Sari la conținut

Honda CBR F3


Daniel Azkabat
 Share

Postări Recomandate

Salutare tuturor,sunt nou pe forum , motociclist incepator si am avut ocazia de a-mi achizitiona aceasta mobra de care sunt foarte multumit Honda CBR F3 '96 , 45000 km . Motoru merge foarte foarte bine .

 

Asfalt uscat si ne mai auzim.

Doneaza cineva din bucuresti semnale de fata ? multumesc.

 

OFF: nu stiu cum sa schimb numele pe forum . Adrian ma numesc.

post-91822-0-45437100-1445238741_thumb.jpg

post-91822-0-24837800-1445238750_thumb.jpg

Editat de Daniel Azkabat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

OFF: nu stiu cum sa schimb numele pe forum . Adrian ma numesc.

 

Salut.

My control panel - Settings - Display Name

Conditii : 500 de posturi acumulate. Schimbarea se poate face o data pe an.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

riderontornadoes da asa ramane pana la primavara . de 4 zile o am , nu mi-a placut la inceput dar incep sa ma obisnuiesc si chiar sa imi placa, e Multicolor in talon, la primavara sau pe timpu iernii poate o schimb .

Ms Radu H. deci mai am de asteptat. :)

 

Sunt din Berceni (sector 4 ) pt cei ce vor sa faca o invitatie la o ieseala .

Primesc sfaturi cu bratele deschis despre motociclism . sunt incepator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fă-i o verificare tehnică amănunțită și schimbă viteza în maxim 7-8000 de ture în primele luni de mers - până te obișnuiești cu ea.

Îmbracă-te pentru căzătură, nu pentru călătorie. Și să fii conștient că oricând îți poate ieși ceva în față, iar dacă o să cazi, cel mai probabil nu te oprești alunecând ușor pe asfalt, ci o să te lovești de ceva.

Și uită-te la asta: https://www.youtube.com/watch?v=DWgb0MtgNlo

În rest, maturitate și plimbări frumoase! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vlad3C 1.ms pt sfatul cu schimbarea vitezelor , chiar asteptam sa imi spuna cineva asta

2.din prima zi de cand am luat-o mi-a arat ca asfaltul nu este pufos si moale ( abia plecasem de acasa si am prins un verde in prima intersectie la 300 m de la plecare ...guma rece asfalt rece si la schimbare vitezei si benzi simultan .. mi-a fugit de sub mine .... aproximativ 35-40 la ora aveam .. nu am lovit pe nimeni nu sa infipt in nimic chiar daca a traversat taras 2 benzi culcata ... eu putin m-am sifonat ..nu rau .. mobra .. julita putin pe stanga ... nu grav ... povestesc fara retineri ce patesc ca nu am de gand sa o vand) .. ma indragostesc de ia.

3.acuma seara venind acasa am blocat roata spate ... mi-a ugit putin dar nu m-am panicat .. si am oprit in regula la un chiosc

4.echipante momentan am doar geaca cu protectii umeri coate spate ...nu foarte grozava .. da pe aia buna de mers pe jos .. am julito la punctul 2 ..aia nu era pt moto.. dar m-am gandit ca deplasarea fiind scurta .. merge .. , casca .. dar e modulara si am de gand sa imi iau una pt moto si manusi ok .. moto ..nu pt zapada

Urmeaza sa imi aiu niste ghete .. bune..

5 . verificare e facuta merge brici .. pe bune .. nu o laud in vederea vanzarii .. ci asa mi sa spus ca trebuie sa mearga si sa functioneaze de catre amici si chiar si un mecanic..

6.constient sunt ca poate sa imi iasa careva in fata fara sa ma vada .. am B-ul de 10 ani .. si pe scutere merg de 10 ani .. si de vreo 5 ani zilnic .. pana acu cand am luat mobra. ms

 

ZUNE posibil sa fi fost aici la vnazare pt ca a fost si pe alte site-uri , am prieteni comuni cu vechiul proprietar si asa am ajuns sa ii fac o oferta avantajoasa pentru amandoi. Ms de urare.

 

KAVAZAKI nu ii dau carenele jos ,, imi place exact asa pe zi ce trece mai mult :) pe strazi o sa o vezi cat vremea permite si cand nu sunt eu la servici :) alt mijloc de transport nu mai am . anu trecut am facut iarna cu un kymco dink 50 .. nu a stat o zi acasa scuteru . mergeam cu el pe zapada polei .. cu motoru nu am sa incerc sa merg pe conditii de iarna .. sunt constient ca nu se poate cu gume de strada.

» Post actualizat in 24 Oct 2015 20:53

Salutare .. am reusit sa fac un consum la mobra .. clasic .. adica plin full full .. notat km ..am mers 112 km , doar in bucuresti , 2 drumuri berceni -ikea baneasa ... dus liber .. la intoarcere aglomeratie cu pasager de vro 55 kg :D , presiunea la roti .. foarte slaba . am aflat dupa ,ca am mers cu 1,7 pe fiecare roata ..... si in afara de astea 2 deplasari mai lungi ... 4 zile lucratore .. pornit dimineata cu sock . plecat dupa 9 ore de la servici pornit cu sock ,nu distanta foarte mare .. nici pana la jumatate nu apuca sa se ridice acu de la temperatura. si dupa 112 km am alimentat iar .... 7,5 l au mai intrat .. am schimbat mai mereu pe la 7-7,5 k rotatii.au fost si momente de schimb la turatii mai mari

E ok consumul .. ?

» Post actualizat in 24 Oct 2015 20:58

Salutare .am reusit sa fac un consum la mobra , clasic , adica plin full full ,notat km ,am mers 112 km , doar in bucuresti , 2 drumuri berceni -ikea baneasa ,dus liber ,la intoarcere aglomeratie cu pasager de vro 55 kg , presiunea la roti , foarte slaba , am aflat dupa ,ca am mers cu 1,7 pe fiecare roata si in afara de astea 2 deplasari mai lungi , 4 zile lucratore ,pornit dimineata cu sock . plecat dupa 9 ore de la servici pornit cu sock ,nu distanta foarte mare , nici pana la jumatate nu apuca sa se ridice acu de la temperatura. si dupa 112 km am alimentat iar , 7,5 l au mai intrat am schimbat mai mereu pe la 7-7,5 k rotatii.au fost si momente de schimb la turatii mai mari.

E ok consumul ?

» Post actualizat in 26 Oct 2015 11:01

Azi am fost sa imi curat si eu lantu si ung la un service situat pe trafic greu dupa carrefour ala de pe stanga cum vin dinspre berceni ,e si o firma de geamuri auto acolo .

Cand au vazut baieti motoru , au tras o fata dinaia '' cei cu cotoarba asa '' parcasem afara , pe urma l-am dus pana pe rampa impins ,s-au apucat ei de treaba au curatat -uns lantu , uns cu spray cu teflon ,am inteles si eu de pe la altii ca e bun ,in fine pe urma l-am rugat pe baiat sa o porneasca sa o verifice asa putin starea ei generala ,dupa ce au pornit motou si iau astupat complet esapamentu au rams masca cat de impecabil functioneaza mototru ,deci motoru ceas , l-au turat putin cu esapamentu astupat , toate bune si frumoase nici o batatie , nici un sunet dubios , perfect , nu le venea sa creada. nu are scurgeri ,furca ok , consumabile ok ,dar prefer sa le schimb in primavara,cutie de viteze foarte buna ,sunt foarte multumit de ce am achizitionat ,singuru lucru care trebuie sa il schimb ar fi amortizoru pe gaz . in rest obisnuitele consumabile.

Culoare nu o voi schimba ! haha

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Salutare baieti , va rog sa ma ajutati si pe mine sa rezolv problema asta sau sa imi recomandati pe cineva in Bucuresti care ma poate ajuta . Multumesc anticipat.

https://www.youtube.com/watch?v=6RYsI1SFi2Y&feature=youtu.be

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...