Sari la conținut

wegoslavia


Postări Recomandate

textoru, multumim! De invidiat tura voastra. Am vrea si noi mai mult pe off dar suntem mult prea grei :)

 

_Raul_, multumim! Intr-adevar, Albania, Macedonia si Bosnia sunt revelatiile acestei ture. Blana!

 

asilindean, multumim! :)

 

---------

 

Iulia
Ieri seara, in timp ce mancam ca disperatii, fericiti ca am ajuns nevatamati de pe off-road, au campat in jurul nostru toti polonezii pe langa care am trecut prin Theth, toate cele noua masinoaie. I-am recunoscut, ne-au recunoscut si unul din ei a venit la noi si mi-a laudat iubitul. M-am simtit tare mandra de el.
Cu acest sentiment placut si cu promisiunea ca pentru cateva zile ne vom tine de drumuri principale plecam spre Muntenegru.
DSC_8366.JPG
La granita, un domn muntenegrean e tare suparat ca nu am stat cuminti la coada si ca suntem in paralel cu el ca sa prindem umbra. Bine, draga! Lasa dramoletele, ca nu ne bagam in fata ta. Nu vezi ca in dreapta ta, pe marginea drumului e-un copac cu rodii care se coc si ca niste capre demente trec ilegal granita?
Iesim din Albania fara sa imi mai apara nici macar un buncar. N-am nici o poza cu ele. Nici una. Nimic.
Chelnerul de la restaurantul din camping ne-a zis ca dai 1000 de euro ca sa scoti fierul dintr-un buncar si-l vinzi pentru 2000. Deci in nordul Albaniei oamenii au fost harnici. Daca ai mai multi pe proprietate, te-ai scos.
DSC_8369.JPG

 

In Podgorica bem o cafea si pornim spre ai nostri in Kotor care si-au petrecut ziua cautand ceva decent de locuit. Se pare ca e foarte scump acolo.
Parcul national Lovcen are drum ca in povestile de groaza. E stramt si daca se intalnesc doua masini sau autocare venind din sensuri opuse obligatoriu unul da cu spatele ca sa poata trece la un moment dat celalalt. Dar noua nu ne pasa, nu-i asa? Aici nu am auzit de povesti cu impuscaturi.
DSC_8376.JPG
Servim si pepene pe marginea drumului in timp ce altii se chinuie sa-si faca loc pe el si admiram look-ul satelor muntenegrene.
G0025647.JPG
DSC_8384.JPG
Culmea e ca mie mi se face frica de inaltimi de unde rezulta acest selfie solo al lui Radu, in timp ce eu eram asezata in siguranta, vis-a-vis.
G0015639.JPG
Dupa cateva ore si 200 de grame de prsut (prosciutto) achizitionate de la sibienii locului, ajungem in Kotor.
DSC_8390.JPG
DSC_8397.JPG
DSC_8407.JPG
DSC_8419web.jpg
DSC_8410.JPG
DSC_8423.JPG

» Post actualizat in 03 Sep 2015 07:32

Am stat o zi in Kotor, aceasta Venetie a Muntenegrului, si ne-a cam placut.

 

DSC_8437.JPG

 

DSC_8451.JPG

 

DSC_8453.JPG

 

DSC_8474.JPG

 

DSC_8485.JPG

 

DSC_8488.JPG

 

G0035665.JPG

 

DSC_8601.JPG

 

DSC_8507.JPG

 

G0045679.JPG

 

DSC_8503.JPG

 

DSC_8606.JPG

 

DSC_8542.JPG

 

G0015647.JPG

 

DSC_8584.JPG

 

DSC_8547.JPG

 

DSC_8596.JPG

 

