Sari la conținut

Accident Moto Politist!


claudeel
 Share

Postări Recomandate

Ce incerc sa spun este ca, in conformitate cu legea, tocmai Politia Rutiera este responsabila cu avizarea semnalizarii corespunzatoare a lucrarilor pe carosabil.

Eu am putine curiozitati: respectiva lucrare (groapa) era semnalizata corespunzator "astfel incat aceasta [semnalizarea] sa asigure deplasarea in siguranta a tuturor participantilor la trafic"?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 686
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

RIP

 

Mare porcarie sa mori pt un bulangiu si ca el sunt mult care au nevoie de coloana oficiala sa se plimbe prin bucuresti. Ca era semnalizat locul, ca nu era asta nu mai conteaza....problema e ca multi cacanari care sunt in functii ABUZEAZA si cer neaparat ca niste baieti sa i insoteasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Putea sa fie orice alt motociclist in situatia asta tragica. E mai putin important ca o coloana oficiala este insotita de politie.

Important e cine poarta responsabilitatea si cum va raspunde, pentru ca asa ceva sa nu se mai repete.

Nu cred ca trebuie sa mai spun cat de slaba este averizarea si semnnalizarea lucrarilor si pericolelor pe drumurile romanesti. faceti o comparatie cu Europa de vest si o sa-mi dati dreptate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum necum ,n-a vazut-o sau a vazut-o cand a fost prea tarziu.Alta varianta nu cred sa fie.

» Post actualizat in 20 Oct 2015 19:18

Pomeneam cu ceva timp in urma despre presemnalizari.Orice pericol aflat pe partea carosabila trebuie si presemnalizat.O biata semnalizare cu niste banda sau garduturi nu iti lasa timp sa-l sesizezi si sa actionezi .O groapa in carosabil poate surprinde pe oricine .Daca ratezi o presemnalizare ,darami un panou ,spargi o lampa stroboscopica ,dar nu iti rupi gatul in groapa ,stalp sau ce o fi in plus sau minus pe partea carosabila.Problema nu este ca au sapat o groapa in mijlocul drumului ci faptul ca eu nu stiu din timp despre acest lucru.

» Post actualizat in 20 Oct 2015 19:23

De parca banda sau panourile puse doar la marginea gropii te-ar impiedica sa intri in ea.

» Post actualizat in 20 Oct 2015 19:27

cei care au ingradit au confundat trotuarul unde lumea merge la pas, cu carosabilul pe care circula autovehicule cu diferite viteze si care au nevoie de spatiu pt a opri.

 

Ai mare dreptate. Groapa nu a fost nici pe departe semnalizata corespunzator.

 

Din ce se vede in poze - Da, erau niste garduri si da era banda galbena. Dar asta e suficient doar pentru o groapa facuta pe trotuar unde merg doar pietoni si au timp sa o vada.

Pe carosabil gropile trebuie presemnalizate.

 

Cine stie ce s-a intamplat. Poate saracul motopolitist era atent in 7 locuri si a vazut prea tarziu groapa. Poate i-a si fost obturata vederea de o masina / dubita. Daca a franat brusc pe ploaie...

 

 

Pai da. Era in misiune de fluidizare a traficului. Ca la noi asa e. Cand trec coloane oficiale trimit niste dulai de la poltie inainte ca sa elibereze drumul. Si zic dulai in sensul ca aia alearga ca disperatii de la o intersectie la alta - a trecut coloana de o intersectie ei trag tare sa ajunga inaintea coloanei oficiale in alta intersectie pe care sa o ”fluidizeze”. Doar ca fluidizarea se face doar pentru jegosii astia care s-au invatat sa mearga doar cu girofar si sa nu le mai pese deloc de ce indura in fiecare zi cetateanul de rand.

I-ai vazut tu? Acel antrenament e pur formal. Fac 2-3 jaloane si apoi stau la o tigara, bancuri si calculeaza cata benzina le-a ramas in rezervor, sa vada daca le ajunge de o tura scurta, pana la garaj.

Doar o mica parte dintreei sunt pasionati de motociclism si au si motoreta lor personala. In rest au doar categ. A pe permis....

 

I-am vazut eu. Dar nu la antrenamente ci pe strada. Sunt foarte meseriasi - sunt in stare de manevre incredibile cu ”vacile” alea de BMWuri.

Motopolitistii se antreneaza la greu in fiecare zi pentru ca traficul prin Bucuresti e infernal, chiar si pentru o motocicleta cu girofar. Gropile nu se dau la o parte daca trece politia sau salvarea cu sirena in functiune.

 

 

Pacat de o viata pierduta degeaba. RIP

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cesar are dreptate, Politia Rutiera este vinovata, politistul va fi scos vinovat 100% de catre sefii sai. Cind ministrul de interne va cadea intr-o groapa, atunci se va mai imbunatati ceva.

Veniti in Sectorul 2 al Bucurestiului, zona strazilor Ferdinand, Pache Protopopescu, Foisor cu toate strazile dintre ele. S a sapat toata vara pt reteaua de gaze, sinte sute de gropi neacoperite si nesemnalizate. Au trecut 4-5 luni si gropile nu s au astupat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate, dupa ce i am vazut poza, am constatat ca l-am cunoscut, am vorbit de multe ori cu el, eram colegi la sala de fitness. Om foarte realist, fara basini, ancorat in realitate. Nu mi vine sa cred ca nu mai este.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Veniti in Sectorul 2 al Bucurestiului, zona strazilor Ferdinand, Pache Protopopescu, Foisor cu toate strazile dintre ele. S a sapat toata vara pt reteaua de gaze, sinte sute de gropi neacoperite si nesemnalizate. Au trecut 4-5 luni si gropile nu s au astupat.

Stii ce o sa fie mai horor decit este deja?

Vine iarna! cu inghet/dezghet si umiditate permanenta pe niste strazi sparte pina la fundatie si straturile de baza.

In primavara va fi macel de caucicuri, jante, suspensii si oameni raniti sau ... morti precum baiatul asta.

Dumnezeu sa-l odihneasca, ca el nu mai are ce face, dar si NOI atia de mai sintem in viata avem o anumita responsabilitate, ca nu reusim (sau nu ne intereseaza) sa-i facem pe cei carora le-am dat mandatul sa ne conduca sa-si indeplineasca obligatiile din fisa postului.

Editat de FLEX
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand, RIP, pacat de o viata pierduta aiurea.

In al doilea rand, intreb si eu poate mai mult de curiozitate, cati dintre voi ati facut o poza/sapte/noua gropilor nesemnalizate/periculoase intalnite si cu aceste poze ati facut sesizare la Politia Rutiera si la Primarie?

scris cineva mai devreme : "Statul suntem noi". Si daca noi nu facem nimic pentru a ii misca pe carnatii astia aflati prin functii de conducere, credeti ca o sa faca ei ceva de capul lor?

 

Just sayin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pacat ca oameni tineri mor, din ordinul unui dobitoc cu stelute pe umar, ajuns sef cu ceva influenta politica, disperat acum sa-si pastreze acea functie. Alt motiv pt care baietii astia primesc ordine sa escorteze un ingamfat d-asta acasa, de la restaurant, nu gasesc.

 

Dumnezeu sa-l ierte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

N-au bani de semnalizare luminoasa, ca deh, e noapte. E mai ieftina o viata de om decat niste conuri cu lumini in capatzana. Mu*e lor, politicienilor in frunte cu ala de`l cheama oprea si poarta sutien.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l ierte!

 

Cei care-l cunosteau si care-I cunosc familia, poate ne spun daca putem ajuta in vreun fel...

 

Cred si eu ca ar trebui sa ne organizam pentru inmormantare. Tot cunoscutii ar putea sa ne ajute.

 

Facem mai mult de atat? Stie cineva cum putem face o petitie pentru modificarea legii in cazul semnalizarilor, presemnalizarii etc? Ma pot ocupa, dispun de timp, oarecum. Initiativele serioase le astept pe privat.

 

Avea dreptate un coleg de mai devreme: nu era semnalizata groapa, ci doar demarcata. Nu cred ca ne ajuta acum sa cautam vinovati: in mod legal se vor acoperi cu hartii etc. Si asta pentru ca legea este ambigua, tocmai de aceea propun sa facem ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...