Sari la conținut

Accident Moto Politist!


claudeel
 Share

Postări Recomandate

Stiu ca o sa-mi fac iar dusmani cu postul asta. Motopolitistul a murit avand singura vina ca si-a ales o meserie riscanta, putea muri in orice alta zi in conditii similare.

Nu a ales nicio meserie riscanta, avea echipament, girofar si o motocicleta de pe care foarte greu poti muri (in comparatie cu restul de pe aici)

FAptul ca nu a avut un abs functional sau cine stie ce alte placute de frana subliniaza faptul ca superiorii sai au decis sa-si faca palate din banii acestor revizii, punand viata angajatilor in pericol. Tu ti-ai facut reviziile mobrei si stai linistit, la fel ca multi alti politisti sau soferi RATB ce au adus bani de acasa pentru becuri sa aiba noaptea o imagine mai clara sau frane in astfel de situatii. Ti se pare normal acest lucru? Sau le folosim pana cand murim din cauza unor smecherii ale demnitarilor, pentru ca burta lor sa fie cat mai mare?

Bineinteles ca totul se intampla din cauza tuturor. NOI nu ne-am taxat securistii dupa revolutie. Asa cum a fost ea, pseudo-revolutia. Parerea mea e ca daca nu iesea cine trebuie baia de sange ar fi continuat si tot nu castigau oamenii simpli. Cand o parte din noi a simtit ca s-a furat revolutia si a iesit in Piata Universitatii au chemat minerii, dar Iliescu avea 85% din populatie de partea sa. Deci degeaba toata lumea ii vrea pielea, 85% AR FI FACUT LA FEL! Poate nu la fel, ca legal era sa intre jandarmeria si sa-i disperseze. Doar ca atunci ar fi iesit mare scandal ca se folosesc forte opresive si au preferat metoda instigarii minerilor.

85% din populatie a aplaudat pedepsirea unor golani!

Apoi a urmat clasa politica romaneasca. Formata din NOI, popor roman, pe care comunistii si Sergiu Nicolaescu au incercat sa il scoata popor de eroi, dar altfel un popor de curve si de tradatori, care infig intotdeauna cutitul in spatele vecinului doar ca sa le mearga lor mai bine.

 

Cine e Oprea? Este poate rezultatul clar al alegerilor facute de acest popor. Un bisnitar ordinar, care numara izmene, apoi se ocupa cu smenuri la hotel Agat in Cap Aurora, exact cum s-a scris, "un ospatar ajuns general". Numai din vina alegerilor facute de acest popor.

 

Toti sunt vinovati, de la profesorii de facultate care au dus in derizoriu orice diploma de studii, orice doctorat. Pentru a avea studenti si a face bani au acceptat orice analfabet care acum se poate preleva de acele diplome. Nu mai exista intelectual, muncitor, tigan,etc. Acum toti au facultate, toti sunt genii, sky is the limit, am imbratisat 'valorile occidentale', romii au drepturi si sunt discriminati - sunt unii care lupta pentru ei.

 

Deci intr-o tara de ordinari e normal ca in frunte sa fie dintre cei mai ordinari, cei care au dus la rang de arta, cei care s-au descurtcat si au citit cel mai bine regulile de a ajunge in fata. DE CE VA MIRATI?

:10:

Eu ma mir doar cum naiba putem avea pareri comune doar ca tu alegi in cotinuare sa sustii acest sistem.

Bai.. daca ai rate si-ti arde cwrul ca-ti vei pierde vreun bun, sa mor ca te inteleg.. dar tu intelegi ca doar vei muri mai tarziu decat cealata tabara?

Il dati exemplu pe Arafat? NU VA E MAH RUSINE? Mai mult de 50% v-ati taia o mana in continuare pentru Basescu, ati urlati si atunci cat v-au tinut bojocii cum sunt manevre PSD. Voi uitati mereu totul, asta e atu-ul vostru.

 

Sa mergem NOI cu motocicletele sa facem nu stiu ce? Noi avem forta numai cand e soare afara si e bun de-o plimbare pana la locul faptei, ca sa aratam ce costum nou ne-am mai luat si ce toba misto ne-am pus.

PE NOI NE TINE IN LOC O PLOAIE! NU AM INTELES NICIODATA CA INAINTE DE A FI MOTOCILCLISTI SUNTEM OAMENI, sub casca aia.

Si ca daca ne deranjeaza ceva putem merge cu umbrela in mana, nu e neaparat sa facem parada pe motoare.

 

S-a adus vorba de AMR si de asociatii. Noi suntem exact exponentul societatii in care traim. La fel de dezbinati, la fel de barfitori si de profitori ca orice om, nu suntem mai speciali pentru ca ne dam cu mobrele.

 

Mizerabilul asta cu UNPR-ul lui cica asigura majoritatea parlamentara. Majoritatea ne dam seama ca toata clasa politica e corupta pana in panzele albe, votam de-o parte sau de alta pentru ca numai EI sunt in fata.

Sa-l dam jos pe Oprea? In primul rand noi motociclistii nu cred ca am fi in stare, ca poate ploua. Poate babutele alea care chiar au mai luptat cand le-a deranjat ceva.

 

:10:

A-l da jos pe Oprea si a slabi majoritatea PSD inseamna un singur lucru, cale libera pentru jigodiile basiste, Blaga,Predoiu,Alinutza and company, plus Basescu reloaded.

Daca o sa puneti problema idealist ca astfel veti lupta si veti curata voi toata clasa politica ma umfla rasul.

