Starcream Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Salutare, donez cizme Sidi in stare buna, masura 42. Cred ca un 41.5 s-ar potrivi perfect, la 42 sunt cam fixe. Pana acum cam tot ce am donat am dat primului venit, insa as vrea ca de data asta sa selectez la cine ajung, as vrea sa fie cineva care chiar are nevoie. Discutia doar aici, fara PM Multumesc Quote Link to post Share on other sites
Mihai Pazel Anton Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 (edited) Le vreau eu daca se poate. Bineinteles, ma deplasez eu. Daca imi vin astea donez si eu cizmele mele Nitro care nu sunt intr-o stare chiar buna, dar mai merg. Edited July 14, 2015 by Mihai Pazel Anton Quote Link to post Share on other sites
RoberT. Mihai Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Salut, Le vreau eu, sunt dispus sa vin si sa le probez si daca nu sunt bune sa ajunga la altcineva! Ms Quote Link to post Share on other sites
Ana. Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Eu nu le vreau...doar felicit initiativa ... Quote Link to post Share on other sites
maricughe Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Frumos gest, bravo Quote Link to post Share on other sites
®azvan Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Si eu il felicit pe autor. Un om cu o inima mare... Quote Link to post Share on other sites
Stoica Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Salut, le vreu eu daca se poate. Sunt incepator si nu am apucat sa imi cumpar cizme, evident din lipsa banilor. Daca imi sunt bune m-ar face tare bucuros .Multumesc Quote Link to post Share on other sites
Răzvan Drăgoi Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Salut. Si eu as fi interesat de ele, daca imi sunt bune. Eu am o pereche, care imi sunt mari.(le dau mai departe pe ale mele cuiva cu piciorul mai mare). Multumesc Quote Link to post Share on other sites
Mome Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 (edited) sa mai intru si eu in "hora" pt ele...ca le vreau ? ...incerc... ar merge de la oricine nu neaparat cele SIDI...port 42...si ma deplasez oriunde in buc... P.S....eu nu am si mi-as dori o pereche va multumesc Edited July 14, 2015 by Gangsterik Quote Link to post Share on other sites
sebyteo Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 (edited) Salutare, donez cizme Sidi in stare buna, masura 42. Cred ca un 41.5 s-ar potrivi perfect, la 42 sunt cam fixe. Pana acum cam tot ce am donat am dat primului venit, insa as vrea ca de data asta sa selectez la cine ajung, as vrea sa fie cineva care chiar are nevoie. Discutia doar aici, fara PM Multumesc IMG_7789.JPGIMG_7790.JPG Salut, Sunt numarul meu. As putea sa te ajut sa scapi de ele, pot veni sa le iau de la tine fara nici o taxa Si culorile se potrivesc cu echipamentul si motorul. Si iti pot dona, la randul meu, o bere. Multumesc. Edited July 14, 2015 by sebyteo Quote Link to post Share on other sites
apriliacluj Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 and the winner is ?? frumos gest colegule, jos cu palaria! Quote Link to post Share on other sites
Starcream Posted July 14, 2015 Author Share Posted July 14, 2015 M-a mancat undeva sa spun ca nu e primul venit si acum sunt in impas. Quote Link to post Share on other sites
isai@ Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Mai rar asemenea gest, nu demult ai donat si un costum, acum ghetele... Quote Link to post Share on other sites
Mome Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 M-a mancat undeva sa spun ca nu e primul venit si acum sunt in impas. na...acu decide..stam la coada...ca la paine ) Quote Link to post Share on other sites
bogra1 Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 si eu sunt interesat poate asa renunt la tenesi Quote Link to post Share on other sites
B399ACT Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 incearca sa bagi numele celor care s-au inscris pe random.org ))) e independenta de orice alegerea Quote Link to post Share on other sites
Starcream Posted July 14, 2015 Author Share Posted July 14, 2015 Da, asa voi face. Mai astept pana maine dimineata si atunci voi baga toate numele celor care s-au inscris pe random.org Quote Link to post Share on other sites
Fafane Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Foarte important este ca atunci cand bagi numele pe random.org sa fii asistat de o comisie ordinara formata din minim 5 membri, plus un presedinte. Rezultatele vor fi validate de aceasta comisie. Contestatiile se pot depune timp de 24 de ore si de solutionarea lor se va ocupa o alta comisie, de data aceasta extraordinara, formata din minim 7 membri. Membrii comisiei trebuie sa isi depuna documentele care sa le permita participarea pana diseara la ora 22.00, inclusiv declaratiile de venit si angajamentul de impartialitate............. ................................ ............................................. ......................................... Succes, colegu! ) ontopic: felicitari pentru gest! Quote Link to post Share on other sites
EDUARD 13 Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Am observat ca toti care vor cizmele sunt din Buc. eu sunt din salaj si daca se poate sa fiu eu norocosul care primeste aceasta pereche de cizme dau si eu la schimb o palinca buna de prune de zalau ca si aldamas,(prin curier) .Mersi. Quote Link to post Share on other sites
Brapp SV Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Salut!M-ar interesa si pe mine cizleme, port chiar 41-42. Ale mele mai rezista ceteva purtari si s-au cam dus.. sunt rupte ambele. In cazul in care folosesti random.org ca sa aflii fericitul castigator ma inscriu si eu Quote Link to post Share on other sites
Răzvan Drăgoi Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Daca foloseti random.org, ar fi bine sa extragi si unul de rezerva...si sa le dai doar cu proba:) Quote Link to post Share on other sites
Veltan Catalin Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Daca se poate ma inscriu si eu. Se asorteaza cu geaca mea ) Super gest! Quote Link to post Share on other sites
zu1u Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 (edited) Ma inscriu si eu, pentru un prieten care nu are cont, dar si le-ar dori. Edited July 14, 2015 by zu1u Quote Link to post Share on other sites
dacro Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Salut, 41 la picior si bocancii actuali vor sa se rupa asa ca nu mi-ar strica o pereche de cizme Quote Link to post Share on other sites
Starcream Posted July 15, 2015 Author Share Posted July 15, 2015 (edited) Gata, am bagat pe toata lumea indiferent de oras, rezultatul a fost asta Edited July 15, 2015 by Starcream Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts