Silviu Ionut Posted May 17, 2019 Author Share Posted May 17, 2019 Pentru ca aici sunt cei mai mancaciosi de rapita, revin cu o veste buna. Rapita productie 2019 acum pregatita si ambalata! Mai multe detalii: www.beefarming.ro Quote Link to post Share on other sites
Batranul Lup Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 (edited) Salut. Vreau și eu miere, 1kg de salcâm si 1 kg de rapita Edited November 26, 2019 by Batranul Lup Quote Link to post Share on other sites
Silviu Ionut Posted December 16, 2019 Author Share Posted December 16, 2019 (edited) Va salut, In primul rand vreau sa va multumesc pentru fidelitate si consumnul de produse naturale. Pana pe 26 decembrie ne gasiti la Targul de Craciun, din Piata Constitutiei, Bucuresti la casuta nr. 105. Sa auzim numai de bine! Facebook - Like Instagram - Urmareste Site-ul Bee Farming *motociclistii au reducere Edited December 16, 2019 by Silviu Ionut Quote Link to post Share on other sites
Adrian M. Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Sa lasam un review pozitiv, zic! Luat prin toamna mai multa, trimisa la parinti. Luat ieri din targ, iar 4 borcane mari. Am tot probat diverse surse, care mai de care. ESTE CEA MAI BUNA MIERE MANCATA DE MINE PANA ACUM, DE ORIUNDE! Silviu, tine "stafeta" sus! Ca e mare lucru, sa poti cumpara asa bunanate. Mai bine calitate, vs cantitate. Si pretul este decent, facand raportul. O sa mai vreau , ca nu va tine mult :))) Quote Link to post Share on other sites
Batranul Lup Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Miere foarte buna,vanzator foarte serios Quote Link to post Share on other sites
taong_mapagbiro Posted December 24, 2019 Share Posted December 24, 2019 Realimentat ..timid ...dar nah :))) ...o sa-mi revin . EU is fun rapita . Mare om , mare cacater , miere superba . Multzam si sa te tzie d-zeu sanatos ca tare buna e Recomand din toata inima Quote Link to post Share on other sites
ivan pedala Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 (edited) Am terminat rezerva...am nevoie de un borcan cu miere de rapita, unul poliflora si unul de salcam. Adresa a ramas aceeiasi, din Gorj. Te sun maine sa batem in cuie tranzactia! Edited January 19, 2020 by ivan pedala Quote Link to post Share on other sites
Silviu Ionut Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 La multi ani! Gata, asa facem! Spor si un an nou cu sanatate si impliniri! Quote Link to post Share on other sites
ivan pedala Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Am vorbit, ai si mesaj...intru in asteptare, pana nu intru in sevraj! Quote Link to post Share on other sites
ivan pedala Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Am primit coletu'...bine si frumos ambalat, iar mierea...mmmmmmm! Calitate prima! Sa fii sanatos si spor la vanzare! O sa mai apelez la rezervele tale! Quote Link to post Share on other sites
taong_mapagbiro Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Acum 2 ore, ivan pedala a spus: ...O sa mai apelez la rezervele tale! Mai subtire sa ajunga la toata lumea , da! Quote Link to post Share on other sites
caracterincompatibil Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Quote Link to post Share on other sites
ivan pedala Posted January 31, 2020 Share Posted January 31, 2020 Acum 18 ore, taong_mapagbiro a spus: Mai subtire sa ajunga la toata lumea , da!... Merge dizolvata cu apa, si-atunci multumim tot boboru'! Quote Link to post Share on other sites
Florin_Nx Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 La 16.12.2019 la 11:40, Adrian M. a spus: Sa lasam un review pozitiv, zic! Luat prin toamna mai multa, trimisa la parinti. Luat ieri din targ, iar 4 borcane mari. Am tot probat diverse surse, care mai de care. ESTE CEA MAI BUNA MIERE MANCATA DE MINE PANA ACUM, DE ORIUNDE! Silviu, tine "stafeta" sus! Ca e mare lucru, sa poti cumpara asa bunanate. Mai bine calitate, vs cantitate. Si pretul este decent, facand raportul. O sa mai vreau , ca nu va tine mult :))) Confirm și eu - cea mai bună miere pe care am mancat-o până acum. Mierea de salcâm - preferata mea, zici că e scoasă acum din stup, simți gustul fagurelui. Bestiala! Mierea de tei - bună și asta, nu se simte foarte bine teiul - ori din cauze de gustat prea multa miere deodata. Mierea de rapiță - nu mă așteptam, însă chiar îmi place. Textura faina , gust interesant. Mierea cu propolis - faina rău. Exact proporția potrivită. In rest - recomand cu căldură, seriozitate maxima, marfa calitate extra. Quote Link to post Share on other sites
Mariusik85 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 M-am intalnit aseara cu Silviu si am luat 1kg miere de salcam. Mierea este foarte buna, curata, se vede atat in aspect cat si la vascozitate si gust. Recomand atat mierea cat si producatorul, baiat de nota 10. Pe viitor voi mai apela la produsele lui. Quote Link to post Share on other sites
taong_mapagbiro Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Sper sa-mi mai fi lasat nea' @Ivan Pedala niste miere de rapita .....am ramas fara si daca nu mai gasesc la Silviu ...ma prezint la el in ograda ! Quote Link to post Share on other sites
ivan pedala Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 Te astept cu drag...inca mai am ceva-ceva, dar nu cred ca ne ajunge! Dar in mod sigur Silviu mai are, stie ca are consumatori de baza aici! Quote Link to post Share on other sites
Silviu Ionut Posted February 13, 2020 Author Share Posted February 13, 2020 Pastrez mereu rapita in stoc pentru consumatorii mari... Asa ca fara grija !! Quote Link to post Share on other sites
caracterincompatibil Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Ai și miere de tei? Am cumpărat din telemorman,e geniala aroma Quote Link to post Share on other sites
Silviu Ionut Posted February 17, 2020 Author Share Posted February 17, 2020 Salut, Da mai am. Uite-te te rog pe site ( www.beefarming.ro ) sa vezi ce mierea si gramajul disponibil. spor! Quote Link to post Share on other sites
ivan pedala Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Azi Silviu mi-a refacut rezerva de miere ca sa nu sufar pana iesim din izolare (sanchi!), motiv pentru care-i multumesc si pe aceasta cale si promit ca data viitoare sa maresc comanda! Ai camion Silviu?! Sa fii sanatos si sa mai trimiti! Quote Link to post Share on other sites
adidas Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Vreau si eu! Nu stiu care e mai buna, eu cumpar mizerie din aia din supermarket pentru cafea. Doar la cafea o folosesc si cristalizata, sa nu manjesc peste tot Quote Link to post Share on other sites
dragoss Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 (edited) salut...poti, te rog, sa imi spui ce miere mai ai disponibila? Edited April 10, 2020 by dragoss Quote Link to post Share on other sites
Flower-Power Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Când rămân fără miere o să comand și eu. Quote Link to post Share on other sites
caracterincompatibil Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Acum 1 oră, adidas a spus: Vreau si eu! Nu stiu care e mai buna, eu cumpar mizerie din aia din supermarket pentru cafea. Doar la cafea o folosesc si cristalizata, sa nu manjesc peste tot Caută miere de tei.am încercat poliflora,răpită,salcâm.cea de tei are "fleivar" fresh Nu am cumpărat de la colegul forumist.am alte surse Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts