Sari la conținut

Caut sa imprumut sa touring pentru Road King 2003


Saw
 Share

Postări Recomandate

Salutare,

 

Detin un HD Road King 2003 care m-a plimbat deja in 2 calatorii foarte frumoase prin Europa. Din pacate saua lui incepe sa isi arate limitarile si intentionez sa cumpar una dedicata pentru touring si distante lungi. Dupa ce am citit jdemii de pagini pe forumurile HD din afara aproape ca eram convins sa dau banii pe un Mustang seat. Intamplarea face ca am gasit pe cineva care a putut sa imi imprumute un Mustang 1-piece Wide Touring seat, care a imbunatatit unele aspecte ale ride-ului dar le-a stricat pe altele. Ceea ce m-a infranat putin din a da aprox 1000$ pe o sa care apoi sa nu imi placa.

 

Prin urmare, desi imi dau seama ca sansele sunt mici, as vrea sa imprumut de la cineva, pentru vreo 200 de km, o sa touring compatibila cu motoreta mea. Nu conteaza marca, Corbin, Ultimate, Saddleman, Mustang, HD, orice. Cred ca sunt bune si cele de pe street-glide-uri, dintre anii 1997-2006.

 

Va multumesc anticipat!

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, m-am gandit si eu la el. Doar ca e la 500 de km de mine :) Si chiar daca ajung la el, e mai complicat ca trebuie sa ii las saua... Vedem, poate am noroc si se ofera careva sa imi imprumute

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da, numai ca s-ar putea sa pleci abia anu' viitor in concediu daca-ti lasi saua la el :))

mare lucru daca nu i-a rupt cineva capul pana acum, la cat de serios e.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am refacut prima sa de la Honda la Darian, si am zis never again. Dupa ce a zis ca e gata intr-o saptamana, dupa 2 saptamani ma duc sa o iau si era total asimetrica, cusaturile facute in bataie de joc, etc. I-am zis sa o refaca si abia dupa inca ceva timp a fost gata si ok.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sorry, stiam de Darian doar ca mai intarzie, nu si ca da rasol.

 

Si pe mine m-a intarziat de cateva ori dar nu am auzit sa fi dat rasol vreodata. Am facut la el sei, genti, husa de rezervor, a durat de fiecare data mai mult decat a zis dar a facut si treaba buna si m-a si costat prieteneste.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum depinde si de unde vine disconfortul. Eu am avut permanent probleme cu noada, acolo aveam dureri pana sa iau Vtx-ul, care are acea scobitura in sa vizibila si la Corbinul din poza. De mare ajutor e si spatarul, care mai preia din greutatea corpului. Daca pretul include 2 sei si 2 spatare, eu zic ca merita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa fie Darian sanatos si sa nu dea rasol, da mie cine imi imprumuta o sa? Nimeni aparent...

 

Ia una rupta, vai mama ei, pana in 50USD de pe ebay. Du-o la Darian si arata-i modelul pe care vrei sa ti-l faca si iesi sub 100 de dolari cu totul. Sorin are dreptate, putine sanse sa gasesti rk pe aici, si mai putine sa aiba 2 sei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Rezolvat. Se poate inchide.

 

Concluzie: am facut rost de un Mustang Wide Touring, double seat. Pentru pilot: e mai lata si mai inalta putin dar ofera suport mai bun pentru coapse si spate. Desi este tot o sa veche, materialul pare sa reziste mai bine dupa drumuri lungi: am reusit sa fac 230 de km intre pauze. Pasagera e foarte multumita. La fel, saua e mai lata, mai inalta si mai comfortabila si pentru pasager.

 

Nu recomand pentru piloti mai scunzi, deoarece te inalta si mai mult pe motor. Comfortul in schimb, este superior drept urmare am ales sa o si cumpar dand la schimb seile stock.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...