Sari la conținut

Hai să râdem!


mihaiachi

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 41,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • vintze

    2103

  • Penetru

    1878

  • ivan pedala

    1637

  • Flower-Power

    1582

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 31 minute, cicloburu a spus:

image.thumb.png.5920dbb97e638159914b83e99dc1829a.png

Burule,probabil ca are si mancarea aia,mandria ei. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 41 minute, emircea a spus:

Taking a shit together...

Shit.thumb.jpg.857f1261e3b2ab58b6fe2d7d43508e42.jpg

 

Și nici nu au mască!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte tare filmulețul cu dealing with holes..

 

Astăzi am găsit in librărie o carte interesantă ,încă nu am citit-o dar presimt că o să fie de mare angajament. Teasing..cred că o să fac seara de lectură pe secțiunea FUN.😆

 

20200515_135537.jpg

20200515_135551.jpg

Ce a făcut Adrian..și cât de tare este Dana care are școala Regulilor.

20200515_140127.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 oră, john17 a spus:

Să nu contribui la cheltuieli, de la o vârstă tre să plătești tu tot! :lol:

Depinde ce vârstă are el.

Acum 5 ore, VyXxer a spus:

Daca vrei sa te tampesti (de tot) incearca Romantic porno, al marelui Piersic Jr.

Nu, merci..nu pot să duc.😂

Screenshot_20200514-193627_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20200515-094213_Samsung Internet.jpg

O să caut în librării cărți pentru voi, să vedem ce sunteți sfătuiți.

It will be fun!

Editat de Flower-Power
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Celor 200 de protestatari din Piața Victoriei li s-au mai adăugat 4! Să cânte muzica!

Acum devine din ce în ce mai clar că pandemia nu există.

https://kmkz.ro/de-ras/celor-200-de-protestatari-din-piata-victoriei-li-s-au-mai-adaugat-4-sa-cante-muzica

 

20200515_214705458.jpg

Editat de Penetru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te-ai săturat să te ascunzi de Bill Gates de fiecare dată cînd ieși la magazin fără mască? Vrei să pui capăt ocultei mondiale? Vrei să dovedești tuturor că ești urmașul dacilor și că dacii nu se temeau de nimic? Iată ce trebuie să faci.

1) Lipește pe geam o hîrtie pe care ai colorat o inimă roșie și un curcubeu– E obligatoriu ca în curcubeu să existe literele „LGBT”. Inima roșie simbolizează dreptul tău la viață, iar „LGBT” este prescurtarea internațională pentru „Lasă-mă, Gates Bill, să Trăiesc”. Atunci cînd Bill Gates se plimbă noaptea prin lume la bordul navei sale spațiale dotate cu tehnologie ultrasecretă bukkake, căutînd noi victime pe care să le infecteze cu coronavirus, tu vei fi în siguranță pentru că, văzînd mesajul de la geamul tău, va ști că ești prea inteligent și prea informat pentru trucurile lui viclene și te va lăsa în pace să trăiești. Dacă nu faci așa, tu ai putea fi următorul infectat.

2) Toată lumea știe că Bill Gates își răspîndește coronavirusul cel mai frecvent cu ajutorul tehnologiei 5G și că singura metodă sigură de protecție împotriva tehnologiei 5G este confecționarea unui înveliș protector pentru cap din folie de aluminiu disponibilă în comerț. O descoperire recentă a oamenilor de știință chinezi, singurii care au reușit pînă acum să învingă razele 5G, arată totuși că folia de aluminiu nu este suficientă și că, pentru a întoarce razele 5G spre emitent, cea mai eficientă metodă este protejarea suplimentară a capului cu hîrtie cerată de copt, care a fost unsă cu ulei vegetal, ulei de măsline, margarină sau unt în prealabil. Hîrtia cerată previne încălzirea foliei de aluminiu, iar lubrifiantul protejează pielea și organele interne, în timp ce încrețiturile de pe folia de aluminiu concentrează razele 5G și le trimit înapoi la emitent, distrugînd aparatura specială de bruiaj al minții.

3) Unge PC-ul zilnic cu usturoi– Se știe de ani buni că o metodă prin care Bill Gates obișnuiește să controleze oamenii în masă este prin intermediul sistemului de operare Windows instalat pe majoritatea computerelor personale din lume. Dacă ați văzut vreodată prin oraș anunțuri cu „Instalez Windows” să știți că acelea sînt mesaje codate prin care agenții lui Bill Gates implantează dispozitive ilegale de monitorizare în computerele personale ale oamenilor. Este aproape imposibil să folosiți un computer personal fără să fiți ascultați și văzuți de Bill Gates, dar o metodă prin care puteți să-l descurajați este să ungeți zilnic tastele, marginea de la ecran și camera web cu usturoi proaspăt. Deoarece face parte din secta arhitecților de microprocesoare, Bill Gates urăște usturoiul și se va simți respins de mirosul acestuia, el renunțînd la interceptare.

 

 

https://www.catavencii.ro/cum-sa-l-impiedici-pe-bill-gates-sa-ti-implanteze-coronavirus-in-trei-pasi-simpli/

 

 

Jurnal de carantină 2025 (IV)

 

Iar nu mai am hârtie igienică.
*
Aveam permis de mers la cumpărături dar am auzit un zvon că există niște grupări de oameni ticăloși care abia așteaptă să părăsești domiciliul ca să îți intre pe geam și să-ți tușească pe toate pernele. Cică fac și petreceri de-astea unde se infectează unii pe alții. Demenți complet. Și încearcă să convingă și pe alții de nebunia lor.  Auzi la ei, „imunitate de turmă”. Păi ce, eu sunt oaie, să merg în turmă și să se aplice chestii de turmă? Pe cine faceți voi ierbivor, nerușinaților? Asta e, mai am niște staniol, niște pungi de celofan, mă descurc eu până săptămâna viitoare!
*
M-am apucat de completat declarația pe proprie răspundere pentru săptămâna viitoare, că e mult de scris și e bine să ți-o faci din timp și eram fix la pagina 15, la ultimele întrebări,  alea cu „Ce voiai să te faci când erai mic?” „Care e culoarea ta preferată?” și „În care vecin ai cel mai puțin încredere?” când am auzit sirena mașinii de frizerie. M-am bucurat enorm. N-a mai trecut de un an de zile pe la noi pe stradă și deja îmi ajunge părul până la umeri.

*
A ajuns la la latura noastră de bloc. Am ieșit bucuros pe balcon, mi-am dat pantalonii jos, am băgat capul prin gemulețul intermediar, am apăsat pedala de la termometrul rectal de perete omologat și sigilat conform normelor actuale și am așteptat să confirme că am sub 37 de grade și să deschidă automat geamul. După care am așteptat cuminte să urce frizerul cu macaraua lui în dreptul meu. Am verificat ochiometric ca poartă mască și că foarfecele folosit are mânere de minim doi metri și i-am făcut semn că sunt pregătit de tuns. Îi tremura mâna dar m-a ciupit de urechi mult mai puțin decât în alte dăți. Nici nu prea mai are ce ciupi dar s-a simțit că și-a dat silința. E o freză foarte la modă. Oarecum ras în părți vălurit și ceva mai mare, cu smocuri și brazde în vârf. Nu arată prea bine în oglindă dar să fim serioși, nu e ca și cum o să mă vadă cineva de așa de aproape prea curând.
*

În timp ce feream urechile de foarfecă și țineam pedala apăsată bine strângând vânjos din buci, ca nu cumva să existe fluctuații de temperatură nedetectate, i-am aruncat o privire plină de milă vecinului de la P2 Et4. Vecinul în care am cea mai puțină încredere, conform tuturor declarațiilor mele pe proprie răspundere. După ce că e antipatic, a mai și chelit în ultimul an și nu se poate bucura de tunsul gratuit de la stat. El e urât tot timpul. Eu chiar arăt interesant din profil, mai ales pe dreapta. La un moment dat, când frizura mea începuse să devină detaliată n-a mai rezistat să se uite și a tras obloanele. Mare ciudos.

 

https://www.piticigratis.com/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

2 hours ago, Flower-Power said:

 

20200516_161918.jpg

Aia se uita cum se transforma Yeti la loc in printesa si nu le vine sa creada ce fiinta gingasa salasuia sub blana.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 49 minute, XaeL a spus:

Aia se uita cum se transforma Yeti la loc in printesa si nu le vine sa creada ce fiinta gingasa salasuia sub blana.

Nu prea stă în picioare , toți o așteptau pe una? Eu zic că stau la rând la programare. Anyway....

20200514_193648.jpg

Și sunt supărată pentru că oamenii nu au înțeles că trebuie să poarte mască..chiar așa?! 

20200516_201322.jpg

Piața o face..dar oare știe să pună și becuri?!

😁

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   1 membru


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...