DSC_8607.JPG


» Post actualizat in 06 Sep 2015 07:41
Radu
Dupa doua zile de huzur, parasim Kotorul cel turistic si o taiem in directia Durmitorului, in cautarea celui mai tare loc de pus cortul, ca asa ne-a zis noua un backpacker francez pe cand eram la hostel in Skopje, campingul cel cu nume de poveste: Ivan Do.
Dragos si Irina o iau pe epica sosea Kotor-Cetinje, eu cu Iulia direct spre Niksic urmand sa ne regrupam mai tarziu.
Imi suna in cap in continuu melodia aia stupida de la Bosquito, nu stiu de ce, nu stiu de unde, ca n-am fost niciodata fan, dar nu se mai opreste...
Cand te vad parca ametesc
Ca o lumanare ma topesc
Mi-as dori sa fiu toreador
Si sa-ti arat ce tare sunt in DURMITOR
Haaai ai ai
Da-i inainte cu tupeu
Haaai ai ai
si-ai sa vezi ca nu e greu!
Oprim pe marginea drumului sa admiram un pic peisajul. Suntem noi doi, cele 45 de grade de afara si o doamna care sta la umbra propriei tarabe cu produse traditionale. N-apuc sa gust bine dintr-un borcan cu dulceata ca aud sunet de motocicleta. Din sens opus, calare pe o Aprilia Pegaso, parca scoasa din tipla, apare tanarul Milos Pavlovic, sarb, din Belgrad, solo, in drum spre prietenii lui din Budva. Ne apucam sa povestim una-alta, cand vad cu coada ochiului un Passat, in marsarier, indreptand-se direct spre motocicleta lui Milos si...poc! Motocicleta-i cu rotile-n sus. In masina un domn si-o doamna trecuti de prima tinerete, par sa nici nu-si dea seama ca au lovit ceva. Milos sare ca ars, incepe sa injure pe limba lui. Ma uit la numerele Passat-ului. BiH. Bosnia. Fuck! Bosnia+Serbia = orice numai love nu. De la volan coboara domnul care e cam cat dulapul si tot gesticuleaza, ca si cum ar zice ce ma, doar ti-am dat-o un pic pe jos! las' ca trece... Milos pare ca-i zice ceva de mama sau pe aproape, oricum suna foarte rau. Bosniacul pare ca injura si el, apoi se urca inapoi la volan. Da sa plece. Milos dupa el, ii deschide portiera si parca vrea sa-i dea o bucata. Cat de darz e sarbul asta! Frate, e groasa, zic, si ma gandesc cum sa-i despart pe astia doi in caz ca iese nasol. Bosniacul aproape ca rupe usa sa se dea jos la sarbul meu. Ma gandesc ca a scos vreun pistol, ceva, o arma, ca-l vad pe Milos cum sare inapoi. Nu stiu ce-si zic astia doi dar suna ca dracu'. Balcanii, scurt pe doi, se intampla in fata mea. Pe cat de vulcanic a inceput totul pe atat de platonic pare sa se incheie povestea ca pana la urma par sa-si schimbe ceva numere de telefon si pace. Fiecare pe drumul lui, numai ca motoreta cea noua a lui Milos nu mai vrea sa porneasca si are maneta de frana rupta. Scot trusa de scule si cu ce am eu, cu ce are si sarbul incropim o maneta care sa-l duca pana la Budva. motocicleta o pornim impinsa, tragem repede niste poze fara sa oprim motorul sibon voyage!
DSC_8614.JPG
DSC_8617.JPG
DSC_8622.JPG
DSC_8626.JPG
G0025716.JPG
Iulia, in locul unde am mancat cel mai bun gulas, inspirata de blana de mistret, scrie in jurnal.
DSC_8652.JPG
DSC_8658.JPG
DSC_8694.JPG
La intrarea in Durmitor ne regasim cu ai nostri si pornim spre Ivan Do, unde e frumos pe cat zicea francezul nostru, ba mai mult. Incheiem seara cu supa instant de cocoș fara cocoș, rachiu de la Zahi din Macedonia si un cer plin de stele.
DSC_8661.JPG
DSC_8677.JPG
DSC_8688.JPG
DSC_8669.JPG
DSC_8683.jpg
DSC_8725.jpg

» Post actualizat in 07 Sep 2015 06:45

Iar am atins limita de poze pe cap de motociclist... :what:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Radu


Ne incepem dimineata cu o plimbare romantica in patru cu barca pe Crno Jezero, adica Lacul Negru, un lac glaciar la doi pasi de campingul nostru Ivan Do. Dragos e primul la vasle, apoi urmez eu si uite-asa ne etalam in fata doamnelor noastre calitatile de vaslasi de prima clasa.


DSC_8703.JPG


DSC_8744.JPG


DSC_8761.JPG


G0035732.JPG


DSC_8772.JPG


G0045750.JPG


Strangem tot si pornim spre...Bosnia! Fix prin inima Durmitorului, adica prin Pasul Sedlo. Habar nu aveam de drumul asta. Este absolut superb, un fel de Transfagarasan + Transalpina la un loc, la superlativ si aproape nepopulat. Sus in pas incepe sa picure, numai bine sa ne testam costumele de ploaie, care rezista cu brio. Intalnim un cicloturist din Turcia care impinge din greu la coarne ca sa-si traga un selfie in cel mai inalt punct al trecatorii.


G0065791.JPG


DSC_8787.JPG


DSC_8783.JPG


DSC_8793.JPG


DSC_8815.JPG


DSC_8823.JPG


DSC_8875.JPG


DSC_8881.JPG


DSC_8876.JPG


Din drumul de munte iesim in Canionul Piva, granita naturala si singura legatura de drum care ne poarta spre Bosnia. Un alt drum superb, o alta supriza ce ne-o rezerva micul Muntenegru.


DSC_8886.JPG


DSC_8892.JPG


DSC_8899.JPG


Prima poza din Bosnia. Pe marginea asta de drum, in drumul nostru spre Sarajevo, prin valea asta misterioasa unde miroase a brad si a pin, m-am simtit pentru prima oara de parca as fi acasa.


DSC_8902.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

UAU. deja a luat amploare acest DURMITOR....toate drumurile duc acolo, trebuie sa pun prioritar aceste traseu .Pozele spectacol sigur nu sunt cu tel.Povestirea este inedita prin metaforele ei si subintelesuri mai ales cea cu pistonul polonez de f 650 ....tare de tot m-am amuzat la maxim...ASTEPT IN CONTINUARE POVESTIRI SI POZEEEE.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

motanu', at the next roundabout, turn right! n-o sa-ti para rau :) drum bun!

 

tavibasca, multumim! :) da, Durmitor e de mare angajament, in special drumul ala prin pasul Sedlo

 

------

 

Iulia
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing." Edmund Burke
Intram in Sarajevo aratandu-ne unul altuia urmele de gloante si gaurile de obuze din cladiri. Conflictul sarbo-croato-bosniac e de data recenta (anii '90) asa ca ma gandeam ca mai sunt urme prin Bosnia dar vederea lor in plina capitala are un impact puternic asupra noastra.
Ne gasim un hostel aproape de centru, recomandat de Aida, si pornim la vanatoarea de pleskavica, carnati, donner, kebab...tot ce trebuie pentru o cina tarzie.
DSC_9223.JPG
Dimineata...ei bine, din acea dimineata lucrurile s-au cam schimbat pentru tot restul excursiei. Hotaram sa mergem la Srebrenica Gallery, un loc care e de vazut, mai ales acum, cu noua criza aparuta a refugiatilor. Acolo sunt filme si poze despre cat de usor oamenii se transforma in animale si omoara alti oameni, doar pentru ca Dumnezeul lor se cheama altfel.
Imi e cam greu sa-mi gasesc cuvintele si stiu ca nici nu e locul aici pentru discutii despre fanatism, dar in Srebrenica si in mai toata Bosnia sarbi+bosniaci (ortodoxi) au omorat bosniaci (musulmani) doar pentru...pentru ce? NIMIC.
Am vazut si un documentar despre asediul Sarajevoului, care a durat patru ani, intre 1992-1996...Si nu-ti vine sa crezi. Atata timp, atatia oameni si nimeni nu a facut nimic pentru ca intotdeauna jocurile politice sunt mai importante decat individul.
Apoi iesi de acolo, afara e soare, oamenii din jurul tau muncesc, trec pe langa tine, zambesc si devii constient ca fiecare om de aici ascunde o poveste despre supravietuire. Si nu-mi mai vine sa arat cu degetul spre urmele de gloante din cladiri pentru ca ele sunt acolo ca sa-mi arate ca un om a vanat alt om, pe stradutele care sunt pline acum de cafenele si baruri cochete.
Tot ce poti face e sa te bucuri de oras asa cum se bucura si ei.
DSC_8947.JPG
DSC_8963.JPG
DSC_8968.JPG
DSC_8978.JPG
DSC_8989.JPG
DSC_9037.JPG

 

DSC_9024.JPG

 

DSC_9000.JPG

 

Acum mai bine de 100 de ani, aici, Gavrilo Princip l-a asasinat pe mostenitorul la tron al imperiului austro-ungar, Franz Ferdinand, lucru ce a dus la declansarea Primului Razboi Mondial. Pam-pam!

 

G0015796.JPG

 

DSC_9033.JPG

 

DSC_9045.JPG

 

DSC_9056.JPG

 

DSC_9048.JPG

Numele celor peste 1500 de copii morti in timpul asediului de la Sarajevo.

 

DSC_9059.JPG

 

11.07.1995

"One of the most horiffic scenes of the Srebrenica genocide against innocent Bosniak population in a scene when the father Ramo calls his son Nermin, to surrender to the Serbian soldiers, as allegedly they will not do any harm to them.
Exumation team found Ramo and his son Nermin in a mass grave near Srebrenica in 2008"
DSC_9075.JPG
DSC_9085.JPG
DSC_9090.JPG
DSC_9095.JPG
DSC_9115.JPG
DSC_9127.JPG
DSC_9132.JPG
DSC_9170.JPG
DSC_9161.JPG
DSC_9138.jpg
DSC_9196.JPG
DSC_9203.JPG
DSC_9214.JPG
DSC_8944.JPG
The War Tunnel, Sarajevo Tunnel, Tunnel of Life, The Tunnel that endend the War...pe scurt, tunelul care a tinut in viata locuyitorii din Sarajevo pe timpul celui mai lung asediu al unui oras.
DSC_9294.JPG
DSC_9233.JPG

 

DSC_9245.JPG

 

DSC_9290.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vizitat si eu Sarajevo si Srebrenica. De ce i-au kilerit sarbii pe bosniaci la Srebrenica ne intrebam toti. Dar stim noi oare ca inainte de inceperea razboiului si inainte de ce s-a intamplat la Srebrenica bosniacii au kilerit la greu sarbii din satele invecinate? E plin You tube-ul cu filmulete pe subiectul asta...Stim noi ce nemernicii le-au facut bosniacii sarbilor? Mi-a povestit o croata cum i-au omorat musulmanii tatal in beciul casei...

Un lucru stiu sigur : sarbii nu raman niciodata datori, pentru ei a fost mai mult decat dinte pentru dinte, le-au platit-o cu varf si indesat!

Editat de dj.marten
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vizitat si eu Sarajevo si Srebrenica. De ce i-au kilerit sarbii pe bosniaci la Srebrenica ne intrebam toti. Dar stim noi oare ca inainte de inceperea razboiului si inainte de ce s-a intamplat la Srebrenica bosniacii au kilerit la greu sarbii din satele invecinate? E plin You tube-ul cu filmulete pe subiectul asta...Stim noi ce nemernicii le-au facut bosniacii sarbilor? Mi-a povestit o croata cum i-au omorat musulmanii tatal in beciul casei...

Un lucru stiu sigur : sarbii nu raman niciodata datori, pentru ei a fost mai mult decat dinte pentru dinte, le-au platit-o cu varf si indesat!

Stii, intotdeauna o sa fie asa: politicienii fac razboaiele iar oamenii de rind le poarta. Iar chestia din Bosnia, arata inca o data ca razboiul este nebunia suprema a omenirii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iulia


Dragos si Irina ajung inaintea noastra in Mostar si gasesc cazare la Lena, o tipa foarte simpatica. Ne spalam toti hainele la lighean, profitand de sarmele lungi ale Lenei si asteptam o ora mai decenta de plimbare. E mult prea cald.

Se pare ca lucrurile pe aici nu merg atat de smooth ca-n Sarajevo, unde senzatia a fost ca toata lumea traieste in pace si respect. In Mostar, jumatatea bosniaca-musulmana si jumatatea croata-crestina pastreaza distanta si raceala. Are fiecare posta ei, de exemplu. Pentru noi pare absurd. Pentru ei, probabil, e singura formula gasita pana in acest moment pentru a nu se lua de gat.

Se vede o campanela sub luna iar noi trecem pe langa minarete. Ne iau ochii toate suvenirurile si terasele si agitatia si apoi o vedem! E chiar ea. Coperta Lonely Planet. Am ajuns.

Bietul pod refacut, motivul pentru care Mostarul e asa celebru. In '93, in plin razboi, partea croata s-a gandit ca ar fi o super lovitura in identitatea culturala a orasului, daca ar da cu racheta in podul asta construit de pe la 1500 de otomani. Aceste actiuni de a distruge patrimoniul cultural au intr-adevar un efect psihic devastator asupra inamicului dar e peste puterea mea de intelegere cum de e in stare cineva sa faca asta. Probabil lipsa educatiei e raspunsul?


DSC_9303.JPG


DSC_9309.JPG


DSC_9320.JPG


DSC_9328.JPG


DSC_9343.JPG


DSC_9346.JPG


A doua zi o luam la pas, dupa ce caldura o lasa mai moale. Trecem prin Mostarul cel frumos si ciuruit de gloante si ne miram.


DSC_9360.JPG


DSC_9369.JPG


DSC_9373.JPG


DSC_9379.JPG


Unii chiar au un job interesant: localnici care sar de pe vestitul pod (5 euro de om pentru grupuri mari si un spectacol pe masura).


DSC_9382.JPG


DSC_9409.JPG


DSC_9422.JPG


DSC_9436.JPG


DSC_9439.JPG


DSC_9462.JPG


DSC_9464.JPG


DSC_9469.JPG


DSC_9487.JPG


DSC_9509.JPG


In partea croata a orasului am descoperit de unde pornea campanela vazuta cu o seara in urma.


DSC_9514.JPG


DSC_9520.JPG


DSC_9531.JPG


DSC_9534.JPG

DSC_9538.JPG


DSC_9559.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vizitat si eu Sarajevo si Srebrenica. De ce i-au kilerit sarbii pe bosniaci la Srebrenica ne intrebam toti. Dar stim noi oare ca inainte de inceperea razboiului si inainte de ce s-a intamplat la Srebrenica bosniacii au kilerit la greu sarbii din satele invecinate? E plin You tube-ul cu filmulete pe subiectul asta...Stim noi ce nemernicii le-au facut bosniacii sarbilor? Mi-a povestit o croata cum i-au omorat musulmanii tatal in beciul casei...

Un lucru stiu sigur : sarbii nu raman niciodata datori, pentru ei a fost mai mult decat dinte pentru dinte, le-au platit-o cu varf si indesat!

Mda cam asa ceva tot de la musulmani se trage treaba , daca studiezi istoria lor cu multi ani in urma .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dj.marten, foarte frumoase, plus ca ofera un adevarat masaj la talpi :)

 

-------

 

Iulia
Trezirea la 8. Astazi planuim toti patru sa fugim prin Croatia. E cald si un pic peste buget. Stim asta pentru ca am tot cautat cazare. Ei vor scurta un pic excursia. Vor sa urce in cateva zile in capitala Sloveniei, la Ljubljana.
Plecam din Mostarul pocnit. Caldura foarte mare, mon cher.
La granita cu Croatia ne ia cu fierbinteala si nu mai asteptam la coada inexplicabil de mare. Oamenii in tricouri din masinile lor cu aer conditionat nu vor sa ne lase mai in fata. Asteptatul constiincios la coada e ceva imprimat pe creierul nostru, al celor care au trait sub comunism, vreau sa spun.
Stam in laterala drumului si Radu injura de mama focului in casca. Doi domni ies din ghiseu. Se pare ca ne-am facut remarcati. Ne intreaba despeak english, de ceva de declarat, de pills. Daca avem pills? Da avem ceva. Normal. Ne pun sa tragem pe dreapta si sa le aratam. WTF?! Macar ne dam jos de pe motor la umbra unui copac. Ne descotorosim de "paltoane" si casti si da-i de cotrobaie. Scoate din cutie sticla de apa, pepenele, smochinele proaspat cumparate, biscuitii, chestii stalcite...Aha! Iata si punga. Se aude un Oho! din partea lor. Probabil au impresia ca au capturat ceva. Le iau pe rand, intreaba, spun ca sunt cam multe pentru stomac...Radu incearca o gluma cu da, cu mancarea de la voi...digestia e mai grea. Ei nu se amuza. Deloc. Oricum, lasa inspectia balta si ne ureaza drum bun.
Domnilor, eram doar turbati de canicula, nu sub influenta.
Din turbare dam in Split in isterie. Ne intalnim cu Dragos si Irina intrand in centrul vechi. Ce coincidenta! Tare intalnirea. Trebuie sa cautam loc de parcare si poate stam cu ei la o cafea.
Ce parcare? Radu cauta sticker (evident) la o taraba, doua. Am adus motorul pana la intrarea in partea frumoasa a orasului. Un domn se ia de noi. Zice ceva de Serbia si sa plecam cu motorul cat mai repede de acolo. A! Suntem din Romania? Atunci no problem.
As bate pe cineva. Radu la fel. In momentul asta suntem periculosi unul pentru celalalt. Ne punem castile care fierb si, bombanind, plecam mai departe.
DSC_9576.JPG
Oprim la doi pasi de Split unde dam pe o singura pizza echivalentul a 50 de lei. Macar Radu si-a gasit acolo sticker.
In momentul asta, coasta dalmata, frumoasa in sine, nu ma impresioneaza, si in nici un caz lookul aproape imaculat occiental. Dupa ce am aflat povestile formarii acestor granite de state moderne, ale tuturor din zona balcanica, dupa cat si-au dat in cap, s-au ciopartit, expulzat, anihilat ma cam doare in pix de aceasta imagine de Europa moderna.
Imi vine sa adorm in timp ce ma coc la foc mic pe Roibu mergand. Facem pauza de cafea imbuteliata din benzinarie si cautam loc de pus capul jos.
Mergem pe niste ulite prafuite si dam de un mini camping, miniloc de pus cortul la doar (?!??!!) un pic peste 20 de euro, fara net, cu dus rece si tantari pe masura dispozitiei mele proaste.
DSC_9580.JPG

 

Dar suntem la zece metri de Adriatica, in care ne aruncam. Prindem un apus epic si bucatarul excursiei, adica Radu, face niste paste cu ton incredibile la buteliuta noastra.

 

DSC_9588.JPG

 

DSC_9590.JPG

 

DSC_9592.JPG

 

DSC_9598.JPG

 

DSC_9604.JPG

 

DSC_9611.JPG

 

DSC_9614.JPG

 

DSC_9621.JPG

 

Acum e bine dar maine vrem sa strabatem vreo 400 de km. Valeu! Pana maine servim un sprit sub luna plina si ne miram ca nu mai transpiram respirand.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumim, dexxter si ne bucuram ca-ti trezim asa amintiri. :)

 

Multumim, tavibasca!

 

--------

 

Iulia
O, zeule al spatiilor unde poti opri motocicleta pe marginea drumului, da-ne si noua un colt de umbra care sa nu fie populat sau in gradina vreunei case cu sobe / zimmer / rooms. Cred ca densitatea populatiei in zona de coasta a Croatiei o depaseste pe cea a indienilor in Bombay.
DSC_9624.JPG

 

Radu
Luam drumul Pulii doar ca dupa Opatija, cotim dreapta, spre Slovenia si trecem prin cel mai lung tunel. Opt kilometri par o eternitate atunci cand mergi pe sub pamant. Undeva foarte aproape de granita slovena, pe un drum care serpuieste prin taramul trufelor, vedem indicatorul spre cel mai mic oras din lume: Hum. De ajuns cat sa ne starneasca curiozitatea si sa ne abatem cativa kilometri.
DSC_9640.JPG
Cel mai mic selfie, pe cea mai mica strada, din cel mai mic oras, din lume.
G0045840.jpg
Piran, sau cum a spus o tipa din Slovenia, if you want to see Venetia for cheap, go to Piran.
DSC_9705.JPG
DSC_9711.JPG
DSC_9708.JPG
DSC_9715.JPG
DSC_9718.JPG
DSC_9721.JPG
DSC_9737.JPG
DSC_9740.JPG
DSC_9742.JPG
DSC_9749.JPG
DSC_9758.JPG
DSC_9766.JPG
DSC_9770.JPG
DSC_9779.JPG
DSC_9776.JPG
DSC_9790.JPG
DSC_9805.JPG
DSC_9810.JPG
DSC_9823.JPG

» Post actualizat in 06 Oct 2015 08:19

In drum spre Alpi am oprit jumatate de zi in Venetia.

 

DSC_9829.jpg

 

DSC_9835.JPG

 

DSC_9847.JPG

 

DSC_9894.JPG

 

DSC_9853.JPG

 

DSC_9870.JPG

 

DSC_9866.jpg

 

DSC_9901.JPG

 

DSC_9927.JPG

 

DSC_9946.JPG

 

DSC_9938.JPG

 

DSC_9967.JPG

 

DSC_9979.JPG

 

DSC_9984.JPG

 

DSC_9993.JPG

 

DSC_0013.JPG

 

DSC_0018.JPG

 

DSC_0026.JPG

 

DSC_0028.JPG

 

DSC_0029.JPG

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

CuCun, da, intr-un fel am ramas acolo :)

 

Alin G. am incercat pe cat posibil sa tinem jurnalul asta foto in timp real dar se pare ca drumul ne-a luat-o inainte. Acasa am ajuns undeva pe la jumatatea lui septembrie si chef de scris din amintiri nu prea este. O sa continuam sa punem poze fara prea multe cuvinte.

 

Drumuri bune la toata lumea!

 

--------

 

Cafeaua are cel mai bun gust dupa prima noapte de plouat in cort, undeva la poalele Alpilor.

 

DSC_0055.JPG

 

I-am multumit tot drumul italianului pe care l-am intalnit la granita cu Macedonia pentru ca a insistat sa mergem pe Passo Gavia.

 

DSC_0086.JPG

 

DSC_0062.JPG

 

DSC_0093.JPG

 

DSC_0079.JPG

 

DSC_0096.JPG

 

DSC_0100.JPG

 

G0065913.JPG

 

DSC_0107.JPG

 

DSC_0119.JPG

 

G0065921.JPG

 

Cel mai OK cappucino e in Passo Gavia, la aproape 2700m.

 

DSC_0139.JPG

 

DSC_0134.JPG

DSC_0129.JPG

G0075940.jpg

 

In Passo Stelvio fulguia, asa ca nu am zabovit prea mult.

 

DSC_0146.JPG

 

G0075976.jpg

 

DSC_0173.JPG

 

Undeva prin Dolomiti, in a doua noapte cu apa in cort.

 

DSC_0182.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...