se va diminua putin cate putin si intr-o zi va disparea, in timp ce e foarte probabil sa creasca progresiv contul meu in banca. Asadar, in termini economici dvs sunteti un activ care sufera de depreciere, in timp ce eu sunt un activ care produce dividende. Dvs nu numai ca suferiti o depreciere, aceasta e progresiva si creste in fiecare an!

Va explic mai bine: azi dvs aveti 28 de ani, sunteti frumoasa si veti continua sa fiti pt urmatorii 5/10 ani, dar din ce in ce mai putin. Si intr-o zi, cand veti observa o poza a dvs de azi va veti da seama ca ati devenit o pruna uscata. Acest lucru inseamna, in termeni de piata ca azi sunteti bine cotata, in epoca ideala sa fiti vanduta, nu cumparata. Utilizand un limbaj Wall Street cine va poseda azi trebuie sa va puna in "trading position" pozitie de comert si nu "buy and hold" (cumpara si tine), cum se pare ca sugerati. Asadar in termeni comerciali, casatoria ("buy and hold") cu dvs nu e o afacere buna pe termen mediu/lung. In schimb, inchirierea pe o anumita perioada poate fi chiar si din punct de vedere social o afacere inteleapta si am putea s-o luam in calcul.. Am putea sa avem o relatie pt. o anumita perioada.

Hmm ........... Daca ma gandesc bine si ca sa ma asigur de cat sunteti de inteligenta, cu clasa si

frumoasa, eu, potential "client care inchiriaza" asa o "masina", cer ceea ce este corect: sa facem un test drive.

Va rog sa stabiliti data si ora.

Cu stima,

Investitorul dvs,...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 40,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • vintze

    2108

  • Penetru

    1892

  • ivan pedala

    1637

  • Flower-Power

    1586

Top Posters In This Topic

Posted Images

Profailăr: Ăăranul la suflet

 

Există niÂşte oameni pe lume care spun că e e de (cuvant urat) să etichetezi oameni. Acei oameni, după mine, fac parte din categoria oamenilor cretini. Dacă stai să cunoÂşti oamenii în profunzime, pierzi mult timp prețios în care ai fi putut să faci miÂşto de ei. Oricum prima impresie ți-o faci. ÂŞi dacă tot din prima unu ți s-a părut un labagiu sinistru, de ce să îți strici tu încrederea în tine dovedindu-ți că te-ai înÂşelat? AÂşa că, cum nu am nimic mai bun de făcut decât să mă uit la părul de pe piept cum se îndeseÂşte, mai ales pe partea stângă, am decis să vă mai prezint o tipologie standard de om de (cuvant urat), membri ai căreia sigur ați întâlnit des: Ăăranul la suflet!

 

Dar întâi o poveste. Am să vă spun cum am descoperit această specie. Eram clasa a cincea, la o Âşcoală unde se purta cravată, ca să ne învețe rigurozitatea vieții în clasa muncitoare, ce va urma, deÂşi acuma pot să mă duc in maieu Âşi pantaloni scurți la muncă, dacă vremea îmi permite. Aveam unul în clasă venit de la țară. Ăăranul, îi ziceam noi, ca să vedeți ce originali eram. ÂŞi, fiind niÂşte mucoÂşi mici, la ora de geografie trăgeam la copiator hărți cu țări din manualele noastre alb negru Âşi le coloram formele de relief ca să arate frumos.

ÂŞi într-o zi pe care nu o să o uit niciodată, aveam două hărți de-astea de făcut, ca temă. Evident că nu m-am obosit de acasă, că se dădeau desene animate la teve doar. Cum hărțile erau pe pagini diferite, trebuiau trase două la copiator. ÂŞi văd eu la Ăăranul că Âşi le copiase frumos, le decupase pe ale lui Âşi se pregătea să le coloreze. Eu, isteț ca o bujie, vin cu ideea:

- Dă-mi Âşi mie ălea două ale tale, să le copiez direct pe o pagină, să nu trag două, zic eu.

Moment în care, Ăăranul s-a uitat contrariat la mine Âşi a zis, pe un ton contrariat:

- Adică cum, să dai tu mai puțini bani decât mine?

 

ÂŞi această logică absurdă, această problemă pe care Âşi-o punea el, că eu aÂş da mai puțini bani m-a uimit profund. Nu îmi venea să cred că există oameni pe care i-ar deranja că profit EU deÂşi EI nu pierd nimic. Atunci am înțeles eu că țărănia nu ține de cât ai prăÂşit Âşi cât de bine mulgi o vacă. Ăărănia vine din suflet.

 

Origini: Ăăranul la suflet vine, evident de la țară. În cele mai multe cazuri a trăit până pe la 10-14 ani acolo, mergând 3 kilometri pe jos până la Âşcoală. Timp de mers destul cât să se gândească la copii ăia de la oraÂş care nu merg 3 kilometri pe jos până la Âşcoală Âşi să adune o ciudă profundă pe ei. Ciudă că el iese cu rațele la păscut Âşi ăia, imaginarii ăia pe care nu-i cunoaÂşte decît din bănuite, stau acasă Âşi se uită la televizor. Mai sunt Âşi țărani la suflet crescuți la oraÂş, din familie de țărani mutați, genul care cresc găini pe balcon. Dar au avut multe rude la țară, unde erau basculați în toate vacanțele Âşi weekendurile. Puțin important. Cert e că într-un moment, protoțăranul ajunge la oraÂş Âşi îl enervează colegii. Îl enervează că ăia n-au palma aspră, că n-au învățat de mici ce e munca, că n-au accentul lui Âşi nici apucăturile lui necizelate. ÂŞi se adună ciuda în el ca smegma la oamenii fără mâini.

 

Educație: Ăăranul la suflet nu e un prost. La el în sat era chiar cel mai deÂştept de pe uliță. Se mândrea bunică-sa cu el. Chiar Âşi la oraÂş e peste medie. Studios Âşi riguros în muncă, dar lipsit de originalitate, umor Âşi orice avînt în a face ceva mai mult decât ce se cere standard. CreÂşte ignorat Âşi batjocorit de colegi, că este tocilar, vorbeÂşte ciudat, îi face mă-sa pachet la Âşcoală Âşi are apucături dubioase. ÂŞi le pierde repede pe cele superficiale, ca accentul Âşi scobitul în dinți cu colțul caietului, dar cele de esență rămân acolo. ÂŞi ciuda se tot adună în el.

 

De ce îți vine să îl calci pe sex oral: Pentru că la maturitate ciuda este singura forță care-l animă. Vede că există o diferență între el Âşi restul. Că e singurul căruia îi mai pasă de părerea vecinului, că râde lumea de el când zice că nu e sănătos să te speli pe cap prea des Âşi că e cam penibil cum ia el toate gagicile în brațe, râzând libidinos la ele Âşi gândindu-se că asta e tehincă de agățat. ÂŞtie clar că e mai jos decât restul oamenilor. ÂŞi aici vine scârboÂşenia lui principală ca individ. Aici apare trăsătura lui esențială care-l face detestabil. El nu vrea să se ridice la nivelul celor din jurul lui. El vrea să-i tragă în jos la nivelul lui. Să se agațe cu degetele lui aspre de ei Âşi să îi târască prin mocirla din care s-a născut caracterul lui penibil. Asta e frustrarea lui. Vrea să fie un țăran deÂştept într-o lume de țărani. ÂŞi tot ce nu e ca el nu înțelege. ÂŞi dacă nu înțelege ceva, pocneÂşte ficatul în el de ciudă.