Esti doar incredibil cum poti sustine o forma de hotie care iin momentul de fata de avantajeaza mai mult. Da mah si tu dovada de caracter cum ai facut-o in alte dati, si nu vota din ura.. fa-o cu capul ca atunci cand ai calculat ce mobra sa-ti iei si sa-l tragi la raspundere pe cel ce ti-a dat aceasta teapa. Nu conteaza ca e prieten cu unii pe aici, fa-o asa cum fac totii in strada si nu sta cu mainile in san ca acum. Cu totii stim ca sunt vinovati paralamentarii, dar nu sta pe forum precum 9finger care e bun doar de analist si pune si tu umarul in privinta viitorului tuturor. Sa fii impotriva uneia ca Macovei care cu siguranta ar fi facut ceva mai mult decat mutalaul asta de acum, poate am fi avut un alt ministru la interne, ce nu avea nevoie de un motopolitist de la McDonalds pana acasa. Faptul ca inca sustii astfel de gasti te face complice la decesul acestui politist.

 

Dstar, stii de ce nu a mers AMR? Din cauza noastra, a motociclistilor, vajnici reprezentanti ai acestui popor. Toata mizeria care a curs si atunci e mizeria din societatea romaneasca.

 

BAFTA LA PROTESTE!

Pai din cauza unora ca tine suntem in aceasta situatie. Stii bine ca domeniul in care lucrezi este unul sustinut de un sistem ce ne otraveste de 25 de ani si pe care tu il imbratisezi din obligatie. Cum a spus cretinul de Mugur ciuvica (marele deontolog lasat in antene sa linga cwruri ce-i aduc beneficii), si eu sunt un Rocker Basist ce cere motivatii si argumente pentru ceea ce se intampla si care ti-o spun in scris ca tu si toti cei ce sustin aceste mesaje sunteti demni de o viata privata. Nu ma intereseaza ca ai fost educat si ca ai cei 7 ani de acasa, asta se vede.. dar ceea ce se mai observa e faptul ca tu in continuare contesti un sistem ce poate fi denumit un cancer in viata noastra si care ne omoara in libertate precum unii bolnavi in spitale.

 

 

Dragi colegi de motocicleala!

 

Daca veti merge la acea comemorare tacand 10 minute c-o carpa alba pe mana veti fi COMPLICII "domnului" Oprea si al Administratiei Drumurilor.

 

In aceste momente nu trebuie sa dati dovada de civilizatie si supunere. Daca "domnul" General Oprea trecea pe rosu si pierdeam 30 de secunde la semafor, ii bateam obrazul cu civitate si civilizatie.

 

Dar acum a murit un om.

 

Puteam fi eu, puteai fi tu, putea fi oricine dintre noi.

 

Servilismul si ciocoismul au dus la chestia asta. S-au savarsit ilegalitati. Lucrurile trebuie sa mearga in penal.

 

Iar eu ar trebui sa tac zece minute c-o carpa alba pe antebrat? Cand puteam fi eu in mormant?

 

NU.

 

Ar trebui sa mergem acolo, apoi la MAI, apoi la Primarie, apoi la Guvern. Si nu sa tacem 10 minute civilizat, ci sa urlam 10 zile cu pumnul in aer.

 

Cine merge la aceasta comemorare, este complice la crima.

 

Adevarul doare.

:rusinica: dar adevarat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 687
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Nu am nicio obligatie, stie ca nu merge mai bine, nu cred in voi, nu cred in tinerii frumosi si liberi. Ti-am zis doar nu ma mai cita si nu mai mi te adresa.Atat.Promit si eu sa nu imi mai spun parerea si sa-mi vad cat de mult pot de treaba la birou.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai nu te lasa pe mana lor, fii batran intelept si indruma-i pe calea cea buna. Cine nu are batrani sa si cumpere :). Deci noi te avem economisim ceva. Ce propui?

Editat de Unk669
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai nu te lasa pe mana lor, fii batran intelept si indruma-i pe calea cea buna. Cine nu are batrani sa si cumpere :). Deci noi te avem economisim ceva. Ce propui?

Uneori sunt buni si batranii...

O poveste : pe vremuri turcii dau ordin unui voievod roman sa ucida toti batranii. Ii omoara pe toti, doar unul isi cruta tatal si-l ascunde. Apoi turcii pentru a-i verifica daca au dus ordinul la indeplinire, cer voievodului sa le faca o franghie de nisip. Cam greu, nu? Dau ei din colt in colt... in final cel ce isi ascunsese tatal le spune si celorlalti. Astia merg si ii cer un sfat. Batranul se gandeste si spune nici mai mult nici mai putin, sa se duca si sa ceara turcilor un model...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si pina la urma, moartea politistului moto a dus la demisia lui Ponta. Nu 100% dar de aici a pornit, plus interesul (ascuns) al sponsorilor Digi 24. Cine ar fi anticipat? Daca Pontica era destept il demitea pe Oprea si era baiat de gasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

 

...Surse judiciare au declarat ca DNA a primit o sesizare de la o persoana si de la o organizatie neguvernamentala, referitoare la folosirea coloanei oficiale de catre Gabriel Oprea, procurorul general al Romanieri, Tiberiu Nitu, si Patriarhul Daniel...

 

Sa nu-mi spuneti ca este vorba despre AMR!?...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Eu trec zilnic pe langa Bogdan Gigina asa ca nu am cum sa-l uit . Din cand in cand mai aprind si o candela . Mi se strange inima de cate ori imi imaginez cum a cazut in groapa aia . Mein Gott !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

... nu este o idee rea de loc. Dar trebuie efectuata temeinic, in fiecare sfarsit de saptamana pana pana cand se intampla ceva. Altfel... cainii latra, caravana trece

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai au iesit motociclistii "de sezon" si unii si ceilalti....trebuie gasit un lider sau cum???sau din partea cui,mai bine zis....pana una alta jegul isi vede de treburile lui...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...