Sari la conținut

Hai să râdem!


mihaiachi

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 41,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • vintze

    2103

  • Penetru

    1878

  • ivan pedala

    1637

  • Flower-Power

    1582

Top Posters In This Topic

Posted Images

 

The most unfair thing about life is the way that it ends. I mean, life

is tough. It takes up a lot of your time. What do you get at the end of

it? A death. What's that, a bonus?!? I think the life cycle is backwards.

You should die first, get it out of the way. Then go live in an old age

home. You get kicked out for being too healthy, go collect your pension,

then, when you start work, you get a gold watch on your first day. You

work forty years until you're young enough to enjoy your retirement.

You drink alcohol, you party, and you get ready for High School. You

go to primary school, you become a kid, you play, you have no

responsibilities, you become a little baby, you go back, you spend your

last 9 months floating with luxuries like central heating, spa, room service

on tap, then you finish off as an orgasm!! Amen."

 

George Costanza's Words of Wisdom

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa epuizam subiectul definitiv , in franceza:

La chose la plus injuste à propos de la vie est la façon dont elle se termine. Je veux dire la vie

 

est difficile. Cela prend beaucoup de temps. Qu'obtenez-vous à la fin de

 

il? Une mort. Qu'est-ce que c'est, un bonus?!? Je pense que le cycle de vie est en arrière.

 

Vous devriez mourir en premier, le sortir de la voie. Alors partez vivre dans la vieillesse

 

maison. Vous êtes mis à la porte pour votre santé, allez chercher votre pension,

 

puis, lorsque vous commencez à travailler, vous obtenez une montre en or le premier jour. Toi

 

travailler quarante ans jusqu'à ce que vous soyez suffisamment jeune pour profiter de votre retraite.

 

Vous buvez de l'alcool, vous faites la fête et vous vous préparez pour le lycée. Toi

 

aller à l'école primaire, vous devenez un enfant, vous jouez, vous n'avez pas

 

responsabilités, vous devenez un petit bébé, vous revenez, vous passez votre

 

9 derniers mois flottant avec des luxes comme le chauffage central, spa, service de chambre

 

sur le robinet, alors vous finissez comme un orgasme !! Amen."

» Post actualizat in 25 Sep 2018 03:24

https://m.facebook.com/seen.everything/photos/a.1012787718825765/1854627154641813/?type=3&source=48

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iubesc începătorii. Cum vin ei, an de an, în lumea moto cu aspirații și visuri. Îmi amintesc, într-un fel, de fetele din familiile high class care se prezintă, tot așa, an de an, la Balul Debutantelor de la Operă. Știți ce zic, nu? Operă. A, n-aveți Operă la voi în județ? Ei bine, e un fel de teatru numai că actorii și cântă în timp ce joacă. Da, știu, pare complicat dar chiar așa fac. În fine, Opera asta are un hol așa maaaare unde se ține Balul Debutantelor, un fel de Balul Bobocilor cu diferența că astea nu au concurs de mâncat banane fără mâini.

 

După această digresiune (nu are legătură cu ungerea) lirică, să revenim la inocenții noștri începători. Îi vezi ce aspirații și idealuri au doar după echipamentul pe care-l poartă în primul an.

 

Primii sunt rockerii. Sunt tineri, au plete și o scânteie în privire. Încă n-au făcut burtă și chelia e departe. Se îmbracă în blugi, bocanci, geacă de rocker second hand un pic lărguță. Cască braincap și mănuși cu degetele tăiate. Geaca o sa-i mai fie bună câțiva ani, până își găsește o prietenă stabilă care să-i facă mâncare regulat. E clar că vine pentru libertate, vânt în plete, camaraderie și distracție. A, și toate gagicile disponibile. Câțiva ani poate nu o să aibă bani de motor dar e prezent în scena moto. Face sex în pădure, la festivalurile moto cu tot ce mișcă. Se uită cu jind la toate chopperele pe care le vede. O să înceapă cu un Virago 535 sau un Shadow de 600 și în funcție de bani, o să ajungă la motorul visurilor lui. Bravo, băiete, ține-o tot așa!

 

Urmează băieții cuminți. Ăștia au echipament textil. Mai ieftin, dar nou. Neapărat cu toate protecțiile posibile. Cască integrală și el și prietena. E clar că își va lua ceva GS 500 și în câțiva ani va ajunge la BMW-ul de 800. Maxim. Viața lui moto se rezumă la concediul de două săptămâni in care pleacă cu nevasta undeva în străinătate. Dorm la camping, poziția misionarului, "frigul e de vină, draga mea". Și stress-ul de la lucru. Până la urmă, e vina ei. Se căsătoresc, fac copil, o să mai iasă cu motorul la pescuit sau să joace fotbal cu colegii de la firmă.

 

Blugi maro, Vans, tricou în dungi, geacă culoare incertă. Corporatist. În general va începe cu un Hornet de 600 galben. Iese cu motorul la terasă să bea bere craft și excursiile lui sunt la Electric Castle sau ceva ciudățenii gen Roșia Montană. Nu pare să aibă prietenă sau să facă sex vreodată. După cinci ani, o sa-si vândă Hornetul galben și o sa-si ia un Hornet gri. Mai nou cu cinci ani decât ăla vechi dar tot de 600. Deal, bro. Interesant la tipul ăsta de bikeri e faptul că, asemeni pensionarilor, în pofida faptului că nu fac sex, totuși se înmulțesc pe zi ce trece.

 

Băiețașii cu căști Shoei second hand. Dau 300 de euro pe o cască second hand cu trecut incert și maxim 50 de euro pe restul echipamentului. Pe ăștia nu-i vezi niciodată, ii auzi numai. Noaptea la trei, pe bulevarde. Dacă-i cald sau nu plouă. Sezonul lor moto e scurt și rapid, exact ca relațiile lor "sentimentale". Încep cu un râci de CBR600 de 800 de euro. Dacă supraviețuiesc trei ani, trec la R1 sau Gixxer K9. Tot atunci schimbă Shoei-ul second hand pe un Arai second hand. Valoare, moșule.

 

Bărbați maturi cu geci de piele cu franjuri. Care au bani mulți și criza bărbatului de vârstă mijlocie, își iau Harley. Care au bani moderat și criza bărbatului de vârstă mijlocie, își iau Intruder-ul de 1800. Pe firmă, în leasing. Care au bani mai puțini și criza bărbatului de vârstă mijlocie, își iau ceva cruisere second cu puțini cai dar mulți vulturi. Și capac cromat la pompa de frână cu vulturi, evident, și textul "Born to ride". În weekend-uri se întâlnesc cu alți bărbați de vârstă mijlocie care suferă de aceeași boală. Își arată vulturii unul altuia. Nici vorbă să vadă unul din ei vreo păsărica.

 

Mai sunt debutantele alea cu colanți, bluze mulate, decolteu și suflet generos. Sunt sufletul petrecerii. Ele nu caută motor, ele caută motociclist. De obicei încep cu un vecin sau coleg de lucru care e motorist. Îl păcălesc pe distrusul ăla care nu are prietenă, dar are un Suzuki Freewind sau o Yamaha Diversion, să le plimbe și pe ele la un festival moto sau la barul de bikeri. Îl și uită pe pârlitul ăla la intrare și se îndreaptă spre piesele grele. Nu intrăm în amănunte, dar dacă încep cu un Shibari de 69 (un model japonez foarte apreciat, căutați pe Google), sky is the limit.

 

A, era să-l uit pe băiatul ăla care stă singur în colț. Ăla care tot repetă "Transalp-ul e cel mai bun motor pentru drumurile noastre, Honda e Honda, domle ăsta rupe asfaltul". Prietene, singura ta șansă să ai parte de sex e să nu treacă referendumul. Nu de alta dar echipamentul tău transmite niște semnale greșite. Ai genunchiere, GENUNCHIERE ÎN PLM!!! Las-o dracu' de treabă. Hai vă pup, pa pa. Bă, ești nebun? De ce plm să-ți iei genunchiere pe motor? Încerc să mă culc dar gândul ăsta mă macină. Genunchiere. Ce-a fost în capul tău când ți-ai luat mizeriile alea de genunchiere de skater? La ce filme te-ai uitat? Cu genunchiere? Sau poate mergeai la lucru să pui gresie și n-aveai unde să-ti pui genunchierele? Tu îți dai seama că de fiecare dată când îți pui genunchierele, o fetiță săracă din Botswana cade cu rolele și se rănește? Da, pentru că tu îi porți genunchierele. Hai, noapte bună și asfalt uscat tuturor!

 

PS Bă, totuși....genunchiere?

 

©Daily Rabbit

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   1 membru


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...