Sari la conținut

MAGAZINE/ SERVICE'uri IASI de care sa ne ferim ! BLACK LIST &#


ang3ldrak3
 Share

Postări Recomandate

Da, e un fenomen fetis dar la tine inca nu a ajuns.Pe bune?!

Omul tocmai de aceea si-a luat echipament waterproof, sa nu se ude pana la piele.Nu merge nimeni cu placere pe ploaie daca nu are echipament adecvat, cel putin.

 

"N-o sa inteleg niciodata bravadele astea de a merge pe ploaie torentiala,mai ales cu sport touring..."

Ma faci sa rad, cu ce naiba trebuie sa mergi pe ploaie, sport touring este o categorie neindicata pentru mersul pe ploaie?!Sau cum?

 

Drumuri uscate, ca ai nevoie. :alcy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa imi zic si eu parerea despre Mymoto ? Hai c-o zic. Am cumparat o pereche de ghete scurte de la ei, de alea facute de Oxford. Dupa o saptamana s-a futut unul din fermoare, si a fost nevoit sa improvizez eu ceva ca sa mearga. Ideea e simpla, daca dadeam 6-7 sute de lei pe o pereche de Sidi, si pateam ceva de genul, se trezea colegul de la "ghiseu" cu ele in brate. Dar eu mi-am luat niste opinci la vreo 300 de lei, care inafara de rahaturile alea de fermoare care sunt de proasta calitate (pentru producator se pare ca nu se inventase YKK), eu zic ca sunt foarte bune. Sunt comfortabile, calduroase si foarte bune pentru foiala prin oras. Am tras si o tranta cu ele, si n-au nici pe naiba nimica. Deci eu consider ca fiecare isi asuma un risc cand cumpara produse mai prost calitative, de exemplu cum ar fi sa te duci la Emag si sa cumperi un span de "smartfon", si dupa sa te plangi ca nu merge ca S6 Edge-ul colegului de munca. Pai pardon, colegul a dat 3000 de lei, tu ai dat 300. Pentru initiatorul topicului am o singura chestie de spus: data viitoare cand cumperi echipamente, fugi si cumpara Klim, Rev`it, etc, iar la alea nu cred ca mai ai ce comenta ;). O seara frumoasa tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, e un fenomen fetis dar la tine inca nu a ajuns.Pe bune?!

Omul tocmai de aceea si-a luat echipament waterproof, sa nu se ude pana la piele.Nu merge nimeni cu placere pe ploaie daca nu are echipament adecvat, cel putin.

 

"N-o sa inteleg niciodata bravadele astea de a merge pe ploaie torentiala,mai ales cu sport touring..."

Ma faci sa rad, cu ce naiba trebuie sa mergi pe ploaie, sport touring este o categorie neindicata pentru mersul pe ploaie?!Sau cum?

 

Drumuri uscate, ca ai nevoie. :alcy:

 

 

Cat de lobotomizat sa fii sa crezi ca alea chiar sunt waterproof in adevaratul sens al cuvantului?

 

A merge pe ploaie torentiala,cand ai ocazia sa te opresti putin pt mine e aceeasi chestie sa iesi iarna cu naked-ul/speedu si sa te lauzi ca esti mai motociclist decat aia care si-au pus motoarele la iernat...

 

Merg pe ploaie doar daca-i light si daca e musai (daca m-a prins undeva unde nu ma pot refugia). Si spun asta dupa ce m-au prins muulte ploi.

» Post actualizat in 04 Nov 2015 16:46

Bogdane ce ai tu de tot tii cu MYMOTO , vinzi cumva echipamente la ei , sau esti genul de om care l-a votat pe PONTA !? Iar eu nu am zis ca ma nu stiu ce pe toti vanzatorii din romania, EXISTA EMAG, DECATLON: unde poti returna in termen de 30 zile echipamentele plus multe alte magazine MOTO care nu te intreaba de sanatate ! Doar ca MYMOTO are alte reguli EXACT CA IN GUVERN (adica doar in favoarea lor), este la mintea prostului, cum D-zeu poti sa-ti dai seama daca echipamentele respective iti plac sau sunt bune pentru tine sau fac ce ar trebui sa faca daca tu nu le testezi, uite eu le-am testat si nu mi-au placut pentru ca a intrat apa in ele, iar eu aceste reguli facute pentru ei vreau sa le fac vizibile pentru viitorii clienti, cei ce urmeaza sa cumpere de la ei, sa se gandeasca de 2 ori ! SA FACA TESTUL CU CANA DE APA LA TOATE ECHIPAMENTELE ! HAI MA LASI !

