Sari la conținut

Întrunirea Basarabeană de atașe, comuniste și clasice


MotorSpyrit
 Share

Postări Recomandate

Oare nu a degenerat discutia?

Poate ne concentram mai bine pe alte teme,cum ar fi propuneri de trasee optime pana acolo, o data de organizare convenabila, suport pentru organizator, sponsorizari, si multe alte lucruri mai importante decat "drobul de sare".

Asa, ajungem la concluzia daca stam in casa, mai bine e sub pat, alarma pusa la motociclete si alte masuri de precautie, nu ne va amenda nimeni si minimizam riscurile!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 50
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Ok....bine că măcar nu pomenește nimeni că vom sta la 30 km distanță de tancurile si armata rusă... :D!!!

 

1. Poliția...ce pot sa zic de ceva vreme (din 2009) sau mai schimbat lucrurile plus foarte mulți băștinași circulă cu transport inmatriculat in Romania...inclusiv și eu... așa ca să nu credeți ca se iau anume de numere românești... în mare parte la 10-20km distanta de la vama, uneori se verifica venieta, atât!!!

 

2. Cazare va fi la 15 min distanta cu motorul de la locul intrunirii, gospodarii taranesti amenajate in stil rustic sec.XVIII, dar cu toate comoditățile, spre exemplu (http://www.pensiuneabutuceni.md/ro/gallery/Cazare/Galerie) , prețurile nu le cunosc.

 

3. La cort vom sta in zona libera (voi organiza, gratare, ceaun, carne, bere, vin, rachiu...etc) si pentru suflet cantece la chitara si nu numai.

 

4. Excursiile (Cricova, Nistru) le vom discuta odata adunati.

 

...acum daca aș ști ca intrunirea anuala de atase din Romania se va organiza in Iulie-August as organiza Basarabeana in Mai-Iunie ...si invers. As supune votului si dezbaterilor data intruniri, dar nu stiu cum s-o fac... poate moderatorii mă ajută?!

Editat de MotorSpyrit
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu am atasul trecut in talon si in CI. Si eu as veni. Solo cu Nipru

.

 

...este oare o problema sa mergi cu atas daca nu e in talon, mai ales ca nu are numar de serie?

eu nu am avut probleme cu asta nici-odată

...in regulament (la noi) undeva era scris ca, ataşul e remorcă laterală, si daca e remorcă, atunci ca si la maşină vrei o pui vrei nu... Cam asa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intr-adevar nu are serie dar la noi in talon e specificat LR3 pentru solo si LR4 pt atas. Pai la voi e chiar lejer in cazul asta

Pardon la mine scrie Lr3e

Si cred ca si asigurarea difera,nu stiu sunt nou in ale atasului

Editat de marus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SF Moto's PhotoSF Moto

18 Mar 2016

Ultima replica nu-ti face cinste deloc. De ce ne mai ai la prieteni pe feisbuci pe cei cu pensiunile?

 

 

lantz, on 16 Mar 2016 - 20:41, said:

Majoritatea prefera la cort cu ceaun, în natura. Sunt putini care vor la hotel pensiune, culmea nu sunt bătrâni. Eu nu-i agreez.

 

» Post actualizat in 18 Mar 2016 06:33

PS: Faptul ca tu nu concepi nici in ruptul capului sa cochetezi cu civilizatia elementara ma lasa total indiferent. E vorba de igiena ta si nazuintele tale.

Dar faptul ca pe mine nu ma agreezi pt ca ma consider un om civilizat, mi-am permis sa te tratez la fel : ti-am indeplinit dorinta si (cu adanc regret) te-am sters din lista de prieteni de pe feisbuci. Asta pt ca am decis in viata sa tratez pe toti oamenii exact asa cum ma trateaza si ei pe mine ! Au, nu înțeleg. Pe ce ne certam? Tu vrei la pensiune sa înțeleg. Ok! Nu-mi aduc aminte sa fi avut pensiune la atas de cate ori te am văzut la întruniri...tot cort știu ca era. Cu Facebook nu înțeleg care e rotația,am în lista și sunt abonat la tot felul de chestii,serviceuri,prieteni amici, cunoștințe, rude,artiști...Probabil o sa las topicul asta în pace. Scuze pentru deranj! Întrunirea pare interesanta, dar ce contează. Asta, sa vorbim și despre subiect.

» Post actualizat in 20 Mar 2016 20:21

Ps, nu am probleme cu igiena și nici nu am avut niciodată, plec cu un rucsac în spate doua săptămâni pe crestele munților și ma întorc mai spălat și mai curat decât tot personalul hotelier cu tot cu clienții lor!

Editat de lantz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata.Eu sunt mai nou pe aici pe forum,dar ,vad ca se duce de rapa orice discutie.Romanul tot roman,orice se discuta el arunca cu noroi.Omul a deschis o discutie si voi va apucati sa va spalati rufele in public.Cum sa isi faca lumea o parere buna despre noi,cand nu avem noi intre noi respect.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mare grija cu exprimatul părerilor,sa nu te ia vreunul în bîza! Sa nu cumva sa zici ca mergi cu cortul! Hai zi, poate ne împrietenim pe Facebook...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tinere Lantz, n-ai inteles nimic. Ma duc oriunde , la orice intrunire de motociclisti, in tara sau in strainatate, de cele mai multe ori cu cortul. Numai ca ma asigur ca acolo unde merg sa fie cel putin o toaleta. Nu conteaza de care, numai sa nu stau pe vine. Pentru faptul ca tu nu ne agreezi pe noi, nici noi nu suntem obligati sa te agreem pe tine. Simplu ca buna ziua. La Siriu spre exemplu, m-am simtit minunat alaturi de prieteni, dar m-am dus dimineata vreo 3 km pana la prima pensiune, unde am baut cafeaua si am fost la buda. Chestia cu mersul la buda si nu in padure o numesc eu o minima decenta de civilizatie. Si pt ca poate nu ai inteles inca cine sunt, eu sunt Silviu Serban de la Cluj, aka Km453, iar asta e userul meu de firma.

Ca atare, eu Silviu Serban te-am tratat pe feisbuci asa cum ti-ai dorit. Adica nu vrei sa fii prietenul meu, nu e nici o problema, s-a rezolvat.

 

On topic: sunt destul de convins ca o sa particip si la aceasta intrunire cu mare placere !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut nu am nici o problema cu nimeni, cu domniile voastre nici atât. Înțeleg ca a fost cu supărare, știu la ce te referi, cred ca am și vorbit despre asta cu tine la un moment dat. Acum ce sa zic, eu nu ma refer la voi, ma refer la cei care nu vin la evenimente dacă nu sunt multe margarete. Mea culpa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma, io ma inscriu da nu stiu cu cine viu, singur sau cu nevasta. Sau daca cumva iar planific ceva si se devanseaza intalnirea mai devreme cu vreo saptamana atunci iar patesc ca anu trecut. Lumea se distra bine-mersi iar io behaiam de caldura in Sahara pe la sonde. Sper ca daca reusesc sa vin - sa nu mai fie nevoie sa raman in coada coloanei ca sa adun si sa repar motocicletele oamenilor ca la Campulung.

 

Ziceati ca sunt pesteri prin zona? Nu ne putem caza cu cortu la pestera? Si atunci putem amenaja si loc de buda, putem vorbi ca omul pesterii la usa cortului sau putem chefui pe afara. Eventual o intalnire cu tematica "Comunismul in epoca pesterilor". Ghioage gasim pe acolo, manualul de utilizare este cel al bastonului de gabor (=p*lanul) si poate fi imprumutat de la curcanii cu sapca de se zice pe aici ca sperie oamenii.

Editat de skaarj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe 27 martie la Chisinau s-a ales Sfatul Tarii nr 2 (dupa Sfatul Tarii care a votat Unirea in 1918), scopul este acelasi al Unirii trecand Romania de pe locul 7 pe locul 5 ca teritoriu in UE si asumandu-si istoria locurilor romanesti si raspunderea fata de destinele etnicilor romani din Moldova (80% români/moldoveni, deja 1 milion dintre dansii cu cetatenie romana si inca 1 milion in proceduri). Singura opreliste reala acum este habarnismul din Romania.

In weekendul 27-28 martie am fost alaturi de MotorSpyrit - Pavel si la meetinguri si la fiare.post-4291-0-48939500-1459184345_thumb.jpgpost-4291-0-44351800-1459184405_thumb.jpg

Incepem o lista cu participanti, la care ne adaugam fiecare. Pana acum din primele postari au spus sigur:

MotorSpyrit (organizator)
bogdan_harea
AdrianP
Aleko
SF Moto - cu Berchez (rugam confirmare)
skaarj



Benzina la jumatate fata de Romania, in duty-free din vama Leușeni gasesti de la 2 Euro pentru 1 L de vodca din Ucraina sau Moldova, coniacul de pe la 3 Euro - (dositi bine caci oficial e voie doar cu 1 L de om), tigarile in Moldova de la 1 Ron la 5-6Ron functie de calitate.
Drumurile sunt suficient de bune si nu sunt deloc probleme de siguranta sau de hartuire militieneasca, cu atat mai putin ca motociclist. Locurile frumoase si pitoresti, codri de stejar intinsi si helestee langa fiecare sat mai mare (era tipic Moldovei vechi ca fiecare sat mai bogat sa se mandreasca cu lacul lui cu peste). La distante mici cu trafic lejer sunt marile cetati ale lui Stefan.

cantecul lui Iancu Jianu reinterpretat de basarabeni, filmare de la Orheiul Vechi







Editat de Aleko
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intrunirea va avea loc in data de 15-17 iulie. Cel mai bun drum este prin vama Albiţa-Leuşeni (Oancea-Cahul acceptabil), drum prost e prin Galaţi-Giurgiulesti si Sculeni-Ungheni, curand voi pune o harta cu traseu si locul stabilit. Taxe de drum (vinieta) motocicletele nu o achită. Voi pune si informatii despre cazare, deja rezervele fiecare si le face personal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci asta e locul unde vom sta la cort si pe harta se vad cele 4-5 pensiuni oficiale, dar sunt mai multe. Asa ca, cazarea e la un pas de noi.

 

1. Casa din Lunca Pension

http://www.booking.com/hotel/md/asa-din-lunca.ro.html?aid=356980;label=gog235jc-hotel-XX-md-asaNdinNlunca-unspec-md-com-L%3Aro-O%3AwindowsS7-B%3Achrome-N%3AXX-S%3Abo-U%3AXX;sid=8dc77e5f008c9e630fb6a27289591976;dcid=1;dist=0&sb_price_type=total&type=total&

 

2. Vila Roz

http://www.booking.com/hotel/md/vila-roz.ro.html?aid=319855;label=vila-roz-1DCEkNl3jFyBTPkRsnPehAS73231684108%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atikwd-69835796792%3Alp2498%3Ali%3Adec%3Adm;sid=8dc77e5f008c9e630fb6a27289591976;dcid=1;dest_id=-2277486;dest_type=city;dist=0;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=317923f912f0add93a4700377c28c30a1f99b564X1;type=total;ucfs=1&

 

3. Villa Etnica

http://www.booking.com/hotel/md/vila-etnica.ro.html?aid=319855;label=vila-roz-1DCEkNl3jFyBTPkRsnPehAS73231684108%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atikwd-69835796792%3Alp2498%3Ali%3Adec%3Adm;sid=8dc77e5f008c9e630fb6a27289591976;dcid=1;dest_id=-2277486;dest_type=city;dist=0;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=317923f912f0add93a4700377c28c30a1f99b564X3;type=total;ucfs=1&

 

4. Agro Pensiunea Casa Verde

 

5. Hailatara Casa de Cazare la Maria Railean

http://www.hailatara.md/rooms/30

 

6. Agro Vila Butuceni

http://www.pensiuneabutuceni.md/

 

 

.....................si altele........................

 

 

post-77587-0-73756000-1459320681_thumb.jpg

 

 

 

 

pun si harta traseului cel mai bun de la vama la locul destinat

 

https://www.google.com/maps/dir/Albi%C5%A3a,+Rom%C3%A2nia/Orheiul+Vechi,+Moldova/@47.059797,28.5502326,10z/data=!4m19!4m18!1m10!1m1!1s0x40ca3dbce5a270a3:0xc3247b20beb6139e!2m2!1d28.1435791!2d46.7979936!3m4!1m2!1d28.665008!2d46.8802794!3s0x40c9872986dfe30b:0x382ca42fee97e64!1m5!1m1!1s0x40cbe3e6b29eb26b:0x4367d503ca156e56!2m2!1d28.9722675!2d47.309843!3e0

 

 

post-77587-0-83410600-1459321213_thumb.jpg

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dormitul la cort,sau nedormitul la cort, la intruniri moto ,dupa parerea mea sunt sarea si piperul.Doar parerea mea, care merg pe la intruniri moto de prin anul 2000.Sper sa pot merge si eu.Cam cata horinca (palinca) este legal sa scot din tara,litri?

Editat de cosminx11
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In Basarabia am vazut cele mai multe gaste si rate in zonele rurale , cate nu am vazut in viata mea in alte zone asa ca ar merge si oarece rate pe varza , nu ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Cu mare scârbă anunţ anularea întrunirii Basarabene. Plec din ţară pe 15 iunie pe o perioadă nedeterminată. ROG să mă scuzaţi pentru nereuşita mea tentativă. Care o vrea să ma bată :D :D :D mă găsiţi la intrunirile de la Padina sau Siriu, sper sa reuşesc sa vin! Nu ezitaţi de a vizita Basarabia oricum, cu intrunire sau fără. Toate bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...