 

Nevoi speciale: Te urăÂşte pentru că tu ai avut un avantaj în viață la început Âşi vrea extrem de tare să-ți demonstreze că, cu toate că el a pornit mai de jos, e mai bun decît tine. În capul lui e tot timpul e într-o competiție cu cei din jur Âşi mereu are să le demonstreze ceva. Nu contează că sentimentul nu e reciproc. El vrea să-ți arate că e mai bun decât tine. Ar face orice ca să ajungă Âşef. Ca să se uite justificat de sus la tine, cum se uitau copiii la el, la Âşcoală. Ăsta e idealul lui în viață: Să aibă un birou imens Âşi să fie deasupra unor orăÂşeni care în mintea lui seamănă leit cu copiii ăia care făceau miÂşto de el că e țăran. Să demonstreze tuturor că țăranul a ajuns leu la oraÂş, nu câine, cum a pornit. ÂŞi să se scobească în dinți cu colțul cărții de vizită pentru că, oricât s-ar chinui, oricât Âşi-ar vărsa ciuda, oricât ar complota, ar săpa Âşi ar lucra pe la spate Âşi prin față, oricât de sus ar ajunge trăgând oameni sub el, va rămâne tot timpul un țăran. Asta e esența lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am citit textul de mai sus si am inceput sa ma uit in jur in biroul in care lucrez, sa vad daca gasesc asemanari. Sunt inconjurat frate ... :crack:(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:laugh: sunt la munca si e prea mult de citit.abia astept sa ajung acasa :crack:

 

ps:

 

Un barbat se trezeste la spital bandajat din cap pana-n picioare.

Doctorul ii spune:

? Ah, vad ca te-ai trezit. Probabil nu-ti mai amintesti dar ai fost implicat intr-un accident multiplu. O sa te faci bine, dar? s-a intamplat ceva.

Incerc sa fiu cat de delicat pot, asta nu schimba faptul ca penisul tau a fost taiat si nu am putut sa-l gasim.

Barbatul ofteaza adanc in timp ce doctorul continua:

? Vei primi $9.000 de la asigurare. Avem tehnologia sa-ti construim un nou penis ce va functiona la fel de bine ca precedentul, mai bine chiar! Dar costa $1000 pe inch.

Barbatul se ridica si se uita curios la doctor.

? Deci, zise doctorul, trebuie sa te decizi cat inch vrei. Dar iti recomand sa discuti decizia asta cu sotia ta. Adica, daca aveai 5 inch. inainte si te decizi sa-l faci de 9, e posibil sa nu-i placa ce-i in plus. Daca il aveai de 9 si il faci de 5 e posibil sa fie dezamagita. Asa ca ea joaca un rol important in decizie.

Barbatul este de acord ca trebuie sa discute cu nevasta. A doua zi doctorul se intoarce:

? Sa vedem, zise doctorul, ai vorbit cu nevasta ta?

? Da, raspunse barbatul.

? Si te-a ajutat sa iei o decizie?

? Da.

? Si la ce concluzie ati ajuns?

? Renovam bucataria!

Editat de @jinx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta este absolut genial.

 

 

Cine-a mai ramas în Romania

 

Zugravul.

Are o tigara în coltul gurii si chef de munca în coltul îndepartat al vietii. Tricoul rupt de pe el nu-ti da nici o idee despre onorariul pe care îl va cere la capatul unei zile de spoit în lene, pe un perete care nu se poate opune sau fugi. Ideile lui sînt alea din reclama de la bere. Nevoile sînt cele naturale, si în multe dintre ele apare si un copac, exact ca în cazul cîinilor. Viata lui e si ea o reclama: la societatea moderna, care a reusit cumva sa elimine selectia naturala.

Acum 30 de mii de ani, zugravul ar fi fost ucis pe loc, dupa primul cerb desenat strîmb în pestera, la Lascaux .

 

Baba urbana.

Spre deosebire de sora ei de la sat, baba urbana a vazut multe si stie tot. Îsi uraste, în ordine, nora, vecina, vecinul, administratorul, cartierul, orasul. Paradoxal, îsi iubeste însa tara, chiar daca nu-I poate gasi alte calitati decît acelea cu care a ramas din cartea de româna, 1955. Baba urbana banuieste ca totul în jurul ei e facut s-o fure: administratia blocului, compania de gaze, strainul care tocmai a intrat în hol si se uita suspect la cutiile de scrisori. Asta nu-I face în nici un fel viata mai buna. Destinul babei e sa moara, iar ea accepta asta si nu se mai ocupa cu absolut nimic. La noi lipsesc cu desavîrsire babele din America, alea care se duc voluntare la ONG-uri, sau alea din Franta, care merg la mitinguri, cînd nu citesc

literatura de stînga. Babele noastre doar voteaza, maninca mult, birfesc toata lumea si circula gratis cu RATB.

 

Soferul manelist.

E rapid, pentru ca nu poate fi nimic altceva, în afara de negustor de droguri sau combinator de terenuri. Cel mai bun lucru din viata lui e motorul, facut de un neamt cu mult mai destept, însa soferul nostru nu pare sa sesizeze ironia. Îi place sa împarta: pumni, muzica, opinii.

Stie despre tine ca esti prost. Stie ca el e destept, iar viata, în felul asta, devine foarte simpla. De-aia soferul manelist e cel mai relaxat dintre românii care au ramas în tara . Cînd te întrebi de ce Mazare a pus palmieri la Constanta , raspunsul e limpede pe sosea: pentru ca maimutele erau deja acolo. Si nici n-aveau dusmani naturali.

 

Inginerul.

A lucrat cîndva în cercetare. Revolutia l-a prins la planseta, desenînd cladiri urîte, cu speranta ca într-o buna zi va fi lasat sa fie genial. Cînd a fost lasat, a continuat sa fie el însusi, cu program clar: Dimineata la 8 la serviciu, la 5 acasa, la 8 la a doua sticla de vin. Înauntrul lui sînt o multime de bagaje desfacute si lasate asa, în lipsa de o noua destinatie: literatura SF, poeti

optzecisti, doua-trei iubiri, neaparat consumate la Costinesti, cu Radiovacanta undeva în surdina. Se misca greu printre ele si de-aia e deprimat. Spera sa vina vremuri mai bune; chiar si cînd apar la orizont, el spera ca o sa-i bata la usa, sa-l ia de mîna pîna în Germania, unde sigur cineva stie de lucrarea lui de diploma, o revolutie la vremea ei.

 

Bogatul.

În ciuda previziunilor optimiste ale telenovelelor, bogatii nu plîng. Nu au de ce, nu au cînd, nu le-a adus aminte secretara. Cei mai multi nu stiu ca sînt bogati - pentru ca nu se mai masoara în raport cu tine, ci în raport cu alti bogati. Chestia asta aduce cu sine o situatie pe care nici psihologul platit cu 200 euro/ora n-o poate rezolva: sînt bogati cu Mercedes care sufera ca n-au Bugatti. Bogatul român are si o alta problema: nu e bogat decît aici. Cînd iese din tara ,e doar ostentativ.

 

Baiatul de club.

El e în general fiul celui de mai sus. Ziua lui de munca e noaptea, spaima lui e moartea de plictiseala. Exemplarele cele mai robust rezista fara mîncare o saptamîna si pîna la doua zile fara paparazzi.

Ideile lui sînt simple: mosule, du-te tu la scoala, daca n-ai bani de distractie! Zilele lui sînt numarate: le numara presa de scandal si poporul odata cu ea, cînd scoate din frigider brînza, la o salata de rosii taiate repede, pîna nu începe Magda la OTV.

 

 

Toti astia au ramas în tara . Restul au plecat, si nu în concediu. Or mai fi si altii, nu stiu, e treaba institutelor sa ne zica. Ce vreau eu sa va spun e altceva:

 

Uitati-va la ei si încercati apoi sa va închipuiti ca, din marfa asta, trebuie sa facem o natiune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta este absolut genial.

 

 

Cine-a mai ramas în Romania

 

As mai adauga.

 

Vecinul militian.

 

Este militian de mult timp, nici el nu mai stie, a fost printre primii in bloc carora le-a dat Ceausescu apartament, el se trage din "taran" dar a reusit sa mascheze multe din trasaturile de caracter taranesti (asta pana cind se imbata). Are Logan cu prelata ,il spala duminica pe la 10 si il porneste un pic,a facut 8 mii de km in 3 ani, nici el nu stie cum reuseste sa plateasca ratele si intretinerea la timp. Nevasta-sa e casnica, o femeie trebuie sa tina casa si sa stie absolut tot ce se intimpla in bloc. Toti vecinii noi din bloc sunt niste parveniti care nu au dreptul la un loc de parcare public.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pipera: ghid de supravietuire

 

By Iulia Bertea

 

Stimata audienta, astazi vom raspunde intrebarilor cititorilor care au cerut detalii despre cum se traieste, munceste si calatoreste in Pipera. Nu ne referim la imprejurimile statiei de metrou cu acelasi nume, ci la zona dinspre comuna Tunari, unde o gramada de companii cu renume si-au mutat sediile, traumatizandu-si angajatii pentru totdeauna.

 

I: Ce tip de masina recomandati pentru a tranzita soseaua Petricani-Pipera-Tunari?

R: Un Hummer cu senile de tanc.

 

I: Daca nu am masina, este ok sa circul cu microbuzul?

R: Da, este ok, dar trebuie sa va luati o masca de gaze si un tub de oxigen si sa nu va deranjeze sa calatoriti lipit(a) de parbriz.

 

I: Bun, atunci pot sa merg pe jos?

R: Desigur, exista o mare varietate de santuri pline de noroi pe unde aveti sansa sa nu va calce decat masinile care merg pe contrasens.

 

I: Cum trebuie sa ma imbrac ca sa ma duc la serviciu in Pipera?

R: Salopeta de denim, cizme de cauciuc pana la solduri, caciula ruseasca cu urechi, suba de fas impermeabila, ochelari de scafandru ca sa nu va intre noroiul in ochi.

 

I: Locuiesc in Berceni si am fost chemata la un interviu de angajare la o firma din Pipera. Cu cate ore inainte trebuie sa plec de acasa ca sa ajung la timp?

R: Mai bine va recomandam un hotel bun in zona unde sa petreceti noaptea de dinaintea interviului…

 

I: Care este viteza medie de deplasare pe soselele Petricani, Pipera si Pipera-Tunari?

R: 1km/h cand e aglomerat, 15 km/h cand e liber. Aceasta zona este singura cunoscuta unde un om mergand pe jos ajunge mai repede la destinatie decat cineva cu masina.

 

I: Cand este traficul aglomerat?

R: Intotdeauna si cand il aresteaza pe Gigi Becali.

 

I: Dar am auzit ca s-a deschis pasajul Pipera, acum nu se circula mai bine?

R: Asa e, inainte se statea pe o banda, acum se sta pe doua benzi.

 

I: Vreau sa ma sinucid, ce ma sfatuiti?

R: Indiferent de metoda, in Pipera puteti fi sigur ca nicio ambulanta sau masina de pompieri nu va ajunge la timp ca sa va salveze.

 

I: Daca lucrez in Pipera, e ok sa-mi stabilesc dupa serviciu un program cu ora fixa (ex. bilet la teatru sau film, programare la doctor)?

R: HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!! L L L

 

I: Cum se numeste sensul giratoriu de pe Pipera-Tunari?

R: “Non-sensul giratoriu”.

 

I: Ce-si ureaza unul altuia de sarbatori angajatii din Pipera?

R: Da Doamne ca la anu’ sa nu mai lucram la tara!

 

I: Vreau sa-mi iau casa in Pipera, ce-mi recomandati?