Sunt un client care a fost dus cu presul ... sa zic asa, si da am cauciucuri MPR4 dot 2015 care imi permit sa merg pe ploaie torentiala si chiar merg pe ploaie si cauciucurile sunt dementiale pe ploaie, care este problema ? Pentru ce sa fug acasa atunci cand vine ploaia cand pot sta linistit ???

La ca o sa cada guvernul asta jegos si o sa vedeti voi reguli astia care vindeti marfa si habar nu aveti ce vindeti ca sa informati clientul cand spune ca vrea un material impermeabil !!!

 

 

m-ai prins. Cateodata mai matur pe la mymoto si-si fac mila si-mi arunca si ei cate o manusa, 1 litru de ulei, etc... dar mi-au zis sa merg inchis si sa nu ma dau in stamba chiar prea tare,ca o sa se prinda lumea (asa cum te-ai prins tu acu).

 

Vad ca o arzi bipolar grav...sari de la discutie despre echipamente, la Ponta si guvern,esti exact ca acriturile alea de la Antena 3 care din 3 cuvinte, 4 sunt Basescu....

 

MPR4 nu sunt cauciucuri dedicate de ploaie (presupun ca te referi la michelin pilot road 4). Sunt niste gume sport-touring,care intr-adevar,sunt ok pe ploaie (comparat cu ...pure power sau D211...). Gume dedicate de ploaie sunt altele

 

Imi amintesti de un baiat care avea un CBR 1100 blackbird in Iasi si se plangea tot asa pe forum, ca nu are cine sa-i schimbe placutele de frana (sau lichidul de frana, nu mai retin exact), ca mobra lui e cu CBS si e un fel de racheta/ minune a tehnologiei si nu e nimeni in Iasi suficient de competent sa faca operatiunea.....

Editat de Bogdan03
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ma eu sunt Antena 3 :) . Tu de la bun inceput ai pornit cam asa :

Posted 03 November 2015 - 02:25 PM

In primul rand felul in care procedezi este penibil.

N-ai explicat ce ai patit, pe unde ai mers, ce s-a intampla cu produsele. Ce produse ai cumparat exact.

Ai venit cu un extract de conversatie, nici macar printscreen,care puteai sa-l faci si in notepad....

 

Credibilitatea tinde spre zero...

Tu esti genul de motociclist care se plimba doar in jurul blocului , asta pot pune pariu, iar atunci cand vine ploaia bagi repede motorul in scara sau eventual il urci pana la ce etaj stai ca nu cumva sa se ude.

Logica ta este = 0, daca pleci in concediu si trebuie sa ajungi in locul respectiv la o anumita ora cu o intarziere de 1h sau 2h maxim. Tu ce faci ma ? Te opresti 3,4 zile pana trece ploaia, esti in munti sau pe nu stiu ce tarla ... unde te ascunzi ? :) Dar mna aici ai sa spui ca te uiti la meteo inainte si iti planifici si bla bla, uite ca mai sunt unii pe care ii doare in pl. de vreme :) si nu stau doar printre blocuri sa se dea cu motoreta ...

Infine mi-este scarba de toata politica asta aplicata pe la magazine de voi toti acesti "importatori" !!! Si cu astea fiind spuse am incheiat discutia pe acest topic !!!

Editat de ang3ldrak3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Cred ca in primul rand ar trebui sa pui in titlu echipamente aflate pe blacklist.

 

Genul asta de topic trebuie sa fie folositor pentru un user care doreste sa cumpere ceva si afla de cine sa se fereasca, nu sa judece daca ai tu dreptate sau nu.

 

Asa ca, pentru o opinie corecta, am sa scriu si eu experienta cu mymoto.

 

Anul acesta am cumparat o pereche de pantaloni de la ei pentru o excursie Iasi-Bucuresti-Sibiu-Iasi. Am mers in magazin, pot sa spun ca m-am sfatuit cu vanzatorul (a fost de mare ajutor), si desi am avut un buget mai mare, am plecat cu o pereche de pantaloni faini, la un pret foarte bun.

 

Am plecat joi si m-am intors luni. Pantalonii s-au desprins in zona genunchiului. Miercuri am ajuns la magazin cu ei si mi s-au returnat banii fara nici o problema, chiar am fost surprins de cat de usor a mers. Mie mi-au placut foarte tare acei pantaloni si a ramas sa primesc un telefon cand vor mai aduce acelasi model sau ceva asemanator pentru ca nu mai aveau acel model pe stoc (imi doream o pereche de panaloni identici si nu banii inapoi - acum tot nu am pantaloni :(...).

 

Mentionez ca inainte de pantaloni mai luasem de la ei un spray de curatat lantul, deci nu eram un mare client si pantalonii au costat 400 de roni.

 

Nu am scris ca sa le fac reclama sau sa te discreditez pe tine si necazul tau ci doar sa ajut un user care cauta echipament nou sa-si faca o parere.

Apreciez si intentia ta de a fi corect si a posta toata corespondenta cu ei. De aici incolo, fiecare intelege ce vrea.


» Post actualizat in 10 Nov 2015 11:29

Legat de impermeabilitate, stiu ca sunt acele solutii recomandate pentru cordura (eu inca nu am apucat sa le folosesc) care asigura o componenta importanta a protectiei la apa. Trebuie sa recunosc totusi, desi am mers de multe ori pe ploaie timp mai lung nu am patit niciodata sa fiu ud leoarca sub geaca (am o geaca scurta Agv sport si o rolleff racewear - ambele din segmentul lowcost)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

As fi putut cumpara de la MYMOTO dar avand in vedere de seriozitatea pe care o ofera consumatorilor (zero) , am preferat sa cumpar de la o firma serioasa: FC-MOTO care isi respecta clientii !!! Recomand, nu mai faceti vanzare la jegurile astea de magazine care nici macar nu stiu ce naiba vand, iar cand este vorba de garantie trebuie sa te tiganesti cu ei !!!

 

 

12513556_10208788477418210_5301678683872

Editat de ang3ldrak3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut doar experiente OK cu My Moto in Iasi, si cu cei de la Cotroceni din Bucuresti. De fiecare data cand am trecut pe la magazin sa caut/cumpar ceva, am fost tratat foarte bine. Mi s-au adus produse pentru proba, care nu erau in magazin. Nu vad multi sa faca asta, mai ales cand numarul de magazine moto intr-un oras precum Iasi e super mic. Preturile sunt foarte bune, si daca v-ati uitat pe lista lor de site-uri pana acum sigur ati vazut destule promotii cu preturi mult sub ce se gaseste pe site-uri din afara. La un moment dat se dadeau Sidi Mag 1 sub 10 milioane, noi. Cine stie cat costa o pereche o sa-si dea seama cat de ieftine erau la pretul cerut. Nolan-uri cu cizme Sidi incluse inca se mai dau si acum, cred.

Editat de FadeToBlack
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Daniel Burlacu asta e pizmas tare...eu cred ca mai e și după sufletul omului :))

 

Nu știu cum se face ca alții nu au cine știe ce probleme iar la el ploua cu plângeri? ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da ma, m-am trezit eu asa de o data sa comentez aiurea si nu sunt administrator pe site :), stiti prea bine ce s-a intamplat cu jantele mele anul trecut la Madras da ? Eu nu am mai fost din 2013 la Madras !!

Till
Det här meddelandet innehåller blockerade bilder.
Meddelandets huvuddel

Va multumim pentru comanda, o vom procesa in cel mai scurt timp si va vom contacta daca este cazul pentru informatii suplimentare.

Comanda 2015-49308

 

Comanda data , am sunat de nu stiu cate ori sa specific ca am nevoie de placute de frana pentru 2 motorete si am insistat cu telefoane si cand m-am dus la Madras mi-au zis ca aia din depozit au incurcat borcanele ...

 

Deci prin urmare Madras iar niste mincinosti (ca eu nu am mai fost pe la ei din 2013) aa sa nu uit si de constatarea de acum 2 ani cand am fost cu motocicleta la ei pentru deviz , stiti prea bine ce s-a intamplat cu jantele mele anul trecut cand au fost aduse de cineva si am si martori care le-au vazut la voi in service !!!

 

Asa ca nu mai mancati ciuperci !!!


» Post actualizat in 11 Mar 2016 22:19

Comentez pentru ca m-am saturat sa fiu luat in bataie de joc .... pe banii mei, pe mine m-au costat acum 2000 de RON sa vopsesc jantele in camp electrostatic, si chiar va rog sa ma dati in judecata pentru ca vreau sa vad si eu factura de la jante :) cand mi-ati montat cauciucurile, daca intelegeti ce vreau sa zic. In locul vostru as tacea din gura ...

Si sunt atat de patimas pentru ca in Iasi este un singur magazin de produse moto cu care am avut probleme si un singur service autorizat .... Madras ... de care fug cand pot ...


» Post actualizat in 11 Mar 2016 22:31

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209125042192119&set=pb.1501249874.-2207520000.1457735485.&type=3&theater


» Post actualizat in 11 Mar 2016 22:33

Facura din 2014, prietene ce baza de date ai ? :)

 

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/t31.0-8/12829201_10209125042192119_705243962298867646_o.jpg

Editat de ang3ldrak3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Decat sa continuati aici o cearta inceputa inteleg in alta parte si incheiata subit, fara acordul ambelor parti, mai bine ne spui si noua povestea de la inceput sa ne facem si noi astia care nu avem fb o idee despre daravela voastra.

 

Dar mai intai sa incepi trage aer adanc in piept si numara pan' la zece. Ideile curg mai bine la vale printr-o minte calma.

 

Deci, a fost odata un motociclist care....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai ce e atat de mult de spus ? scurt pe 2 traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul ... si o sa ma vad cu ei in instanta deoarece am "sifonat" imaginea Madras ... eu sunt ala mincinos si mananc ciuperci dupa cum se vede si din ceea ce am comentat si mai sus ... in fine ... 2013 a fost un an bun :)

Romania inca nu a invatat sa-si respecte clientii !!!

Iar eu sunt un om nebun care se trezeste asa cate o data din cand in cand sa mai comentez aiurea despre cate o firma care vrea sa se afirme. Si da, am dat like la "Fine Cut" :) , nu pentru ca sunt nebun ci doar apreciez ceea ce este frumos, dar cand vine vorba de corectitudine cer corectitudine !!!


» Post actualizat in 11 Mar 2016 22:54

2000 de ron 2 perechi de jante + rulmenti + mecanic + semeringuri + pudra cumparata din USA pentru ca nu se gaseste aici ... ies calculele

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BAAAAA, factura aia e pe ITP, ce are de-a face ITP-ul cu service-ul ...


» Post actualizat in 12 Mar 2016 00:49

Cat despre vizita ta, cu sau fara factura Madras are program de evidenta, program in baza caruia sunt platiti si mecanicii, deci nu exista sa fi "uitat" sa treaca faptul ca a lucrat cineva la rotile tale. Daca ai trimis pe altcineva ia legatura cu Marius si zi pe cine ai trimis, sau cand ai trimis sa poata verifica.

 

Tu ai fost unul din admini pana nu de mult, acum nici membru nu mai esti, probabil te-au dat afara sau ai iesit tu dupa ce ai posat si ai primit raspunsul ala de la Marius.

 

Nu e prima oara cand arunci cu rahat in Madras si service-urile din Iasi, am asa o vaga impresie ca dupa faza asta nu o sa prea aibe lumea timp de motorul sau comenzile tale ...

 

 

 

P.S. Invata si tu sa "scri"


» Post actualizat in 12 Mar 2016 00:51

Succesuri!

post-18053-0-38037000-1457743859_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arunc cu rahat ? Wow de ce as face treaba asta ? Dhaa pentru ca atunci cand vreau sa mi se faca un serviciu si platesc pentru acel serviciu nu sunt multumit da ? Nu ma apuc sa scriu eu de nebun pe aici pentru ca asa vreau eu ... sunt satul de indiferenta unora dintre service'uri !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua,

Doresc sa fac cunoscut si punctull nostru de vedere:

- Personal nu il cunosc pe dl Burlacu Daniel deci nu e vorba de vreun conflict mai vechi nestins.

- In cei “7 ani nde acasa” am invatat ca nu ma pot adresa unei persoane pe care nu o cunosc decat la persoana a doua plural si doresc sa mi se raspunda la fel. Limbajul folosit de dl Burlacu mi se pare cel putin nepotrivit si m-a facut sa ma simt jignit.

- Pana acum nu am avut de a face cu instante de judecata dar acest “incident” consider ca m-a lezat atat pe mine si pe echipa mea suficient cat sa las un judecator sa se exprime pe marginea faptelor.

 

Astfel:

- Acum cateva zile, in jurul orei 23, dl Burlacu Daniel a postat pe FB in grupul Bikeri Iasi ceea ce ati vazut.

- Am verificat a doua zi in baza noastra de date din service si apare o singura intrare pentru o constatare la un zgomot “ciudat”la motor pe numele Burlacu Daniel cu cu moto nr IS83VFR, serie sasiu JH2RC46AX3M502265, cu 28291km.

- Negasind nici o schimbare de anvelope pe numele Burlacu am scris comentariile pe FB – Bikeri Iasi.

- La cateva minute dumnealui mi-a raspuns “mai ai si tupeu”.

- Dupa alte cateva minute comentariile mele au fost sterse si eu am fost exclus din grup.

- Dupa alte minute a fost sters complet postul.

- Dupa alte minute dl Burlacu nu mai era nici administrator (sau moderator) pe acest grup si nici membru. (sau pb nu a fost niciodata - poate ma poate ajuta cineva cu memorie buna)

- Astfel am considerat ca trebuie sa ne facem cunoscut piunctul de vedere si cum de pe FB Bikeri Iasi am fost “dat afara” am postat aici.

 

Aceste au fost evenimentele. In alta ordine de idei, intre timp, am aflat ca dl Burlacu a fost cu motocicletele la un “garajist” din Iasi si acel domn a venit cu rotile la noi pentru a schimba anvelopele. Asta se intampla anul trecut in toamna dar nu a fost nici o plangere pe aceasta tema intre timp. Am vorbit cu acel domn care a venit la noi cu rotile si nici el nu isi aduce aminte sa fi fost zgariate. Daca imi semnala cineva atunci vreo problema cu siguranta am fi rezolvat-o amiabil. Chiar conteaza pentru noi satisfactia clientului, iar daca vreun coleg greseste rezolvam pe cheltuiala noastra problemele. Cei care ma cunosc stiu cat de multa atentie dau acestor aspecte.

 

Astea fiind spuse cred ca din punctul nostru de vedere nu mai e nimic de completat.

 

Marius Diaconu si echipa Madras

Editat de Madras Service
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Subscriu pentru profesionalismul si bunavointa celor de la Madras, daca am avut vreodata ceva de reprosat, sau nu mi-a convenit pentru ca am eu pitici pe creier, baietii au rezolvat intr-un timp cat mai scurt, de cele mai multe ori in avantajul meu ( desi foarte rar am avut ocazia sa nu-mi placa ceva, asta pe 3 motoare diferite, dealungul anilor).

 

Asa ca din punctul meu de vedere, daca stii sa dai "Buna ziua !" si nu te duci cu o atitudine de jmeker, oamenii sunt foarte binevoitori si ascultatari la dorintele tale.

 

Asadar, recomand Madras.

Tin sa specific ca nu sunt platit, nu primesc foloase necuvenite si nu am o relatie decat strict service - client, neutra cu dansii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai ce e atat de mult de spus ? scurt pe 2 traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul ... e

Te invitasem sa ne povestesti cu calm ce ai patit, insa tu preferi sa o arzi in continuare in clisee ieftine invatate de la teve. Nu esti credibil.

 

Daca totusi o sa binevoiesti sa ne relatezi patania nu uita sa clarifici postarile de pe fb.

 

Multumesc!

Editat de Sam_UnQiuL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum de unii se inteleg si se impaca bine si cu Madras si cu MyMoto si cu Catalin, Marius, Dragos, Chucky, Emil etc. etc. etc. Si ne intalnim si la o bere, la o intrunire, la o tigare, piesele vin la timp, preturile sunt domestice, oamenii sunt saritori si interesati sa te ajute.

Mai mare dragul pentru mine sa colaborez cu ei, ghinionul lor ca imi fac singur mentenanta, norocul meu ca n-am probleme mecanice grave. :cheers:

 

Acuma o intrebare personala, Daniel Burlacu: Te-ai gandit vreodata ca, de fapt, problema esti tu? Atragi ghinionul, frate! Iti ploua in geaca, se strica celularul. Iti ploua in motocicleta la spalatorie, se strica instalatia electrica. O scoti oleaca din oras, ramai fara ulei. O scoti oleaca in Copou, fierbe motorul. Vrei sa pleci din Copou, iti taie calea si faci buf (eveniment nefericit pentru care simt o parere de rau). Vrei sa schimbi cauciucuri, iti zgarie janta. Vrei rulmenti, iti aduce pepeni. Nu stii sa vorbesti si preferi balacareala, te da in judecata.

Daca Madras si MyMoto is naspa, ai incercat o rugaciune, o meditatie, un reset de karma la Arsenie Boca?

 

Asfalt uscat in noul sezon! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua,

Doresc sa fac cunoscut si punctull nostru de vedere:

- Personal nu il cunosc pe dl Burlacu Daniel deci nu e vorba de vreun conflict mai vechi nestins.

- In cei “7 ani nde acasa” am invatat ca nu ma pot adresa unei persoane pe care nu o cunosc decat la persoana a doua plural si doresc sa mi se raspunda la fel. Limbajul folosit de dl Burlacu mi se pare cel putin nepotrivit si m-a facut sa ma simt jignit.

- Pana acum nu am avut de a face cu instante de judecata dar acest “incident” consider ca m-a lezat atat pe mine si pe echipa mea suficient cat sa las un judecator sa se exprime pe marginea faptelor.

 

Astfel:

- Acum cateva zile, in jurul orei 23, dl Burlacu Daniel a postat pe FB in grupul Bikeri Iasi ceea ce ati vazut.

- Am verificat a doua zi in baza noastra de date din service si apare o singura intrare pentru o constatare la un zgomot “ciudat”la motor pe numele Burlacu Daniel cu cu moto nr IS83VFR, serie sasiu JH2RC46AX3M502265, cu 28291km.

- Negasind nici o schimbare de anvelope pe numele Burlacu am scris comentariile pe FB – Bikeri Iasi.

- La cateva minute dumnealui mi-a raspuns “mai ai si tupeu”.

- Dupa alte cateva minute comentariile mele au fost sterse si eu am fost exclus din grup.

- Dupa alte minute a fost sters complet postul.

- Dupa alte minute dl Burlacu nu mai era nici administrator (sau moderator) pe acest grup si nici membru. (sau pb nu a fost niciodata - poate ma poate ajuta cineva cu memorie buna)

- Astfel am considerat ca trebuie sa ne facem cunoscut piunctul de vedere si cum de pe FB Bikeri Iasi am fost “dat afara” am postat aici.

 

Aceste au fost evenimentele. In alta ordine de idei, intre timp, am aflat ca dl Burlacu a fost cu motocicletele la un “garajist” din Iasi si acel domn a venit cu rotile la noi pentru a schimba anvelopele. Asta se intampla anul trecut in toamna dar nu a fost nici o plangere pe aceasta tema intre timp. Am vorbit cu acel domn care a venit la noi cu rotile si nici el nu isi aduce aminte sa fi fost zgariate. Daca imi semnala cineva atunci vreo problema cu siguranta am fi rezolvat-o amiabil. Chiar conteaza pentru noi satisfactia clientului, iar daca vreun coleg greseste rezolvam pe cheltuiala noastra problemele. Cei care ma cunosc stiu cat de multa atentie dau acestor aspecte.

 

Astea fiind spuse cred ca din punctul nostru de vedere nu mai e nimic de completat.

 

Marius Diaconu si echipa Madras

"Garajist"? Serios? Pe garajistul ala il laud din toata inima. Un om foarte priceput si serios in ale mecanicii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...