Sari la conținut

restaurare ij nevoie sfaturi


geo-piston
 Share

Postări Recomandate

Din descrierea lui zice ca anul de fabricatie este 64..eu stiam ca 2 s-a facut pana pe la inceputul anilor 70 nu sunt sigur asa am presupus(chiar nu ma pricep bn d-aia si intreb)..sau de care intrebi daca sunt sigur?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut..revin cu o intrebare..am gasit un jupiter 2 ieftin care este complet si cica si porneste motorul dar nu are acte(nu ar fi problema)..vroiam sa stiu daca sunt diferente intre motorul de jup 2 si cel de jup 3 care il am eu eventual si daca prinderile pe cadru se potrivesc de la jup 2 la jup 3.multumesc!

 

Cel putin la prinderi au fost cam la fel la majoritatea modelelor jupiter, daca e bun la pret al poti lua si faci comparatiile pe indelete...acasa. se poate sa fie chiar jupiter 3 si atunci nu ramane decat sa schimbi motorul.

 

 

Editat de Burg_man
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vreau să zică lumea că-s cârcotaş aşa că nu-ţi sugerez să cauţi de banii ăştia un IJ cu un cilindru şi să te mai şi plimbi cu el. Nici nu vreau să sugerez că pe acesta. am curaj să pariez 10:1, mai mult vei repara decât te vei bucura de el. (mult, mult mai mult). :)

P.S. lasă ceva bani deoparte şi pentru Algocalmin dacă îţi iei încă un IJ cu doi cilindri.

 

Aaa, şi încă ceva: sigur ar zice mulţi acelaşi lucru care l-am zis eu dar probabil nu-s aşa băgăreţi în seamă ca şi mine şi zic că nu e treaba lor să dea sfaturi. Ceea ce de fapt aşa şi e, numai că eu sunt puţin mai nepoliticos acum.

Editat de Dr_krl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare tuturor!revin cu o intrebare dupa toate "incurajarile" primite pt motorul de jupiter:)))..am deja cumparate o cutie viteze completa in stare buna un filtru aer din ala mare patratos nu cel cu 2 oo:)) si un carburator k65 pekar..cam ce sar potrivi pe un ij 56 din 1961?..sincer mam cam lamurit cu motorul cu 2 cilindri de jupiter..multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Salut.

Ce ai mai facut cu Jupiterul? in ce stadiu esti cu lucrarea? vezi ca cutiile de viteze nu pera se potrivesc la ijuri de pe un model pe altul chiar daca par identice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! Dupa toate sfaturile de aici am tras concluzia ca deocamdata chiar nu merita sa bag banii si timpul in jupiter si lam tras pe dreapta.momentan desfac un ij 56 care are motor bun..vreau sa il desfac tot sa il vopsesc si sa ii refac instalatia electrica..nasol e ca nu am acte:( caut de zor sa fac rost de acte!

» Post actualizat in 19 Feb 2016 16:05

Salut tuturor!va deranjez cu o intrebar..am gasit un set de acte pt un ij din anul 1968(eu am un ij 56 fara acte)..domnul are cvc intre el si propietarul din talon,talonul si placuta de sub far..moto a vandut-o pe piese si nu a mai inscris-o pe numele lui..daca fac un cvc intre mine si el pot inscrie cu aceste acte motocicleta care o am eu?multumesc!

» Post actualizat in 22 Feb 2016 13:53

Despre arcul acesta este vb(lolo)

post-92348-0-42481600-1456149142_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...