R: Nu raspundem la intrebari absurde sau tendentioase.

:crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RUGACIUNEA UNEI FEMEI

Doamne, acuma, inainte de a merge la culcare, ma rog cu multa credinta,

 

sa-mi daruiesti un barbat frumos, inteligent, puternic, dragastos si supus.

Sa fie compozitor, poet, sa aiba mult umor, din acela pe care eu il

 

inteleg. Sa-i placa familia si prietenii mei si nu fotbalul.

 

Sa nu sforaie si sa urineze asezat, fara sa stropeasca prin baie. Sa nu ma

 

faca sa astept atunci cand spune ca ma va suna. Sa ajunga la timp acasa,

 

fara sa miroasa a sapun necunoscut.

Sa stiu mereu unde este, mai putin cand imi cumpara flori si cadouri, sau

sa-mi faca serenade. Sa-mi dea 3 ore sa ma aranjez atunci cand spune ca

vom iesi, sa lesine de emotie cand ma vede, sa danseze mai bine decat

Fred Astaire .

Sa aiba un serviciu foarte bine remunerat. Sa fie generos si cand

cheltuesc banii sa nu se supere. Sa stie sa gateasca si sa-i placa sa

 

ajute la treburile casei. Sa-i placa sa ramana ore intregi ascultandu-ma. Sa

gandeasca inainte de a vorbi si sa spuna adevarul, numai adevarul si nimic

altceva decat adevarul.

Sa-mi traga scaunul cand ma asez la masa, sa-mi deschida portiera la

masina si sa stie sa-mi faca masaj pe spate. Sa ma vada slaba mereu, mereu.

Sa inteleaga durerile mele de cap si sa-mi aduca micul dejun la pat.

Da-mi Doamne un barbat fidel, dragastos, care sa ma iubeasca cu respect

si cu pasiune, numai pentru mine si nu pentru marimea sanilor mei. Sa nu

aiba ochi pentru nici o alta femeie si sa-mi spuna mereu ce frumoasa ma

vede si ce noroc a avut sa ma intalneasca

Te rog Doamne, da-mi barbatul care ma va iubi pana la moarte !

A M I N.

 

 

 

 

RUGACIUNEA UNUI BARBAT

Doamne, te rog, daruieste-mi o blonda, surdo-muta si nimfomana, cu niste tzatze enorme si sa fie fiica unui distribuitor national de bere .

 

A M I N

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Profailăr: Ăăranul la suflet

 

Cine e cel care scrie pe piticigratis? Ma refer la persoana - autorul blogului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Asta am vazut si eu, eu intrebam cine e... care e rostul lui pe lume..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RUGACIUNEA UNEI FEMEI

Doamne, acuma, inainte de a merge la culcare, ma rog cu multa credinta,

 

sa-mi daruiesti un barbat frumos, inteligent, puternic, dragastos si supus.

Sa fie compozitor, poet, sa aiba mult umor, din acela pe care eu il

 

inteleg. Sa-i placa familia si prietenii mei si nu fotbalul.

 

Sa nu sforaie si sa urineze asezat, fara sa stropeasca prin baie. Sa nu ma

 

faca sa astept atunci cand spune ca ma va suna. Sa ajunga la timp acasa,

 

fara sa miroasa a sapun necunoscut.

Sa stiu mereu unde este, mai putin cand imi cumpara flori si cadouri, sau

sa-mi faca serenade. Sa-mi dea 3 ore sa ma aranjez atunci cand spune ca

vom iesi, sa lesine de emotie cand ma vede, sa danseze mai bine decat

Fred Astaire .

Sa aiba un serviciu foarte bine remunerat. Sa fie generos si cand

cheltuesc banii sa nu se supere. Sa stie sa gateasca si sa-i placa sa

 

ajute la treburile casei. Sa-i placa sa ramana ore intregi ascultandu-ma. Sa

gandeasca inainte de a vorbi si sa spuna adevarul, numai adevarul si nimic

altceva decat adevarul.

Sa-mi traga scaunul cand ma asez la masa, sa-mi deschida portiera la

masina si sa stie sa-mi faca masaj pe spate. Sa ma vada slaba mereu, mereu.

Sa inteleaga durerile mele de cap si sa-mi aduca micul dejun la pat.

Da-mi Doamne un barbat fidel, dragastos, care sa ma iubeasca cu respect

si cu pasiune, numai pentru mine si nu pentru marimea sanilor mei. Sa nu

aiba ochi pentru nici o alta femeie si sa-mi spuna mereu ce frumoasa ma

vede si ce noroc a avut sa ma intalneasca

Te rog Doamne, da-mi barbatul care ma va iubi pana la moarte !

A M I N.

 

 

 

 

RUGACIUNEA UNUI BARBAT

Doamne, te rog, daruieste-mi o blonda, surdo-muta si nimfomana, cu niste tzatze enorme si sa fie fiica unui distribuitor national de bere .

 

A M I N

HELL YEAH, iti dai seama cat timp iroseste femeia la rugacine? :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta am vazut si eu, eu intrebam cine e... care e rostul lui pe lume..

 

"asa ziceam si eu"..care o fi si rostul manelelor pe lume. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am exprimat gresit, voiam sa stiu cine e, adica cum il cheama, cu ce se ocupa, ce este in viata de zi cu zi.. de-astea.

Acuma intre noi fie vorba rostul blogului lui = rostul manelelor dar treaca de la mine.

 

Intre timp am mai scobit pe net si se pare ca e un pacalici pe nume Radu care e tare-n clanta pe blog si in viata de zi cu zi nu e.

Mesaj completat

Oricum, blogul lui imi face greata mai tare decat manelele.

Mesaj completat

BTW - azi l-am descoperit, nu sunt cititor de bloguri in general, de-aia nici nu stiam cine e si ce vrea si etc, de-aia am si intrebat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am exprimat gresit, voiam sa stiu cine e, adica cum il cheama, cu ce se ocupa, ce este in viata de zi cu zi.. de-astea.

Acuma intre noi fie vorba rostul blogului lui = rostul manelelor dar treaca de la mine.

 

Intre timp am mai scobit pe net si se pare ca e un pacalici pe nume Radu care e tare-n clanta pe blog si in viata de zi cu zi nu e.

Mesaj completat

Oricum, blogul lui imi face greata mai tare decat manelele.

Mesaj completat

BTW - azi l-am descoperit, nu sunt cititor de bloguri in general, de-aia nici nu stiam cine e si ce vrea si etc, de-aia am si intrebat.

 

...e ok man :crack: ! oricum..suntem la capitolul 'FUN'

Editat de ZaiR
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana si purcelul avea creasta :crack:

Cred ca s-au inspirat din bancul:

 

Intr-o dimineata Ion gaseste cocosul mort in curte. Disperat ca nu o sa-i mai faca gainile oua pleaca la targ sa-si cumpere un alt cocos.

- Cat vrei bade pe cocosul aista ?

- 50 de lei.

- Ok, da "calcă" bine?

- "Calcă" tot ce prinde, nene !

Cumpara Ion cocosul, il duce degraba acasa si-l pune la treaba. A doua zi se trezeste Ion si... constata cu stupoare ca tot ce era animal la el in ograda mergea cracanat, "călcase" cocosul tot. Cocosul, cu pulpele-n sus, intins in mijlocul curtii, parea mort de oboseala. Un vultur ii dadea tarcoale. Acum Ion suparat ca vulturul vrea sa-i omoare comoara de cocos pe care abia-l gasise, fuge repede sa-si ia pusca sa omoare vulturul. Se apropie, pune pusca la ochi si da sa traga, da' cocosul, de jos, ii zice:

- Usurel, nu face galagie, lasa vulturoaica sa se aseze!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...