Sari la conținut

VULCANIZARE MOTO? sector 1


Postări Recomandate

Cred ca tu m.ai sunat, dar imi pare rau ca nu te.am putut servi.

Daca nu ai rezolvat, te putem ajuta zilele astea.

 

Zenklawa Garage. Piata Victoriei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sari peste Zenklava - vezi subiectul preturi pentru schimbat cauciucuri si faptul ca inca invata cum se face.

Sari si peste SKR - la astia am fost eu si nu au fost in stare sa puna calumea o guma (asa am ajuns la aia de la intrarea pe autostrada, pentru a remedia).

 

Cotul unui schimb de gume - cu echilibrare + dat roata jos si pus la loc = mai jos de 50 lei. Indiferent ca e roata spitata sau nu; cu camera sau nu. Evident vei gasi si preturi mult mai mari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Teddydk - sunt unii pe soseaua chitilei care zic ca fac la moto - nu stiu abosolut nimic de ei si nu stiu pe nimeni care sa fi facut la ei. Suna si .... pe riscul tau ..... http://vulcanizareauto.ro/Contact/SC-Express-Auto-Moto-SRL

Eu fac mereu auto la ei si sunt f multumit, cu mobra n-am fost. Cristi, patronul, e motociclist, ar trebui sa stie ce fac.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare, posibil sa fi rezolvat pana acum, dar oricum iti dau si eu o varianta. Pe Gheorghe Titeica e o vulcanizare care face si moto. Intrebi de Alin (parca) e singurul care se baga la motorete.

https://www.google.ro/maps/place/Autozone/@44.4662611,26.1148484,19.12z/data=!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0x8a43d5208de80cd5 iaca si link de google maps

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A ajuns si schimbul de anvelope un rocket science?

Sama fac asta, iar adresa lor este Dimitrie Pompeiu 2A, stiu ca este in sectorul 2, dar sunt buni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu compara rotile alora cu rotile care se folosesc pe strada. Nu stiu dece dar cred ca daca o roata folosita in regim de curse are nevoie de echilobrare dinamica - iese la pensie ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Majoritatea rotilor de motocicleta sunt rotori plan simetrici. Rulmentii sunt pozitionati la distante cvasi-egale fata de planul de simetrie. Distributia neuniforma de masa muta (transleaza) axa de inertie care ramane perpendiculara pe planul de simetrie si nu o roteste (ca in cazul rotilor de masina) :)

Echilibrarea statica este o metoda excelenta pentru rotile moto.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multe masini de echilibrat au si mod static. Problema e ca personalul de la service roti, nu toti, ori nu vrea ori nu stie sa-l foloseasca.

Pana la urma, echilibrarea nu e o mare inginerie.

Editat de Cesar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

echilibrarea, la fel ca si montatul unui cauciuc, nu ar trebui sa fie o mare inginerie dar...... este.....

Asta e motivul pentru care am zis: atentie.

Nu fac de placere 35 km sa schimb un cauciuc............

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zidule, nu mai sufla in iaurt! La cite trackday-uri am fost, organizate de nemti, austrieci, unde participa si minirachete care merg bomba, numai echilibrari statice am vazut. Si nu erau moto de GP, WSBK. Erau echipate cu jante stock. Am mers si cu cauciucuri montate si neechilibrate, la unele, numai pe fata, se simte vibratia. La spate nu am simtit niciodata plumbii in plus sau in minus. Si cind vii cu 250km/h si trebuie sa frinezi maxim, iti dai seama in 2 timpi ca roata e dezechilibrata. Dat roata jos, mers la baietii care schimba anvelope si echilibreaza (static), pus 20-40gr plumbi si moto merge ata. Personal, am echilibrat si eu 3-4 roti si ma pot lauda ca mi-a iesit. Ca mi-au trebuit 10 minute, este alta poveste. Masinuta de la UM o face in max 2 minute, si nu da rateu.Daca ai jantele indoite, e alta poveste, sa nu confundam situatiile.


» Post actualizat in 09 Mar 2016 17:05

E cea mai mare pacaleala cu Sama. Acolo sint oameni care se cred Dumnezei si incearca sa-ti induca impresia ca-ti fac o mare favoare daca-ti schimba o anvelopa moto. M-am dus si eu o data, si dupa citeva replici, m-am carat dezgustat de atitudine. Nu era vorba de pret, ci de atitudine.


» Post actualizat in 09 Mar 2016 17:07

Exista si varianta sa-ti cumperi 2 amarite de standere moto, pe care le folosesti si data viitoare. Un schimb ade anvelopa moto costa 10 ron la mai toate vulcanizarile, daca te duci cu rotile in portbagaj.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...