Sari la conținut

Yamaha Mt 03


galla
 Share

Postări Recomandate

Buna seara, vreau sa achizitionez o yamaha Mt 03 si de ceva timp caut niste detalii si nu gasesc ce ma intereseaza, intrebarile mele ar fi urmatoarele:

La cati km se schimba uleiul in regim normal de mers la aceasta motocicleta (e monocilindru)

Cat de fiabil este motorul

Si o parere stricta de la posesori despre pozitie, putere , drumuri in oras/ afara si ce problemele care le.au intampinat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am yamaha xtx 660 care acelasi motor si schimb uleiul la 5000 km iar fiabilitate din cate am citit si am tras concluzii e un motor destul de fiabil si rezistent, cu el s-a echipat 3 tipuri de xt mt -03 cei de la jawa au si ei un model cu acest motor.vreo 7 motociclete au acest motor.ca si putere aici nustiu ce sa zic fiecare dupa cum crede poate pentru uni e un motor mai linistit eu zic ca are frana de motor foarte puternica

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la motor nici o problema dupa 2 luni de stat in garaj a pornit la primul buton vorba aia la sfert.duminica am facut o tura de 150 km fara oprire nici macar un semn sa nu ii convina ceva motorlui, si au si un consum foarte mic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut Aprilia Pegaso Fun(Strada 2)din 2008 ce are acest propulsor Minarelli de 659 cmc si in aproape 52.000 de km n-a avut nicio problema.Atat ca se cerea,chiar inainte de a o vinde,sa-i fac un reglaj la supape.

 

http://www.minarelli.com/prodottieng.html

 

Am un vecin ce recent a vandut un MT03 cu aproape 55.000 de km la bord in perfecta stare.

Iti recomand modelul,mai ales daca esti mai mic de statura.

 

Propulsorul asta l-a folosit si Derbi la modelul Mulhacen 659.

Editat de CRISTIAN 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am cumparat un MT-03 nou in 2009 care mi-a fost furat dupa 4,5 ani. Am ajuns cu el la 39.000 de km, dupa rodaj i-am facut schimbul de ulei/filtru la 10.000 de km. Daca e prima ta motocicleta e ok, daca ai ceva experienta nu cred ca o sa iti placa. Are putini cai putere, numai 5 viteze, ajunge la 170 de km/h (dar nu te-as sfatui sa tragi asa de tare de ea) in schimb te distrezi cu ea, e usoara de manevrat, are ghidonul larg si pozitia in sea aproape dreapta.

 

Am prieteni aici in Italia care eu depasit 100.000 de km cu motina, fara probleme deosebite, are un motor foarte fiabil. In oras si pe drumuri cu multe curbe ma distram bine de tot, in schimb la drum lung si intins sufeream lipsa unui parbriz cat de mic care sa ma protejeze la viteze de peste 90/100 de km/h.

 

Toba originala nu are un sunet deosebit, in schimb daca gasesti un Akrapovic, Roadsitalia sau un Leovince se schimba muzica.

 

Primele modele din 2006/2007 aveau ceva probleme electrice si cu minimul, care intre timp s-au rezolvat. Nu mai e in productie de cand familia MT s-a largit, de vreo 2 ani daca nu ma insel.

 

Daca mai ai si alte intrebari si pot sa iti raspund, cu mare placere.

Editat de Mario MT 03
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc de pareri...eu am gasit una din 2006 , 27000km reali, evacuare stock si sport...ghidon WRP, mansoane Rizoma etc

» Post actualizat in 09 Mar 2016 10:34

Si de experienta...tata e motociclist de la 18 ani ,acum avand 50...de la 5 ani m.am apucat pe un pocket...am avut si miare cu care am mers...dar oricum sunt constient ca pt A2...inafara de Mt 03 sau Er6 nu am de ales ceva mai bun...si nici nu sunt eu cu viteza excesiva

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...