Sari la conținut

Honda CBR 1000RR SC57, unde se afla releul de semnalizare si sigurante


Bogdan_dbm
 Share

Postări Recomandate

Salutare!

Imi poate spune si mie cineva unde este localizat la o Honda CBR 1000RR SC57, an 2004, releul de semnalizare si cutiuta cu sigurante?

Am ramas fara semnalizari, nu se mai aprind deloc nici semnalele si nici ledurile indicatoare din bord. Ma gandesc ca s-a ars releul de semnalizare sau vreo siguranta si nu vreau sa ma apuc sa desfac toata motocicleta sa vad pe unde sunt localizate.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator darcocbr

Uita-te sub saua pilotului, cred ca acolo sunt sigurantele. Iar releul sub bord, parbriz. Nu sunt sigur, te poti uita ;)

Editat de darcocbr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

Salut

Vreau sa montez pe cbr 1000rr an 2007, un soclu de bricheta pentru diverse alte chestii cum ar fi un gps, un telefon... Stie cineva de unde ar trebui sa ma leg cu firele exact si daca trebuie vreun releu sau altceva de protectie in afara de siguranta pe cablu? Deasemenea vreau sa montez si un gps tracker doar pentru o eventuala disparitie. Aceeasi intrebare. Ma poate ajuta cineva cu indicatii, poze sau video?

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu iti recomand sa conectezi priza direct la baterie, dar cu siguranta inseriata obligatoriu. Astfel o vei putea folosi si atunci cand nu ai cheia in contact, e foarte util sa-ti poti incarca un telefon de exemplu.

Riscul unei astfel de conexiuni e ca daca cineva vrea sa-ti faca o gluma proasta iti poate pune un consumator in priza si sa-ti descarce bateria. Totusi riscul asta e foarte mic, glume proaste se pot face si in alte multe moduri, chiar mai facile.

 

GPS tracker-ul e obligatoriu sa-l legi direct la baterie , dar tot asa printr-o siguranta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Pana la a identifica sursa de tensiune, ar trebui sa te gandesti si la tipul de priza si modul de fixare, iar aici intrebarea este unde? Ai o motocicleta frumoasa, vrei sa aplici o gaura oriunde( Foto 2)??. Sunt mai multe tipuri de socluri pentru prize, cele mai uzuale se fixeaza in gaura de diametrul prizei prin impingere/clipsare (varianta B), nu ti-o recomand, pentru a nu face o gaura in elemente ale motocicletei. Pentru motociclete, mai practica este (foto din varinata A) se fixeaza prin colierul de PVC pe un element al motociclete. In principiu in zona bordului(foto 1), se integreaza mai bine si acolo ai si o sursa permanenta de tensiune. Circuitul este simplu si foarte adaptiv, hotaraste-te cum doresti?

Numai bine,

post-74268-0-01399300-1452628929_thumb.jpg

post-74268-0-53529400-1452628940_thumb.jpg

post-74268-0-59035900-1452628954_thumb.jpg

post-74268-0-27369700-1452629001_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...