Sari la conținut

Hai să râdem!


mihaiachi

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 40,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • vintze

    2108

  • Penetru

    1893

  • ivan pedala

    1637

  • Flower-Power

    1586

Top Posters In This Topic

Posted Images

Din pataniile Corinei Bacanu. Nu o cunosc, dar parca e la fel si la mine.

 

"Vreau să-mi schimb ușile și parchetul în casă, așa că am chemat niște meșteri ca să Ievalueze situația.

 

A venit prima echipă, un domn bătrân, Tătucu, și doi domni mai tineri, Puliștii. Când au văzut ușile, Tătucu și-a pus mâinile în cap, puliștii au început să se scarpine la kwaie și în kur a nedumerire. “Ce-aveț, duamnă acia, vai de capul meu, și-a bătut joc de dumneavoastră ăia de dinainte! Iete ce încropeală a făcut ăștia acia, la primu cutremur vă pică tencuiala asta, e făcută de mântuială, n-a pus plasă, ia ciocăne Tibi acoloșa în zid, ia uite, sună a gol!”. Tibi și-a scos mâna din kur și a bătut, a bătut și ălălalt băiat după ce s-a dezlipit de kwaie. “Gol, nea Eugene!”.
“Duamnă, trebuie refăcut tot, o lună ne ia!, dacă punem uși pe zidurile astea, se dărâmă peretele, trebe refăcut!”. I-a blestemat pe ăia de dinainte să le cadă mâinile că “și-a bătut joc de oameni” și au plecat închinându-se și scuipând în sân de slaba pregătire a predecesorilor.

 

A venit și a doua echipă de meșteri. Doi băieți tineri, unu avea var în codițe. Ăștia erau mai elitiști, și-au aprins o țigare, au zis și ei că ăia de dinainte de mi-au văruit erau niște diletanți. Cade tot la primu cutremur. Am aflat că nici mobila de-o am în bucătărie nu e bună, că “se roade”. Dar au ei un prieten care face uși și parchet, plus mobilă dacă e, e un pic mai piperat, dar se merită, că n-am mai văzut în viața mea parchet d-ăla bunu cum face amicu. Au zis că per total zugrăveala și pereții sunt varză, nu se merită să te zgârcești la profesioniști și mi-au cerut salariul pe 5 luni după ce-o să fie totu gata după 2 luni, da e țais. 

 

Mi-au adus aminte băieții ăștia de ceva, de cineva și mi-am dat seama că mentalitatea asta de zugrav o au toți aleșii inimilor noastre. Nimic din ce au făcut ăia de dinainte nu e bun, las că fac ei mai bine. Ăia de dinainte au mereu kwaiele mici, ăștia de acum le au mai mari. Uriașe. Gigantice față de  predecesori. Dacă e să fie specialiști în ceva, miniștii și parlamentarii sunt specialiști în proiecte. Altele. 

 

Oricum, nu mai fac nimic în casă. Bag pwla în uși și parchet!"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa am zis si eu dupa ce am pus tapet pe hol si a doua zi, dupa ce am plecat la munca, l-a dat cainele jos pe tot. 

Copilul e cel mai fericit - daca are chef de desenat pe pereti, deseneaza. I-am zis sa aiba grija ca daca deseneaza porcarii, o sa le tinem acolo pana cand se face mare si cand va veni cu gagici acasa o sa le aratam ce desena el cand era mic :))))))))))

Editat de Metal Heart
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, Metal Heart a spus:

Asa am zis si eu dupa ce am pus tapet pe hol si a doua zi, dupa ce am plecat la munca, l-a dat cainele jos pe tot. 

Copilul e cel mai fericit - daca are chef de desenat pe pereti, deseneaza. I-am zis sa aiba grija ca daca deseneaza porcarii, o sa le tinem acolo pana cand se face mare si cand va veni cu gagici acasa o sa le aratam ce desena el cand era mic :))))))))))

Foarte tare 😂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 47 minute, apriliacluj a spus:

A aparut deja varianta imbunatatita....

IMG-20200122-WA0007.jpg

Era o chestiune de timp...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un tip care lucra la o fabrică de conserve, se plânge psihiatrului:
“De trei săptămâni sunt obsedat să-mi bag obiectul în tăietoarea de castraveti. Am visat asta noapte de noapte, apoi nu mai puteam dormi. La fabrică nu mă mai puteam concentra la nimic altceva. Mă gândeam mereu la acelasi lucru”..”Bine, hai sa incercam cu psihoterapie”. Trece un timp..”Nu ma ajuta cu nimic, tot la asta ma gandesc”..incearca psihiatrul apoi cu pastile, cu electrosocuri, etc, fara niciun rezultat..”Pana la urma am facut-o” “Si ce s-a întâmplat???!!” ” Am fost dat afara. Si eu, si taietoarea de castraveti”

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

6977.thumb.jpg.c3cdcf07b3634824500cf37fc138d614.jpg

 

 

O învăţătoare din Craiova obişnuia să îl certe în fiecare zi pe Nuţu, elevul neastâmpărat din ultima bancă. Îi atrăgea atenţia mereu şi mereu că nu e bine să te porţi urât, să înjuri, să îţi jigneşti colegii şi învăţătoarea, dar mai ales că e rău să nu înveţi şi să te mulţumeşti cu notele cele mai mici din clasă. Însă Nuţu continua să se joace în ore, să alerge în pauze, să deranjeze orele şi să fie, într-un cuvânt, o pacoste pentru învăţătoarea lui.
Când, în cele din urmă, mama lui Nuţu a ajuns la şcoală, la şedinţa cu părinţii, învăţătoarea i-a spus în faţa tuturor celorlalţi părinţi, că băiatul ei este cel mai neobrăzat, prost crescut, murdar şi idiot copil pe care l-a văzut în întreaga ei carieră. I-a spus mamei că Nuţu reprezintă tot ce poate fi mai rău şi mai dezagreabil la un elev.
Şocată să audă astfel de lucruri de la şcoală, mama lui Nuţu l-a mutat imediat din şcoală. S-au mutat şi din oraş, iar ulterior l-a înscris pe Nuţu la o şcoală din Braşov.
15 ani mai târziu, învăţătoarea din Craiova a suferit o serie de două infarcte miocardice, fiind la un pas de moarte. Medicii au sfătuit-o să apeleze la o procedură chirurgicală foarte specială, care putea fi efectuată numai de un singur medic în România, la Spitalul Municipal din Braşov. Fiind singura şansă de a supravieţui, învăţătoarea s-a înscris pentru operaţie.
A fost transportată la Braşov, iar operaţia a fost o reuşită. Aflată în salonul de terapie intensivă, după procedura chirurgicală care durase mai mult de şase ore, învăţătoarea a deschis ochii şi a văzut, pentru prima dată, chipul tânărului doctor care o operase şi care îi zâmbea. Câteva secunde mai târziu, privirea i s-a înceţoşat, chipul i s-a învineţit, s-a zbătut puţin şi a murit.
Doctorul, îngrozit de moartea subită a învăţătoarei, s-a uitat împrejur, neînţelegând cauza, şi atunci l-a văzut pe Nuţu, omul de serviciu al spitalului, care îi deconectase instalaţia de terapie intensivă pentru a-şi băga aspiratorul în priză.
Doar nu credeaţi că Nuţu ajunsese medic...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...