Sari la conținut

Hai să râdem!


mihaiachi

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 41,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • vintze

    2103

  • Penetru

    1878

  • ivan pedala

    1637

  • Flower-Power

    1582

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator _Raul_

Vreau si eu o conserva din asta. De unde dracu iau?

 

Au adus niște colegi suedezi asa ceva la lucru (trecut cu chiu cu vai prin aeroport - este interzis inclusiv la cala din cauza riscului de explozie de la presiune și a faptului ca mirosul este cam imposibil de scos după aceea).

 

Oamenii au vrut sa facă ceva interesant aka chef cu tematica vikinga.

În video de mai sus este soft treaba:

Conserva noastră era din tabla de 1 cred, abia am tăiat-o (mai mult cipoartita barbar - încercat cu doua scule de conserve plus un cuțit barbar).

După prima înțepăturia tisnit conținutul din ea ca din arteziana plus ca a crescut instant consumul de ceapa, pâine neagra și alcool.

E ca și cum ai încerca să mănânci animale moarte. Altfel nu pot descrie. Pestele din conserva noastră era aproape topit, ca o pasta.

Pentru mine a fost ceva dincolo de puterea de înțelegere.

Când ai bucătărie italiana, franceza, evreiasca, nord africana, etc, etc, nu știu cam ce logica și mental colectiv trebuie sa ai ca să mananci asa ceva.

Încă nu am găsit explicația.

Am gustat ceva gen vârf de linguriță și am scuipat imediat, cu toate scuzele de rigoare.

Ne recomand pentru nimic în lume. Doar dacă vrei sa rămâneți cu trauma sau mari semne de întrebare. Nu ca nordicii nu ar fi niște freaksi by default.

Editat de DeVazut_TM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Raul,

 

am vazut si un clip cu niste romani mancand asa ceva. Parca nu erau atat de oripilati. Dar deh, noi avem caltabosul, sangeretele, mancam soriciul direct de pe porc. Suntem cumva caliti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Au adus niște colegi suedezi asa ceva la lucru (trecut cu chiu cu vai prin aeroport - este interzis inclusiv la cala din cauza riscului de explozie de la presiune și a faptului ca mirosul este cam imposibil de scos după aceea).

 

Oamenii au vrut sa facă ceva interesant aka chef cu tematica vikinga.

În video de mai sus este soft treaba:

Conserva noastră era din tabla de 1 cred, abia am tăiat-o (mai mult cipoartita barbar - încercat cu doua scule de conserve plus un cuțit barbar).

După prima înțepăturia tisnit conținutul din ea ca din arteziana plus ca a crescut instant consumul de ceapa, pâine neagra și alcool.

E ca și cum ai încerca să mănânci animale moarte. Altfel nu pot descrie. Pestele din conserva noastră era aproape topit, ca o pasta.

Pentru mine a fost ceva dincolo de puterea de înțelegere.

Când ai bucătărie italiana, franceza, evreiasca, nord africana, etc, etc, nu știu cam ce logica și mental colectiv trebuie sa ai ca să mananci asa ceva.

Încă nu am găsit explicația.

Am gustat ceva gen vârf de linguriță și am scuipat imediat, cu toate scuzele de rigoare.

Ne recomand pentru nimic în lume. Doar dacă vrei sa rămâneți cu trauma sau mari semne de întrebare. Nu ca nordicii nu ar fi niște freaksi by default.

coa ii tremura mana lu ala cand o desacea, de la miros. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...