Sari la conținut

Informatii xenon h7 f4i


h4mM3r00
 Share

Postări Recomandate

Salutare,

 

Tocmai ce am scos motorul pentru prima oara pe anul asta, am o problema la xenon, fostul prorpietar a pus un xenon, nu tocmai bun sau calitativ, si am intreruperi la iluminat, gen cate o fractiune de secunda se intrerupe. Intrebarea mea este :

 

1. Se merita sa pun tot xenon sa-l fac p'asta in continuare ?

2. Sa pun xenon lupa ?

3. Sau sa imi vad de copilaria mea si sa pun bec normal. Am gasit ceva pe olx interesant si e cam la acelasi pret ca si xenon-ul lupa. http://olx.ro/oferta/set-led-h7-33w-3000-lumeni-bec-canbus-ID4FZVu.html#865f5c4232

 

Si mai ales cine face montaj xenoane sau cine repara asa ceva sau chiar sa le schimbe daca este cazul, ca am tot cautat si nu am gasit nimic concret, toata lumea se cearta cu toata lumea ca nu sunt bune sau invers. Mersi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te rog sa ma crezi ca sunt total anti-talent, d'asta intrebam daca stie cineva un service sa se uite la instalatie. Decat sa ma apuc sa-mi prind urechile prin ea, prefer sa o strice unu care stie mai bine decat mine, sau macar sa o faca la loc :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cumpara ledurile alea... nu fac lumina, sunt doar de aspect. Si le gasesti la jumatate (daca nu mai jos) de pretul din Ro pe aliexpress.

E simpla treaba cu kiturile xenon... nu prea ai cum sa gresesti, mufele sunt diferite toate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si un service in firea lui care monteaza asa ceva? Nu ma pricep frate, daca nu ma pricep nu ma bag, decat sa le fac varza, stiu sunt 2 mufe, dar decat sa fac o prostie perfer sa dau cativa banuti si sa fie treaba facuta cum trebuie, asadar daca stiti un service care monteaza asa ceva sa se uite as aprecia. Mersi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer nu cred, ca lumineaza foarte bine, doar ce am ajuns mai devreme acasa si a mers ok, adica lumineaza, doar ca are intreruperi, si inca nu sunt hotarat daca sa schimb toata jucaria sau sa o repar, d'asta am nevoie sa se uite cineva la ea, o sa incerc sa ajung pe weekend G B V, te anunt, o sa-ti dau un pm cu un nr de telefon sa vedem ce zice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am lupe puse pe f4i. noaptea se vad bomba. nu ca xenon pe far cu oglinda de zboara lumina peste tot, nici ca halogenul stock. lupa este mult, mult mai buna noaptea. si pe ploaie cu xenon de 4300k se vede tipla. asta dupa peste 5000 km facuti cu xenon noaptea. eu nu le-as da jos nici batut.

 

astea fiind spuse, problema ta de intrerupere 80% sigur nu e de la drosere sau bec, e de la mufa de automat. la mine se intrerupeau la fel, random, pana s-au ars sigurantele. pana se ardea siguranta imediat cum o montam. problema? am desfacut panoul de comenzi de la mana dreapta (ala cu automatul si inchisul motorului) si acolo aveam un contact imperfect. dupa asta? 1200 km facuti fara sa se intrerupa niciodata.

 

aceeasi problema cu intreruptul farului a avut-o si fratele meu pe Hornet 2007.

 

sfat: monteaza xenon pe lupa. lupe calitative au rd-xenon din BV, eu de acolo am si nu ma pot plange. lumina e net superioara oricarui xenon pe oglinda sau halogen

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...