Sari la conținut

Recomandare traseu Timisoara - Constanta


Dmmn
 Share

Postări Recomandate

Salutare,

 

Vreau sa ajung in Constanta perioada asta cu plecare din Timisoara.

Pe gmaps am gasit cele doua variante de mai jos:

 

Prin sud (CS - craiova)

 

tm_ct1.jpg

 

Prin nord (sibiu - pitesti)

tm_ct2.jpg

 

 

Am nevoie va rog mult de recomandari, cine a fost, cat mai recent prin oricare din variante:)

Merg cu un kawa ZZR sport-touring. Ce ma doare si am nevoie de recomandari sunt starea drumului in primul rand (constructii, spart, gropi) si aglomeratia (ma gandesc ca as pleca miercuri de dimineata).

 

Multumesc mult si astept sfaturi :)

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu as zice traseul prin Craiova si ia-o prin Pitesti ca ai autostrada 100 km daca vrei sa mergi mai repede... asfaltul e foarte bun si poti sa mergi decent cu o medie de 100 km/h.

 

Daca vrei mai lung si de poezie, ia-o prin partea cealalta ca ai multe viraje... asfaltul tot bun dar... valea Oltului. Si pe la Deva ceva viraje, probabil stii...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SI eu recomand prin Craiova,daca vrei sa ajungi mai repede.Fac des drumul asta dar trec prin Pitesti

Editat de EarthFish
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult de recomandari.

 

Pana la Sibiu stiu cum e drumul. Cu tot cu reabilitarile din Deva si cu serpentine. De la Sibiu pana in Bucuresti nu stiu e ca nu am mai fost :)

 

S-a decis atunci :) Craiova it is.

Am adjustat traseul: Craiova > Slatina > Pitesti (A1) > Bucuresti. Stiti cumva in apropiere de Buc, pe unde sa merg? Centura de sud am inteles ca nu e tocmai in stare buna. Prin nord e ok? Adica Mogosoaia/Voluntari.

Nu-mi surade deloc varianta tranzitarii Bucurestiului :D

Editat de Dmmn
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu as alege pe Sibiu...ai Deva /Sibiu autostrada..e mai scurt drumul..valea Oltului plus dealul negru sunt porțiuni ce pot fi rapide cu linii lungi pt depășire si cate 2 benzi la urcare, apoi intra direct prin Bucuresti către autostrada Soarelui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Clar prin Craiova. Drumul este bun, chiar bun, din Timisoara pana in Craiova. Din Craiova pana in Pitesti drumul este bun dar putin mai aglomerat. Dupa aceea ai autostrazi.

Editat de theos_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Cristian41 Initial as fi ales TM - Sibiu dar nu-mi prea place portiunea Lugoj - Deva, de obicei incerc sa o evit. Serpentinele de dupa Faget mereu ma enerveaza, drumu-i ca dracu'.

Cu toate ca-i mai placut traseul pana la Sibiu, l-am tot facut. Acum incerc sa impac si timpul de parcurs.

 

Intre timp mi-a trimis cineva poza de mai jos, cu starea drumurilor din mai 2015. Ca distanta ambele variante par ok, ca stare a drumului cumva sunt apropiate.

@kryst666 luandu-ma dupa poza ce-am atasat-o, vad ca partea de sus (nord) a centurii arata decent, cel putin fata de aia din sud. As prefera sa evit prin Bucuresti, pastrez traversatul orasului doar in caz ca nu gasesc variante ocolitoare macar decente.

 

 

 

starea_drumurilor_romania_mai_2015.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Eu fac drumul TM-Bucuresti destul de des. Am sa iti dau ceva lamuriri despre bucata Sibiu-Bucuresti despre care ai spus ca nu stii prea multe.

Sibiu - Rm. Valcea - asfalt bun, peisaj frumos, TIR-uri destul de multe, se lucreaza la largirea la 4 benzi pe cateva portiuni dar nu se sta la coada foarte mult. Radare in general in zona Talmaciu-Boita, Tutulesti-Brezoi, pe reducerile de 30km/h. Recomand ciorba de fasole cu afumatura de la pensiunea Dada, langa OMV.

 

Rm. Valcea - Pitesti - asfalt bun, curbe faine pe Dealul Negru, trafic destul de intens. Radare in general la Intersectia cu drumul de Curtea de Arges, Milcoiu (pe reducera de 30km/h), Moraresti, Draganu, Valea Ursului. La Dedulesti micii nu mai sunt ce au fost, asa ca nu recomand sa te opresti sa mananci.

 

Pitesti - Bucuresti - autostrada, asfaltul era cam deteriorat, dar s-a remediat in mare parte, mai sunt cateva zone cu valuri. De obicei radarele stau la intrarile/iesirile de pe autostrada. Au preferinta la km 110 / 70 / 23 / 13.

 

La Bucuresti recomand centura de nord, pe sud e jale. In functie de ora la care ajungi e mult mai comod si rapid sa traversezi Bucurestiul. Iti recomand sa iti instalezi Waze pe telefon, in Bucuresti face minuni.

 

Bafta si drum bun!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@cstelia Multumesc, astea da informatii ! :) O sa merg la viteza de croaziera, iar prin sate legal. Am GPS separat de telefon (telefonul nu e smartphone), am auzit de Cred ca intre 14 - 16 ajung in zona Buc.

 

@Cristian41 Da, mi se pare lung, vreau sa nu pierd foarte mult timp pana la Pitesti/Bucuresti.

 

Multumesc tuturor de informatii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...