AWD Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Salutare dragi romani stabiliti in SUA. Ati trimis pana acum colete in Romania? Daca da, cam ce tarife ati platit? Sa va zic de ce intreb. Vreau sa imi comand de pe revzilla un power commander 5 si auto tune dual channel, iar pretul de transport e de 54 de dolari, la care se adauga taxele vamale. Habar nu am cat sunt astea, dar la valoarea facturii de 630 de dolari, ma astept sa fie ceva. Am gasit un simulator de calcul al taxei vamale, si rezultatul este urmatorul 177 de dolari... Cam mult. de banii astia fac 3 teste dyno... Revzilla livreaza gratuit pe teritoriul SUA... iar daca as gasi pe cineva care sa primeasca coletul si sa mi-l livreze ulterior mie, as iesi mult mai castigat. Cu exact 177 de dolari, daca ar fi sa consider ca transportul din State aici este tot de 54 de dolari. Evident, gasim o modalitate de plata a transportului din America in Romania. No, astept pareri pt care multumesc in avans. Numai bine, Geo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyo_man Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Contactează userul Garcya, te ajuta el cu adusul din state fără vamă etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flaviu57 Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 @AWD si eu il recomand pe Garcya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AWD Posted November 11, 2015 Author Share Posted November 11, 2015 Contactează userul Garcya, te ajuta el cu adusul din state fără vamă etc Foarte multumesc, acum fac asta. » Post actualizat in 11 Nov 2015 11:31 @AWD si eu il recomand pe Garcya Garcya sa-i ramana numele! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Garcya sa-i ramana numele! DONE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAGI Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 (edited) Te ajut eu cu powercommanderul, transportul este 25$ primul kilogram, la al 2 lea kg se mai adauga 6$. Partea mea o negociem la telefon. Coletul vine de la persoana fizica (fratele meu) la pers fizica, valoare foarte mica.Daca vrei referinte, ia legatura cu userul /index.php?/user/70685-%C2%AEazvan/, este din Cluj. I am adus o janta fata, un set de etrieri, furcile fata pt Yamaha R1 2008. 2 colete de 10kg fiecare. Sau cu Fatal Fury, din Sacele . Edited November 11, 2015 by JAGI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banat rider Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 @AWD si eu il recomand pe Garcya si eu recomand Garcya !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AWD Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 Te ajut eu cu powercommanderul, transportul este 25$ primul kilogram, la al 2 lea kg se mai adauga 6$. Partea mea o negociem la telefon. Coletul vine de la persoana fizica (fratele meu) la pers fizica, valoare foarte mica.Daca vrei referinte, ia legatura cu userul /index.php?/user/70685-%C2%AEazvan/, este din Cluj. I am adus o janta fata, un set de etrieri, furcile fata pt Yamaha R1 2008. 2 colete de 10kg fiecare. Sau cu Fatal Fury, din Sacele . Salutare, Mi-am gasit deja furnizor. Multam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vali800k Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 salutare frati motociclisti,stie cineva cum pot sa aduc o motocicleta din ro in sua si eventual costuri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chif Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Eu am adus una din RO in Canada. Ca si legislatie, nu te pot ajuta, intereseaza-te cum sta treaba in USA, banuiesc ca se aplica legislatia federala. Ca si transport, am dus-o pana in Hamburg in port pe camion, de acolo pe vapor pana-n Montreal si de acolo pe tren. Nu e asa greu cum pare, sunt firme de expeditie care se ocupa de o mare parte din treaba. M-a costat in jur de $2000 canadieni pana in Vancouver BC. Daca o sa ai nevoie de ajutor iti pot da mai multe detalii pe privat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vali800k Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 multumesc de informatie chif este utila pt.mine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts